O nama - KONFERENCIJSKE SALE EASY


Budući da se nalazi na veoma atraktivnom mestu, okružen prirodom restoran "Easy" predstavlja idealno mesto za održavanje konferencija, seminara, sastanaka, VIP proslava i drugih poslovnih okupljanja. Sala za konferencije ima 140 mesta za sedenje. Moderan ambijent i komfor koji Vam restoran "Easy" nudi u svojoj kongresnoj sali pružiće Vam adekvatne uslove za održavanje odredjenog vida poslovnog okupljanja.

Konferencijska sala je kompletno tehnički opremljena da Vam omogući održavanje seminara, prezentacija, predavanja i sastanaka na najvišem nivou. Sala za seminare, sastanke i banket sala nude Vam potpuni mir i tišinu za adekvatnu realizaciju Vašeg poslovnog okupljanja.

Ljubazno i profesinalno osobilje restorana pobrinuće se da sve Vaše potrebe budu ispunjene.

Najbolje mesto za održavanje Vašeg sastanka, konferencije, seminara ili banketa je zasigurno restoran "Easy" Beograd.

Iskustva i komentari posetilaca

17.04.2018 12:05
Milos Petrovic
U lepom i prirodom okruzenom ampijentu Konferecijske Sale Easy vam nudi: konferencijske sale tehnicki opremljene za odrzavanje seminara ,prezentacija,predavanja i sastanaka na najvisem nivou.Sala za sastanke i banket sala vam nude potpun mir i tisinu za odrzavanje vaseg poslovnog okupljanja. Sve pohvale!
21.07.2017 04:19
Iva Markovic
Jedno od najboljih mesta na kome sam organizovala sastanak.Imaju sve sto je potrebno za ovaj dogadjaj a tice se multimedijalne podrske.Osoblje ce vam u svakom trenutku izaci u susret.
07.04.2017 11:32
Sandra Marinkovic
Prijatno i profesionalno osoblje na diskretan nacin vodi racuna da se osecate veoma prijatno.Enterijer je moderan i prilagodjen prezentacijama najrazlicitijih oblika.Obezbedjen je i veliki parking prostor.
04.01.2017 08:09
Kosta Savic
Preko sto sedecih mesta i kompletna tehnicka podrska za multimediju su prednosti ove sale koja je poznata uveliko po najbolje organizovanim poslovnim sastancima i prezentacijama,sve preporuke.
26.06.2016 07:56
Kristina Milosevic
Veoma profesionalno osoblje je svima na usluzi a uslovi za odrzavanje prezentacija su nikad laksi.Konferencijska sala je kompletno tehnicki opremljena da vam omoguci odrzavanje seminara,prezentacija,predavanja i sastanaka na najvisem nivou.
14.05.2016 12:14
Jovica Vitakic
Easy sala za konferencije na mene je ostavila najbolji utisak od svih poslovnih prezentacijama na kojima sam boravio.Veliki prostor,obezbedjena sedeca mesta za sve ucesnike skupa a sto je najvaznije vrhunsko ozvucenje zavredjuju sve preporuke.
21.03.2015 10:17
Ljubica Topalović
Restoran Easy zaista ima veoma opremljene sale za seminare i konferencije u Beogradu.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Biznis Kongresne sale
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Konferencijske sale Easy
  • kongresna sala beograd,
  • sala za seminare beograd,
  • konferencijska sala beograd,
  • sala za sastanke beograd,
  • banket sala beograd,
  • Konferencijske sale EASY radno vreme