Kud Zora
Kud Zora
Makenzijeva 20a
Vračar
Beograd Pozovi

Ukoliko želite da naučite da igrate folklor, ali se i upoznate sa našom kulturom, običajima i tradicijom, KUD “Zora” je prava adresa za Vas. Naše društvo je do sada gostovalo na preko 30 Međunarodnih festivala po celom svetu gde smo širili ...
Pročitaj više

  • 1
  • %
5.0 | 1 ocena
Društvo Slavija
Društvo Slavija
Surčinska 39b
Novi Beograd
Beograd Pozovi

Društvo “SLAVIJA” osnovano je 2007. godine, sa ciljem da doprinese očuvanju narodnog stvaralaštva kulture i tradicije. U okviru našeg Društva dostupne su različite sekcije: folklor za decu i odrasle, škola pevanja, hor, škola gitare i brojn...
Pročitaj više

  • 1
  • %
KUD Nikola Tesla GSP
KUD Nikola Tesla GSP
Pančićeva 3
Stari grad
Beograd Pozovi

KUD “Nikola Tesla” GSP Beograd je društvo sa dugom tradicijom i nosi ime jednog od naših najvećih naučnika koji je lično dao saglasnost osnivačima. Pored folklornog ansambla, u sastavu društva nalaze se narodni orkestar, sekcija španskih ig...
Pročitaj više

  • 1
5.0 | 1 ocena
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Kulturno umetnicko drustvo

Iskustva i preporuke posetilaca

Svetlana Andric
27.09.2018 04:53

Folklorni ansambal je najbrojnaija sekcija KUD "Nikola Tesla". Od mnogobrojnih sekcija izdvojila bih sekciju spanskih igara koji je odlican a ima ih jos dosta. Svratite i vi i uzivajte u carima svih podjedako dobrih sekcija!

Jelena Jovanovic
27.09.2018 04:48

dobar nacin da naucite folklor i jos dosta razlicitih aktivnosti u DRUSTVU SLAVIJA. Uspesnu saradnju ostvaruju sa drustvima i savezima iz regiona :Hrvatska,BiH,Slovenija,Crna Gora i mnogim drugim. Sjajni su!!

Marija Mladenovic
27.09.2018 04:43

Pruzite svom detetu mogucnost da upozna kulturno-umetnicku bastinu kroz igru i druzenje u KUD ZORA. Od najranijeg uzrasta je moguce dovesti dete!Sve pohvale!!

Milos Topalovic
29.04.2017 08:19

Sigurno najpoznatije i najmasovnije kulturno umetnicko drustvo u nasem gradu.Vec vise od decenije sam njihov clan i ne mogu vam opisati to iskustvo koje sam stekao kroz igru i putovanja sa ovim divnim ljudima.

Ilija Radovic
28.04.2017 05:09

Drustvo Slavija je organizator brojih humanitarnih akcija i manifestacija,na koje su posebno ponosni.Svake godine odrzavaju humanitarnu akciju za decu bez roditeljskog staranja Kovaci Decije Srece koja se uspesno zavrsila prikupljanjem nove garderobe, obuce i igracaka za decu,kao i novca.

Zarko Manic
24.02.2017 07:48

Osnovni cilj njihovog rada je da kroz negovanje narodnog stvaralastva,kulture i tradicije,zaustave trend neprekidnog odliva izuzetnih,mladih i perspektivnih ljudi u inostranstvo.

Iva Markovic
24.02.2017 07:45

Rad sa decom najranijeg uzrasta ali i sa srednjoskolcima.Takodje imaju i svoje veteransko drustvo.Za sve one koji vole igru,domacu muziku i tradiciju ovo je idealno mesto da se pronadju.

Ana Milosavljevic
12.07.2016 02:06

Ukoliko zelite da vase dete sazna nesto vise o nasoj bastini i kulturi kroz igru i muziku ovo je prvo mesto za vas.Kud Zora je ucesnik mnogih festivala u inostranstvu i zemlji i okuplja veliki broj clanova.

Kristina Milosevic
25.05.2016 11:31

Njihova preokupacija su deca,a cilj im je da sto veci broj dece ukljuce u svoje aktivnosti i da ih ne samo kroz igru i pesmu,vec i kroz teoretski deo,nauce o kulturi,obicajima i tradiciji.Moja deca su stekla veliki broj drugara i prosto uzivaju.