Dodaj firmu

Kulturno umetnicko drustvo Beograd

Kud Zora

Ukoliko želite da naučite da igrate folklor, ali se i upoznate sa našom kulturom, običajima i tradicijom, KUD “Zora” je prava adresa za Vas. Naše društvo je do sada gostovalo na preko 30 Međunarodnih festivala po celom svetu gde smo širili lepu sliku o našoj zemlji.
Pročitaj više

Makenzijeva 20a
Vračar, Beograd

KUD Nikola Tesla GSP

KUD “Nikola Tesla” GSP Beograd je društvo sa dugom tradicijom i nosi ime jednog od naših najvećih naučnika koji je lično dao saglasnost osnivačima. Pored folklornog ansambla, u sastavu društva nalaze se narodni orkestar, sekcija španskih igara, književni klub i likovna sekcija.
Pročitaj više

Pančićeva 3
Stari grad, Beograd

Društvo Slavija

Društvo “SLAVIJA” osnovano je 2007. godine, sa ciljem da doprinese očuvanju narodnog stvaralaštva kulture i tradicije. U okviru našeg Društva dostupne su različite sekcije: folklor za decu i odrasle, škola pevanja, hor, škola gitare i brojni drugi sadržaji.
Pročitaj više

Surčinska 39b
Novi Beograd, Beograd

Novosti iz rubrike Kulturno umetnicko drustvo

Vidi sve (1)

Kud Zora folklor

Osetite zadovoljstvo koje proizilazi iz igranja naših tradicionalnih plesova. U saradnji sa portalom Navidiku.rs, Kulturno Umetničko društvo Zora Vam pruža mogućnost da se upoznate sa osnovama folklora, koji na specifičan način opisuje tradiciju, kulturu i običaje naših prostora.

Kud Zora folklor
Iskustva i preporuke posetilaca
Svetlana Andric
27.09.2018 04:53

Folklorni ansambal je najbrojnaija sekcija KUD "Nikola Tesla". Od mnogobrojnih sekcija izdvojila bih sekciju spanskih igara koji je odlican a ima ih jos dosta. Svratite i vi i uzivajte u carima svih podjedako dobrih sekcija!

Jelena Jovanovic
27.09.2018 04:48

dobar nacin da naucite folklor i jos dosta razlicitih aktivnosti u DRUSTVU SLAVIJA. Uspesnu saradnju ostvaruju sa drustvima i savezima iz regiona :Hrvatska,BiH,Slovenija,Crna Gora i mnogim drugim. Sjajni su!!

Marija Mladenovic
27.09.2018 04:43

Pruzite svom detetu mogucnost da upozna kulturno-umetnicku bastinu kroz igru i druzenje u KUD ZORA. Od najranijeg uzrasta je moguce dovesti dete!Sve pohvale!!

Milos Topalovic
29.04.2017 08:19

Sigurno najpoznatije i najmasovnije kulturno umetnicko drustvo u nasem gradu.Vec vise od decenije sam njihov clan i ne mogu vam opisati to iskustvo koje sam stekao kroz igru i putovanja sa ovim divnim ljudima.

Ilija Radovic
28.04.2017 05:09

Drustvo Slavija je organizator brojih humanitarnih akcija i manifestacija,na koje su posebno ponosni.Svake godine odrzavaju humanitarnu akciju za decu bez roditeljskog staranja Kovaci Decije Srece koja se uspesno zavrsila prikupljanjem nove garderobe, obuce i igracaka za decu,kao i novca.

Zarko Manic
24.02.2017 07:48

Osnovni cilj njihovog rada je da kroz negovanje narodnog stvaralastva,kulture i tradicije,zaustave trend neprekidnog odliva izuzetnih,mladih i perspektivnih ljudi u inostranstvo.

Iva Markovic
24.02.2017 07:45

Rad sa decom najranijeg uzrasta ali i sa srednjoskolcima.Takodje imaju i svoje veteransko drustvo.Za sve one koji vole igru,domacu muziku i tradiciju ovo je idealno mesto da se pronadju.

Ana Milosavljevic
12.07.2016 02:06

Ukoliko zelite da vase dete sazna nesto vise o nasoj bastini i kulturi kroz igru i muziku ovo je prvo mesto za vas.Kud Zora je ucesnik mnogih festivala u inostranstvu i zemlji i okuplja veliki broj clanova.

Kristina Milosevic
25.05.2016 11:31

Njihova preokupacija su deca,a cilj im je da sto veci broj dece ukljuce u svoje aktivnosti i da ih ne samo kroz igru i pesmu,vec i kroz teoretski deo,nauce o kulturi,obicajima i tradiciji.Moja deca su stekla veliki broj drugara i prosto uzivaju.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane