Roper Co kuhinje

  • 2
5.00 | 3 ocena
  • Ulica: Mihaila Gavrilovića 6 (ugao sa Južnim Bulevarom)
  • Opština: Vračar
  • Grad: Beograd
  • Telefon: 011/Prikaži broj

O nama - ROPER CO KUHINJE


Preduzeće "Roper Co" postoji i radni na teritoriji Beograda već duži niz godina. Istaknuto preduzeće u svom domenu usluga, svojim cenjenim kupcima nudi širok spektar proizvoda vrhunskog kvaliteta.

Prvenstveno se bavimo izradom i prodajom kuhinjskih elemenata po želji i meri koju kupac zahteva. Ova prednost izdvaja nas od konkurencije i pruža nam mogućnost da Vam budemo izbor broj jedan kada je reč o kupovini kuhinjskih elemenata i opremanju kuhinja.

Kuhinje predstavljaju nezaobilaznu prostoriju u svakom domaćinstvu, većini poslovnih zgrada i ugostiteljskih objekata. Njeno opremanje zahteva upoznavanje sa poslom koji će se tu obavljati odnosno sa učestalošću korišćenja kuhinje od čega zavisi i kako će ona biti dizajnirana.

U zavisnosti od prostora kojim raspolažete kao i od Vaših želja i potreba, nudimo Vam pored standardnih kuhinjskih elemenata još i elemente koje izradjujemo u vanstandardnim dimenzijama. Pružamo Vam mogućnost da sami kreirate Vašu kuhinju iz snova, odnosno da nam saopštite kako želite da izgledaju Vaši kuhinjski elementi.

Prilikom izrade kuhinjskih elemenata po meri, čijom se prodajom bavimo, koristimo proverene kvalitetne materijale otporne na vodu i visoke temperature. Trajnost naših kuhinjskih elemenata koju Vam garantujemo dokaz je da smo na najbolji mogući način uskladili kvalitet materijala i tehniku obrade istog.

Cilj nam je da Vam omogućimo spremanje Vaših omiljenih jela u komfornim i funkcionalnim kuhinjama koje poseduju sve neophodne kuhinjske elemente.

Po veoma povoljnim cenama pronadjite kod nas kuhinjske elemente različitih boja, dizajna, oblika i veličina, koji će ulepšati ambijent Vaše kuhinje.

Kuhinje po želji i meri. Vaš "Roper Co" Beograd.

Iskustva i komentari posetilaca

28.05.2018 02:19
Tijana Ostojic
Fali vam preporuka za izradu kvalitetne kuhinje po vasim dimenzijama. ROPER CO sa punim pravom mogu da vam preporucim jer sam sigurna u njihov kvalitet i strucan rad. Sve pohvale!
20.05.2016 02:13
Kristina Milosevic
Prilikom izrade kuhinjskih elemenata po meri,koriste proverene kvalitetne materijale otporne na vodu i visoke temperature.Trajnost kuhinjskih elemenata koju vam garantuju dokaz je da su najbolji.Obavezno ih posetite i necete se pokajati.
07.08.2015 12:10
Nikola Maric
Angažujte ih i dobićete kuhinje po zelji i meri baš onakve kakve ste zamišljali!
15.08.2013 12:21
dusanka
Predivni kuhinjski elementi! sve pohvale!
13.01.2013 03:10
Slavica
kako dobre kuhinje imate - svaka cast! odusevljena sam slikama! kad budem renovirala svoju dolazim direktno ovde! fenomenalno nesto
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
KUĆA Kuhinje
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Roper Co kuhinje
  • roper co kuhinje,
  • kuhinje roper co,
  • roper co,
  • roper co kuhinje beograd,
  • roper kuhinje