Mesara kod Neše i Srkija

  • 2
5.00 | 3 ocena

O nama - MESARA KOD NEŠE I SRKIJA


Kod Neše i Srkija svakodnevno Vas očekuje širok asortiman proizvoda od mesa vrhunskog kvaliteta za ukusan obrok, ali i sve vrste proslava. U ponudi naše mesare koja se nalazi u blizini pijace u Žarkovu, nalazi se veliki izbor svežeg mesa, specijaliteti sa roštilja, domaće sušeno meso, kao i vrhunsko pečenje.

Mesara Kod Neše i Srkija nudi sve vrste svežeg mesa, među kojima se posebno izdvajaju teletina i ćuretina. Naša ponuda se svakodnevno dopunjuje, tako da kod nas uvek možete pronaći proizvode od mesa proverenog kvaliteta. Takođe, nudimo već pripremljeno meso koje možete ispeći u Vašoj kuhinji ili kod nas: batak u pacu, bela vešalica u pacu, slanina u pacu...

Iz svog bogatog asortimana proizvoda, mesara Kod Neše i Srkija izdvaja najlepše specijalitete sa roštilja koji će oduševiti sve gurmane: juneći ćevap, kobasice, dimljene kobasice, pileći ćevap, dimljeni batak i krila, dimljene vešalice, rolovani ćevap, punjena gurmanska pljeskavica, bela vešalica u maramici, pileći ražnjići u slanini, rolovana džigerica, uštipci od mesa, pileća krilca i sl.

Ukoliko ste više ljubitelj pečenja, Kod Neše i Srkija možete da naručite jagnjeće i praseće pečenje pripremljeno po tradicionalnoj recepturi. Za pravo gastronomsko uživanje, naša preporuka su pečena piletina, punjeno pile, rolovana plećka, punjena jagnjetina ili prasetina.

Mesara Kod Neše i Srkija može da se pohvali izvrsnom ponudom domaćeg sušenog mesa na bukovini. Bilo da su Vaš izbor svinjska rebra, butkice ili kolenice, sigurni smo da ćete biti oduševljeni jedinstvenim ukusom i mirisom naših sušenih proizvoda.

Meso kupljeno Kod Neše i Srkija se uslužno peče po Vašoj želji i to potpuno BESPLATNO. Za sve porudžbine preko 20 kilograma obezbeđena je dostava na željenu adresu, na teritoriji Beograda.

Radno vreme:
ponedeljak – subota od 07-21h
nedelja od 07-17h

Mesara Kod Neše i Srkija, Ilije Đuričića 25a, Žarkovo, Čukarica, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Mesare - uslužno pečenje
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Mesara kod Neše i Srkija
  • Mesara kod Neše i Srkija,
  • Mesara kod Neše i Srkija Čukarica,
  • Kod Neše i Srkija Beograd,
  • kod Neše i Srkija mesara,
  • Mesare na Čukarici,
  • Mesara kod Neše i Srkija radno vreme