Masaza trudnica Beograd

Adresa: Strosmajerova 4
Beograd
Adresa: Stojana Protića 48
Beograd
Adresa: Kneginje Ljubice 22, Dorćol
Beograd
Adresa: Ljubinke Bobić 24
Beograd
Adresa: Marsala Birjuzova 9/1
Beograd
Adresa: Dr Aleksandra Kostića 19, 2 sprat, stan 10
Beograd
Adresa: Koste Glavinića 2a, TC Senjak
Beograd
Adresa: Bulevar Zorana Đinđića 73/6
Beograd
Adresa: Vlajkovićeva 23
Beograd
Adresa: Brane Crnčevića 13, (bivša Ohridska)
Beograd
Adresa: Krunska 17
Beograd
Adresa: Vojvode Stepe 278
Beograd
Adresa: Sarajevska 44
Beograd
Adresa: Baba Višnjina 45
Beograd
Adresa: Bulevar Mihaila Pupina 10i, lokal VP64 -YUBC
Beograd
Adresa: Vojvode Stepe 195, ( sprat 2, stan 2 )
Beograd

Masaza trudnica Novi Sad

Adresa: Krilova 1a
Novi Sad
Adresa: Toplice Milana 8
Novi Sad
Adresa: Jevrejska 10/1/5
Novi Sad

Masaza trudnica Kragujevac

Adresa: Bulevar Kraljice Marije 52
Kragujevac
Adresa: Crvenog Krsta 7, lokal 26, ispod ATD-a
Kragujevac

Masaza trudnica Šabac

Adresa: Kralja Aleksandra 33, Šabac
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Masaza trudnica
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Afrodita White Choco tretman (piling + choco maska + masaža) 90 minuta

Akcija -62% 1699 Din.
Afrodita White Choco tretman (piling + choco maska + masaža) 90 minuta - 1.799 din! Kozmetički salon Tina S 021!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Masaza trudnica

Masaža može biti od velike koristi kod tegoba u trudnoći. Sve više trudnica se opredeljuje za ovaj vid opuštanja, te prenatalna masaža dobija na značaju u poslednje vreme. Bol u leđima nastala usled promena u telu, kad je u pitanju trudnća ili stres može se na ovaj način vrlo uspešno otkloniti.
 
     
 
Nežni pokreti naročito prijaju majci i bebi. Dodir je bitan za majčino fizičko i emocionalno stanje dok se privikava na novi izgled svog tela. Masaža za trudnice predstavlja posebnu pažnju za trudnicu, koja isto tako uzvraća pažnjom prema novom životu u njoj.

Masaža trudnica iskustva

Masaža za trudnice predstavlja poseban tretman koji je prilagođen individualnim potrebama svake žene. Prilikom izvođenja tretmana naročito se void računa o tome da se tretiraju oni delovi tela koji trpe najveće napore u pojedinim vremenskim intervalima trudnoće. Takođe se posebna pažnja posvećuje onim delovima tela gde se najviše osećaju bolovi, a to su u najvećem broju slučajeva rameni pojas, leđa i noge.
Terapeut uz pomoć ulja ili losiona za masažu masira površinske spojeve mišića dugim, glatkim i kružnim pokretima. Ova vrsta masaže je nežna i opuštajuća i savetuje se svim trudnim ženama koje nemaju ozbiljnije komplikacije u trudnoći.
Masaža mora biti blaga i trudnica ne sme da oseti bol. Veoma je važan položaj prilikom masaže, on mora da bude pravilan, a pokreti terapeuta treba da odgovaraju senzibilitetu trudnice. 
Masaža se izvodi tako što trudnica leži na boku, a pod glavom i ispod stomaka se postavljaju jastučići pomoću  kojih se obezbeđuje udoban položaj. Najčešće se masira gornji deo leđa, ruke i noge. Donji deo stomaka i leđa se ne dira, već se samo lagano premazuje uljem blagog mirisa, jer većini trudnica smetaju jaki mirisi. 
Ova masaža izuzetno dobro utiče na psiho-fizičko stanje žene. Pomoću masaže se trudnici vraća neophodna energija. Na ovaj način žena se lakše i brže prilagođava svim promenama koje se dešavaju u trudnoći.  Masaža treba da bude posebno prilagođena prema potrebama svake trudnice.
Ova vrsta masaže pomaže kod sledećih problema:
  • Smanjuje bol u leđima i krstima
  • Poboljšava san
  • Poboljšava cirkulaciju krvi i limfe, što dovodi do smanjenja oticanja ekstremiteta
  • Priprema mišiće za porođaj
  • Oslobađa od mentalnog i fizičkog umora
Zbog velikih telesnih i hormonalnih promena lekarri ne preporučuju masaže u toku prva tri meseca trudnoće. U tom vremenskom period žena treba da se prilagodi svojoj trudnoći kako bi se osećala dobro u svojoj koži. U toku drugog i trećeg tromesečja je idealno otpočeti sa masažama.  
Masaža se ne preporučuje u akutnim stanjima, kod osoba koje imaju povišenu temperature, povredu kože ili infekcije jer se tada proces lečenja produžava.

