Mesara Papak

3.7 | 3 ocena
Ulica: Zaplanjska 43a
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Mesara Papak
Telefon: 011/
www.papakco.com

O nama

MESARA PAPAK

Mesara Papak osnovana je davne 1979. godine kao porodična samostalno zanatska mesarska radnja u skromnom prostoru i sa skromnom opremom. Sa željom da našim klijentima pružimo vrhunski kvalitet proizvoda i usluge, stalno smo težili da naučimo i postignemo više.

Da smo u tome uspeli govori veliki broj nagrada i priznanja koje smo osvojili od samog početka našeg postojanja do dana današnjeg. U našem vlasništvu nalazi se veliki broj zlatnih, srebrnih i bronzanih medalja koje smo dobili na prestižnom Novosadskom sajmu poljoprivrede.

Zahvaljujući sopstvenom proizvodnom pogonu, u ponudi mesare Papak nalaze se veoma kvalitetni proizvodi od mesa. Sve sirovine (svinje, junad, piliće...) od kojih izrađujemo naše proizvode kupujemo od najpoznatijih državnih farmi, dok manji broj imamo u sopstvenom tovu.

Sa željom da očuvamo staru zanatsku proizvodnju, ali i pratimo moderne trendove, osmisli smo tehnologiju koja predstavlja najbolju kombinaciju oba načina proizvodnje. To znači da se u našim prerađevinama od mesa ne nalaze dodatni aditivi i drugi preparati. Takođe, meso solimo isključivo suvim soljenjem, kako su to radili naši preci.

Najpoznatiji proizvod mesare Papak je svakako dimljena gril kobasica izuzetnog kvaliteta, u prirodnom omotaču. Za dimljenje proizvoda pored atmos pušnica, u velikoj meri koristimo klasične zidane pušnice, gde se dimljenje vrši uz pomoć hrastovog i bukovog drveta. Drugi proizvod na koji smo mnogo ponosni je zanatska viršla koja je naš zaštitni znak već dugi niz godina.

Pored navedenih proizvoda iz našeg bogatog proizvodnog asortimana izdvajamo:

 • Razne vrste kobasica (grill, hot-dog, feferona, goveđa, srpska, lovačka, banatska, kranjska, opovačka i dimljena PAPAK kobasica)
 • Dimljeni proizvodi (rebra, kosti, svinjska pečenica, svinjski vrat, svinjsko i juneće meso)
 • Zanatska pašteta
 • Zanatska viršla
 • Safalada
 • Pizza šunka
 • Presovana kolenica
 • Tirolska salama
 • Parizer (pileći, zanatski, vikend)
 • Hamburška slanina
 • Dimljeni svinjski gronik
 • Domaća svinjska mast
 • Čvarci
 • i još mnogo toga.

Osim proizvodnje mesa, u sklopu naše kompanije imamo i malu proizvodnju hleba i peciva, gde uskoro otvaramo pogon za proizvodnju lisnatog i danskog peciva. Svakako naš najpoznatiji proizvod je bosanski somun, koje se pravi isključivo od brašna, kvasca i soli, bez ikakvih dodataka i aditiva i peče se na podu.

Pored našeg maloprodajnog objekta koji se nalazi na Vračaru, proizvodi mesare Papak dostupni su i u drugim maloprodajnim objektima, supermarketima, minimarketima i trgovinskim radnjama u Beogradu, Požarevcu, Petrovcu na Mlavi, Pančevu, Vršcu, Zrenjaninu...

Takođe, u svim našim proizvodima, ali i drugim specijalitetima domaće kuhinje možete uživati u restoranu „Kod Papka“. U prijatnom ambijentu našeg restorana očekuju Vas brojna jela nacionalne kuhinje koja spremaju vrsni majstori kulinarstva. Ukoliko niste u mogućnosti da posetite naš restoran, nudimo Vam mogućnost dostave hrane na kućnu adresu, kao i ketering za proslave i koktele.

ŠTA će Vam kesa bez MESA!

Mesara Papak, Zaplanjska 43a, Voždovac

Nudimo i

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Lazar Ristic
  11.11.2016 11:11

  Uvek veliki izbor rebaraca,kosti,svinjske pecenice.Najpoznatiji proizvod mesare Papak je svakako dimljena gril kobasica izuzetnog kvaliteta,u prirodnom omotacu.Za dimljenje proizvoda pored atmos pusnica,u velikoj meri koriste klasicne zidane pusnice.

  Firme u blizini

  Mesara Ćira, Dr Ivana Ribara 91, Novi Beograd, Beograd
  Neša plus mesara i pečenjara, Vodovodska 146b, Čukarica, Beograd
  Mesara Ćira, Paunova 3 (Kod Banjicke Pijace), Voždovac, Beograd
  Mesara Suzana Đorđević, Pijaca Skadarlija lok 18, Beograd, Stari grad, Beograd
  Mesara Romanija, Pijaca Bežanijska kosa; Pijaca Vidikovac, Novi Beograd, Beograd
  Mesara Obelix, Sime Igumanova 9, Vračar, Beograd
  Svilaja mesara, Dzordza Vasingtona bb, (pijaca Skadarlija), Stari grad, Beograd
  Mesara Kod Laze, Jovana Miodragovića 13b, Zemun, Beograd
  Uslužno pečenje Gurman, Braće Srnić 23, TC Medak 3, Voždovac, Beograd
  Mesara kod Neše i Srkija, Ilije Đuričića 25a, Čukarica, Beograd