Kineski restoran Flamingo

0.0 | 0 ocena
Ulica: Obilicev venac 18-20
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
Kineski restoran Flamingo
Telefon: 011/
Mobilni: 062/

O nama

KINESKI RESTORAN FLAMINGO

Danas Vam sa ponosom predstavljamo kineski restoran „Flamingo“ koji je zasluženo predstavnik čuvenog restorana „Quan Ju de“, koji je postao omiljen među ljubiteljima tradicionalne kineske kuhinje. Pored restorana „Quan ju de“ koji se nalazi na Senjaku, sada imate priliku da vrhunska kineska jela probate i u samom srcu Beograda na Obilićeom vencu.

Kineski restoran „Flamingo“ brzo je našao put do srca stanovnika Beograda, kao i mnogobrojnih turista a razlog zašto je ovaj restoran prva preporuka kada je kineska kuhinja u pitanju jeste na prvom mestu kvalitet samih jela, a zatim i profesionalni kuvari koji su svoje umeće sticali upravo kod čuvenih kuvara iz restorana „Quan ju de“.

Iako je meni restorana „Flamingo“ nešto manjeg opusa, nego u prvobitnom restoranu, to samo znači da su jela pažljivo birana i pokazala su se kao omiljena tokom dugogodišnjeg rada restorana. Restoran Flamingo nasledio je originalnu recepturu, iskustvo i pre svega ljubav prema kineskoj kulturi sa željom da svojim gostima dočara autentičnu atmosferu kineskog ambijenta.

Specijaliteti ovog restorana su svinjetina u soja sosu, junetina u Chili sosu, ljuti lonac, piletina sa kikirikijem, junetina u sosu od bibera sa crnim lukom, piletina u foliji, kiselo slatka svinjetina.
Ono što je važno da znate da je restoran Pet frendly pa svi ponosni vlasnici kućnih ljubimaca mogu sa njima da svrate na svoje omiljeno kinesko jelo.

Pored kvalitetne hrane, svojim gostima uvek izlazimo u susret sa uvek ljubaznim savetom oko odabira jela iz našeg menija. Zvuci tradicionalnih kineskih instrumenata i enterijer u duhu ove daleke zemlje učiniće da se osećate kao da niste u Beogradu.

Zato Vas pozivamo da nas obavezno posetite i uverite se u naš kvalitet.
Radno vreme restorana: 10:00-22:00 svakog dana i vikendom

Adresa: Obilićev venac 18-20, Stari grad, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Kuca kineske hrane Stari Hong Kong, Ustanicka 125 L, Konjarnik, Voždovac, Beograd
  Kineski restoran Peking, Vuka Karadžića 2, Stari grad, Beograd
  KUNG-FU Kineski restoran, Simina 33, Stari grad, Beograd
  Kineski restoran Azija, Surčinska 10v, Novi Beograd, Beograd
  Asia fast food Gong, Đorđa Stanojevića 11, Belville, zgrada Jorgovan, Novi Beograd, Beograd