O nama - IMPERIUM KLIME


IMPERIUM KLIME je firma koja se bavi ugradnjom, servisiranjem, održavanjem i prodajom novih i polovnih klima uređaja. Iako smo relativno nova firma na domaćem tržištu, iza nas je dugogodišnje iskustvo u radu sa klima uređajima vodećih proizvođača koji su dostupni u našoj zemlji.

Servis IMPERIUM KLIME je specijalizovan za montažu i popravku klima uređaja sledećih brendova: Midea, Galanz, Vox, Gree, Tesla, LG, Samsung, Panasonic i drugi. Naš stručni i profesionalni tim servisera pružiće Vam svu neophodnu pomoć prilikom izbora adekvatnog uređaja za prostor kojim raspolažete.

Domen rada servisa IMPERIUM KLIME obuhvata:

Osigurajte savršenu temperaturu u Vašem stambenom ili poslovnom prostoru, uz najkvalitetnije IMPERIUM KLIME. Najvažniji korak prilikom ugradnje klime jeste izbor pozicije uređaja u prostoriji, kako bi se obezbedila maksimalna efikasnost u radu. Iskusni i stručni montažeri našeg servisa, u dogovoru sa klijentom, odrediće najbolje mesto za ugradnju unutrašnje i spoljne jedinice.

Za perfektan rad Vašeg klima uređaja, naša preporuka je redovan servis koji treba izvršiti jednom godišnje, najbolje pred letnju sezonu kada je klima najčešće u funkciji. Ako primetite neke nepravilnosti u radu klima uređaja, servis IMPERIUM KLIME nudi brzu i efikasnu popravku, uz visok stepen odgovornosti pri radu.

Radno vreme:
svaki dan od 08-20h

IMPERIUM KLIME, Savski venac, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Tehnika Klima uređaji
Osnovni proizvodi/usluge za firmu IMPERIUM KLIME
  • IMPERIUM KLIME,
  • IMPERIUM KLIME Savski venac,
  • Servis IMPERIUM KLIME Savski venac,
  • Servis klima uredjaja na Savskom vencu,
  • KLIME IMPERIUM Beograd,
  • IMPERIUM KLIME radno vreme