AKS EXPRESS KURIR

4.0 | 1 ocena
Ulica: Pančevački put 91c
Grad: Pančevo
AKS EXPRESS KURIR
Telefon: 011/
Mobilni: 064/
www.aks-sabac.com

O nama

AKS EXPRESS KURIR

AKS express kurir već dugi niz godina bavi se kurirskim poslovima i poštanskim uslugama u zemlji i inostranstvu. Sa radom smo počeli 2004. godine, a kompanija je osnovana isključivo domaćim kapitalom.

Želeći da našim klijentima omogućimo najviši kvalitet usluge, od 2012. godine kompanija AKS u svom poslovanju primenjuje STANDARD ISO 9001. Naš tim čine mladi i stručni ljudi koji se svakodnevno trude da Vaše pošiljke i paketi najbrže i najpouzdanije stignu do navedene adrese. Takođe, dobitnik je mnogobrojnih domaćih i međunarodnih priznanja.

Kao jedna od vodećih kompanija za paketnu dostavu u Srbiji, kurirska služba AKS poseduje svoje centre sa magacinskim prostorom u preko 20 gradova širom zemlje. Osnovne usluge preduzeća AKS su usluga „DANAS ZA SUTRA“, MEĐUNARODNI TRANSPORT i SKLADIŠTENJE koje su namenjene kako fizičkim, tako i pravnim licima.

AKS express kurir raspolaže sa 480 različitih vozila, od pick up-ova do kamiona. Pored Srbije, naša kurirska služba uspešno isporučuje i preuzima pošiljke u zemljama regiona (Bosna i Hercegovina, Crna Gora), Evropske unije i sveta.

Posebno naglašavamo da se pošiljke preuzimaju i isporučuju putem Pda uređaja, što našim klijentima omogućava praćenje pošiljke, track &trace.

Naša usluga Vam je dostupna pozivanjem call centra na broj telefona 015-600-600, korišćenjem portala www.akskurir.com i korišćenjem android aplikacije.

Za stalne korisnike usluga nudimo mogućnost zakazivanja kurira korišćenjem Vip gold aplikacije.

AKS express kurir, Pančevo

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  27.02.2020 12:25

  Zanima me da li je poslata posiljka iz Pančeva, Maksimovic Marko, Kniicaninova 60, na ime Olivera Todorov, Zrenjanin. Posiljku cekam vec dva dana, bojim se da sam nasamarena.

  10.12.2019 03:23

  Zanima me gde se izgubila posijka za tadic Dragana iz vrsca