Kineski restoran Azija

4.8 | 5 ocena
Ulica: Surčinska 10v
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Kineski restoran Azija
Telefon: 011/
Mobilni: 063/

O nama

Kineski restoran "Azija" nalazi se u Surčinskoj ulici br. 10v, na teritoriji opštine Novi Beograd. Sa željom da oplemenimo Vaša čula jedinstevnim ukusima i mirisima kineske kuhinje, okupili smo na jedom mestu, vrhunske majstore svoj zanata, najbolje kineske kuvare.

Karakteristična po kombinaciji najrazličitijih začina i sastojaka, kineska hrana na vrlo specifičan način oslikava kinesku kulturu i način života. Bogatsto mirisa, ukusa i boja na jednom mestu, privlači gurmane iz celog sveta, voljne da probaju nešto novo i neobično.

Kako je kineska kuhinja, postala nezaobilazan deo kineske kulture, njeno konzumiranje služi kao sredstvo postizanja i očuvanja zdravlja, zbog čega se pri pripremi hrane insistira na tome da ista sadrži što raznovrsnije sastojke.

Morski plodovi, piletina, pačetina, svinjetina, junetina i neizostavni pirinač, ukrašeni mnoštvom povrća i začina, daju kineskoj hrani jedinsten šmek, a našim gostima potpuni ugođaj. Kiselo - slatki - ljuti ukusi koji će zagolicati Vaša čula, učiniće da se jednostavno zaljubite u kinesku kuhinju.

Prepoznatljiva i po poslasticama sa autentičnim aromama, kineska kuhinja restorana "Azija" oduševiće sve sladokusce izvrsnim pohovanim bananama i sladoledom. Ukusi i mirisi koji pokreću sva cula, učiniće da sa Vama dragim osobama poželite da podelite ovo novo iskustvo.

Vrhunski specijaliteti kineske kuhinje.
Odlična usluga i povoljne cene.
Svratite do nas.

Kineski restoran "Azija" Novi Beograd.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Andrija Atanaskovic
  23.05.2017 11:12

  Morski plodovi,piletina,pacetina,svinjetina,junetina i neizostavni pirinac,ukraseni mnostvom povrca i zacina,daju kineskoj hrani jedinsten smek,a gostima potpuni ugodjaj. Kiselo,slatki,ljuti ukusi koji ce zagolicati vasa cula,ucinice da se jednostavno zaljubite u kinesku kuhinju.

  Sandra Marinkovic
  15.03.2017 09:07

  Prepoznatljiva po poslasticama sa autenticnim aromama,kineska kuhinja restorana Azija odusevice sve sladokusce izvrsnim pohovanim bananama i sladoledom.Ukusi i mirisi koji pokrecu sva cula,ucinice da sa vama dragim osobama pozelite da podelite ovo novo iskustvo.

  Jelena Roncevic
  14.08.2015 02:53

  Jedino mesto gde specijaliteti kineske kuhinje imaju autentičan ukus! Sve pohvale

  Firme u blizini

  Kuca kineske hrane Stari Hong Kong, Ustanicka 125 L, Konjarnik, Voždovac, Beograd
  Kineski restoran Peking, Vuka Karadžića 2, Stari grad, Beograd
  KUNG-FU Kineski restoran, Simina 33, Stari grad, Beograd
  Asia fast food Gong, Đorđa Stanojevića 11, Belville, zgrada Jorgovan, Novi Beograd, Beograd
  Kineski restoran Flamingo, Obilicev venac 18-20, Stari grad, Beograd