Kontakt podaci za vašu firmu

Kud Zora

  • 1
  • %
5.0 | 1 ocena
Ukoliko želite da naučite da igrate folklor, ali se i upoznate sa našom kulturom, običajima i tradicijom, KUD “Zora” je prava adresa za Vas. Naše društvo je do sada gostovalo na preko 30 Međunarodnih festivala po celom svetu gde smo širili...
Pročitaj više
Makenzijeva 20a
Vračar,Beograd

Pre 1 h poslednji put pozvana firma

Društvo Slavija

  • 1
  • %
0.0 | 0 ocena
Društvo “SLAVIJA” osnovano je 2007. godine, sa ciljem da doprinese očuvanju narodnog stvaralaštva kulture i tradicije. U okviru našeg Društva dostupne su različite sekcije: folklor za decu i odrasle, škola pevanja, hor, škola gitare i broj...
Pročitaj više
Surčinska 39b
Novi Beograd,Beograd

KUD Nikola Tesla GSP

  • 1
5.0 | 1 ocena
KUD “Nikola Tesla” GSP Beograd je društvo sa dugom tradicijom i nosi ime jednog od naših najvećih naučnika koji je lično dao saglasnost osnivačima. Pored folklornog ansambla, u sastavu društva nalaze se narodni orkestar, sekcija španskih i...
Pročitaj više
Pančićeva 3
Stari grad,Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

27.09.2018 04:53
Svetlana Andric
Folklorni ansambal je najbrojnaija sekcija KUD "Nikola Tesla". Od mnogobrojnih sekcija izdvojila bih sekciju spanskih igara koji je odlican a ima ih jos dosta. Svratite i vi i uzivajte u carima svih podjedako dobrih sekcija!
27.09.2018 04:48
Jelena Jovanovic
dobar nacin da naucite folklor i jos dosta razlicitih aktivnosti u DRUSTVU SLAVIJA. Uspesnu saradnju ostvaruju sa drustvima i savezima iz regiona :Hrvatska,BiH,Slovenija,Crna Gora i mnogim drugim. Sjajni su!!
27.09.2018 04:43
Marija Mladenovic
Pruzite svom detetu mogucnost da upozna kulturno-umetnicku bastinu kroz igru i druzenje u KUD ZORA. Od najranijeg uzrasta je moguce dovesti dete!Sve pohvale!!
29.04.2017 08:19
Milos Topalovic
Sigurno najpoznatije i najmasovnije kulturno umetnicko drustvo u nasem gradu.Vec vise od decenije sam njihov clan i ne mogu vam opisati to iskustvo koje sam stekao kroz igru i putovanja sa ovim divnim ljudima.
28.04.2017 05:09
Ilija Radovic
Drustvo Slavija je organizator brojih humanitarnih akcija i manifestacija,na koje su posebno ponosni.Svake godine odrzavaju humanitarnu akciju za decu bez roditeljskog staranja Kovaci Decije Srece koja se uspesno zavrsila prikupljanjem nove garderobe, obuce i igracaka za decu,kao i novca.
24.02.2017 07:48
Zarko Manic
Osnovni cilj njihovog rada je da kroz negovanje narodnog stvaralastva,kulture i tradicije,zaustave trend neprekidnog odliva izuzetnih,mladih i perspektivnih ljudi u inostranstvo.
24.02.2017 07:45
Iva Markovic
Rad sa decom najranijeg uzrasta ali i sa srednjoskolcima.Takodje imaju i svoje veteransko drustvo.Za sve one koji vole igru,domacu muziku i tradiciju ovo je idealno mesto da se pronadju.
12.07.2016 02:06
Ana Milosavljevic
Ukoliko zelite da vase dete sazna nesto vise o nasoj bastini i kulturi kroz igru i muziku ovo je prvo mesto za vas.Kud Zora je ucesnik mnogih festivala u inostranstvu i zemlji i okuplja veliki broj clanova.
25.05.2016 11:31
Kristina Milosevic
Njihova preokupacija su deca,a cilj im je da sto veci broj dece ukljuce u svoje aktivnosti i da ih ne samo kroz igru i pesmu,vec i kroz teoretski deo,nauce o kulturi,obicajima i tradiciji.Moja deca su stekla veliki broj drugara i prosto uzivaju.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
SPORT I KULTURA Kulturno umetnicko drustvo