Kontakt podaci za vašu firmu

Kud Zora

  • 1
  • %
5.0 | 1 ocena
Ukoliko želite da naučite da igrate folklor, ali se i upoznate sa našom kulturom, običajima i tradicijom, KUD “Zora” je prava adresa za Vas. Naše društvo je do sada gostovalo na preko 30 Međunarodnih festivala po celom svetu gde smo širili...
Pročitaj više
Makenzijeva 20a
Vračar,Beograd

Društvo Slavija

  • 1
  • %
0.0 | 0 ocena
Društvo “SLAVIJA” osnovano je 2007. godine, sa ciljem da doprinese očuvanju narodnog stvaralaštva kulture i tradicije. U okviru našeg Društva dostupne su različite sekcije: folklor za decu i odrasle, škola pevanja, hor, škola gitare i broj...
Pročitaj više
Surčinska 39b
Novi Beograd,Beograd

KUD Nikola Tesla GSP

  • 1
5.0 | 1 ocena
KUD “Nikola Tesla” GSP Beograd je društvo sa dugom tradicijom i nosi ime jednog od naših najvećih naučnika koji je lično dao saglasnost osnivačima. Pored folklornog ansambla, u sastavu društva nalaze se narodni orkestar, sekcija španskih i...
Pročitaj više
Pančićeva 3
Stari grad,Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

27.09.2018 04:53
Svetlana Andric
Folklorni ansambal je najbrojnaija sekcija KUD "Nikola Tesla". Od mnogobrojnih sekcija izdvojila bih sekciju spanskih igara koji je odlican a ima ih jos dosta. Svratite i vi i uzivajte u carima svih podjedako dobrih sekcija!
27.09.2018 04:48
Jelena Jovanovic
dobar nacin da naucite folklor i jos dosta razlicitih aktivnosti u DRUSTVU SLAVIJA. Uspesnu saradnju ostvaruju sa drustvima i savezima iz regiona :Hrvatska,BiH,Slovenija,Crna Gora i mnogim drugim. Sjajni su!!
27.09.2018 04:43
Marija Mladenovic
Pruzite svom detetu mogucnost da upozna kulturno-umetnicku bastinu kroz igru i druzenje u KUD ZORA. Od najranijeg uzrasta je moguce dovesti dete!Sve pohvale!!
29.04.2017 08:19
Milos Topalovic
Sigurno najpoznatije i najmasovnije kulturno umetnicko drustvo u nasem gradu.Vec vise od decenije sam njihov clan i ne mogu vam opisati to iskustvo koje sam stekao kroz igru i putovanja sa ovim divnim ljudima.
28.04.2017 05:09
Ilija Radovic
Drustvo Slavija je organizator brojih humanitarnih akcija i manifestacija,na koje su posebno ponosni.Svake godine odrzavaju humanitarnu akciju za decu bez roditeljskog staranja Kovaci Decije Srece koja se uspesno zavrsila prikupljanjem nove garderobe, obuce i igracaka za decu,kao i novca.
24.02.2017 07:48
Zarko Manic
Osnovni cilj njihovog rada je da kroz negovanje narodnog stvaralastva,kulture i tradicije,zaustave trend neprekidnog odliva izuzetnih,mladih i perspektivnih ljudi u inostranstvo.
24.02.2017 07:45
Iva Markovic
Rad sa decom najranijeg uzrasta ali i sa srednjoskolcima.Takodje imaju i svoje veteransko drustvo.Za sve one koji vole igru,domacu muziku i tradiciju ovo je idealno mesto da se pronadju.
12.07.2016 02:06
Ana Milosavljevic
Ukoliko zelite da vase dete sazna nesto vise o nasoj bastini i kulturi kroz igru i muziku ovo je prvo mesto za vas.Kud Zora je ucesnik mnogih festivala u inostranstvu i zemlji i okuplja veliki broj clanova.
25.05.2016 11:31
Kristina Milosevic
Njihova preokupacija su deca,a cilj im je da sto veci broj dece ukljuce u svoje aktivnosti i da ih ne samo kroz igru i pesmu,vec i kroz teoretski deo,nauce o kulturi,obicajima i tradiciji.Moja deca su stekla veliki broj drugara i prosto uzivaju.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Kulturno umetnicko drustvo