Masaža trudnica cena

Cena masaže zavisi od trajanja tretmana. Najčešće je potrebno izdvojiti između 900 dinara za masažu u trajanju od 30 minuta pa seve do 3 000 za masažu od 90 minuta. Za masažu od 60 minuta u velikom broju slučajeva potrebno je izdvojiti oko 1 800 dinara.
 
*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za masažu trudnica predlažemo da kontaktirate kozmetičke salone ispod teksta.
 

Iskustva i komentari posetilaca

Jelena Stanarevic
Masaža za trudnice predstavlja poseban tretman koji je prilagođen individualnim potrebama svake žene. Prilikom izvođenja tretmana naročito se void računa o tome da se tretiraju oni delovi tela koji trpe najveće napore u pojedinim vremenskim intervalima trudnoće. Takođe se posebna pažnja posvećuje onim delovima tela gde se najviše osećaju bolovi, a to su u najvećem broju slučajeva rameni pojas, leđa i noge.
Filip Milutinovic
Kako god da okrenete, masaza trudnica nije ni malo naivna. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
Lea Stankovic
Sto se tice masaze trudnica pre ili kasnije se sigurno necete pokajati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Mihajlo Nastasovic
Sto se ove masaze tice, kvalitet sigurno treba da bude nesto sto je i vise nego bitno. Sve drugo je po meni samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Simona Vucinic
Svaka trudnica zasluzuje neki poseban tretman.
Todor Markovic
Nikada meni ova masaza nije bila nesot previse skupa. Ona je cesto po meni bila za mnoge situacije odlicno resenje.
Marta Dencevic
Koliko mi se samo cini, u svakom slucaju je masaza trudnica nesto sto treba debelo da se plati. Sve drugo je mnogo losije resenje.
Janko Zivanovic
U svakom slucaju je masaza trudnica bila nesto sto mora posebno da se plati.
Ljubinka Sreckovic
Svaka trudnica treba da ima najbolji moguci tretman.
Petar Jankovic
Sto se tice ove vrste masaze, samo treba da znate da po ovom pitanju treba da se odlucite za kvalitet posto je veoma bitno da trudnocu vodite na pravi nacin. Naravno, uvek je problem u tome sto sve to puno kosta.
Nikolina Pantelic
Po ovom pitanju, samo treba da se opredelite za kvalitet i vise nista dalje ne treba da se brinete. Bar ne ako mene pitate.
Ivan Stojanovic
Po pitanju masaze trudnica, zaista ne biste trebali nesto puno da se opterecujete posto su trudnice ipak u jednom delikatnom stanju.
Jana Stankovic
Veoma kvalitetna masaza trudnica moze da se uradi u salonu za masazu Zhao Juda. Tamo su veoma osetljivi i pazljivi prema trudnicama.
Marko Petrovic
Svaka trudnica treba da vodi racuna o svojoj trudnoci i o svom zdravlju i zbog toga treba da se sto je vise moguce i opusti. Zbog toga treba da se preda u ruke uskljucivo nekog profesionalnog salona kao sto je primera radi Mystic II.
Dusan Markovic
Sigurno da u odredjenim periodima trudnoce, masaza treudnica treba da bude kvalitetne i snazno izrazane. Odnosno, sigurno da u odredjenim periodima masaza snazno pomaze. Sa druge strane, svakako da po pitanju masaze trudnica trebad a se obratite iskljucivo nekom profesionalnom mestu.
Biljana Brankovic
Nemam nesto puno iskustva po ovom pitanju posta sam vec u godinama. pri tome, u moje vreme su postojale neke vezbe za odrzavanje trudnoce medjutimnikada nisam cula za neku posebnu masazu. Mada, u poslednjih nekoliko godina je nauka poprilicno napredovala i ucinila velike korake u nekim oblastima.
Jovana Milinkovic
Bilo bi lepo kada bi sada neka trudnica podelila neko iskustvo sa nama. Ukoliko je dobro onda svakako planiram da probam jednu takvu masazu ukoliko ponovo budem bila u drugom stanju.