Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Luksuzni apartmani
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Night romantic u apartmanu 5 El Capo sa đakuzijem + flaša vina

Akcija -33% 16000 Din.
Night romantic u apartmanu 5 El Capo sa đakuzijem + flaša vina - 16.000 din! Spa Intimo apartmani!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Night romantic u apartmanu 2 Amor sa đakuzijem

Akcija -45% 6000 Din.
Night romantic u apartmanu 2 Amor sa đakuzijem - 6.000 din! Spa Intimo apartmani!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Luksuzni apartmani

Iznajmljivanje luksuznih apartmana često je pristupačnija i udobnija opcija od odsedanja u hotelima visoke kategorije, bilo da putujete poslovno ili turistički. Deluks apartmane odlikuju moderan dizajn enterijera, superiorni kvalitet opreme i odlična lokacija.

Luksuzni apartmani podležu najstrožim kontrolama kvaliteta usluge i opreme. Pri iznajmljivanju deluks apartmana gosti mogu očekivati đakuzi kadu, kompletno opremljenu kuhinju, LCD televizor sa kablovskom ili satelitskom televizijom, sistem za grejanje i hlađenje, Wi-Fi pristup internetu svuda u apartmanu, obezbeđeno parking mesto, redovnu zamenu posteljine i peškira, mini bar po dogovoru, i još mnogo toga u skladu sa potrebama i željama svakog gosta.

Apartmani luksuzne kategorije razlikuju se po površini i broju soba, odnosno broju gostiju koji mogu da prime. Najčešći u ponudi su jednosobni, dvosobni i trosobni stanovi koji mogu udobno da ugoste od jedne do osam osoba.

Kako bi gosti iskusili vrhunsku udobnost tokom svog boravka u apartmanu, brine se profesionalno osoblje. Ljubaznom osoblju pri luksuznim apartmanima gosti se mogu obratiti za savet ili preporuku u vezi sa pozorištima, bioskopima, muzejima, galerijama, restoranima, kafićima, noćnim klubovima, parkovima, šetalištima i ostalim turisitičkim ili kulturnim sadržajima.

Luksuzni apartmani Beograd

Luksuzni apartmani u Beogradu zamišljeni su kao idealno mesto za odmaranje i uživanje posle napornog dana ispunjenog poslovnim sastancima ili turističkim šetnjama i kupovinom. Deluks apartmani u Beogradu mogu biti locirani usred centra gradskih zbivanja ili ušuškani daleko od buke.

Za sve goste koji do apartmana dolaze sopstvenim vozilom može biti obezbeđen privatan parking, dok je za one koji će doputovati do aerodroma, autobuske ili železničke stanice dostupna opcija transfera do apartmana.

Luksuzni apartmani cena

Iznajmljivanje luksuznih stanova najčešće se sprovodi po sistemu stan na dan. Ova računica se pokazala kao najpraktičnija pošto se gosti u ovakvom tipu smeštaja najčešće kratkoročno zadržavaju.

Faktori koji učestvuju u ceni luksuznih apartmana jesu oprema, veličina, usluga i pozicija apartmana. Cena iznajmljivanja luksuznih apartmana kreće se od 50 do 120 evra po danu.

Navedeni iznos je u službi informativnog okvira. Molimo vas da se za tačne cene obratite firmama čiji kontakti slede za tekstom.

 

 

Iskustva i komentari posetilaca

Uros Vukicevic
Ukoliko po strani ostavimo pricu o apartmanima i cenam, cuo sam da se luksuzni apartmani mogu iznajmiti u apart hotel Heritage. Ti apartmani se nalaze na Paliluli u neposrednoj blizini centra grada.
Jovana Milinkovic
Najvaznije od svega je da luksuzni apartmani zaista budu dovoljno kvalitetni. Nista drugo po meni nije bas toliko vazno kao sto bi mozda trebalo ili moglo da bude. Ostale stvari su onda u tom slucaju samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
Stojance Ristovski
U svakom slucaju, kako god da okrenete, nisu oni ni malo naivni.
Lea Stankovic
Nije po meni fora u tome da li je neki apartman luksuzan ili ne, vec u tome da zaista bude udoban i da zaista vredi te pare koje se plati.
Milen Jovanovic
Koliko mi se samo cini, tesko da od njih moze da postoji nesto bolje.
Simona Vucinic
Koliko sam cula neka prosecna cena u Beogradu u zavisnosti od lokacije ne moze da se pronadje po ceni koja je jeftinija od 50 eura. To je u svakom slucaju neka uobicajena cena kada uzmete u obzir ostale metropole.
Filip Milutinovic
Po pravilu, sot se njih tice, sigurno se trebate po pravilu odluciti za kvalitet. Sve drugo je manje vazno i i bitno.
Marta Dencevic
Po meni njihove cene nisu ni malo jeftine.
Mihajlo Nastasovic
Po meni njihove cene nisu ni malo jeftine. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.
Ljubinka Sreckovic
Sto se ovih apartmana tice, kvalitet je i vise nego vazan. Sve ostalo je cisot gubljenje vremena.
Todor Markovic
Ako vec pricamo o ovim apartmanima, odmah treba da znate da jako puno kostaju i tu nema sta da vas brine.Samo spremnite dovoljno novca.
Nikolina Pantelic
U Beogradu luksuzni apartman moze da kosta i 150 eura po noc.
Janko Zivanovic
Najbolje bi bilo kada biste se ovde odlucite za kvalitet. Ostalo nista vise ne bi trebalo da vas brine.
Jana Stankovic
Ako vec planirate da se luksuzirate, odmah treba da znate da je potrebno da se oko toga psoavetujete sa nekim proverenim mestom u koje mozete da imate puno poverenje.
Petar Jankovic
Ako mene licno pitate, ako vam je potreban luksuzni apartman u Beogradu, odmah treba da budete spremni da za noc platite minimum 50 eura.
Biljana Brankovic
Po pitanju luksuznih apartmana mogu samo da vam preporucim Zagorku i da se tu licno uverite u kvalitet.
Ivan Stojanovic
Ukoliko planirate da posetite neko mesto koje se bavi iznajmljivanjem luksuznim apartmaan, onda je definitivno najbolje resneje za vas da se oko toga posavetujete sa nekim strucnim licem.
Marko Petrovic
Ukoliko vam je potreban kvalitetan komoditet i komformitet onda je svakako potrebno u danasnje vreme da posetite i iznajmite neki kvalitetan luksuzni apartman. Ukoliko se odlucite da to ucinite onda je najbolje da potrazite male oglase i iznajmite neki luksuzan stan.
Dusan Markovic
I na drugim lokacijam u Beogradu takodje mozete pronaci luksuzne apartmane, naravno sve zavisi od toga sta vam je u stvari potrebno. Ukoliko vec trazite luksuzne apartmane, onda bi u svakom slucaju najbolje resenje bilo da posetite neki provereni i poznati hotel.
Filip Milutinovic
Ukoliko po strani ostavimo pricu o apartmanima i cenam, cuo sam da se luksuzni apartmani mogu iznajmiti u apart hotel Heritage. Ti apartmani se nalaze na Paliluli u neposrednoj blizini centra grada.