Kafana Malo Takovo

  • 1
0.00 | 0 ocena

KAFANA MALO TAKOVO

Kafana Malo Takovo smeštena je na veoma atraktivnoj lokaciji u Beogradu, na teritoriji opštine Palilula. Atraktivno zdanje nesvakidašnje kafane u gradu, jedno je od najstarijih u Beogradu i samim tim mesto koje Vam može ispričati brojne priče o istoriji naše prestonice. Tradicija postojanja od preko 22 godine, stavlja kafanu Malo Takovo u red najposećenijih u gradu, u red kafana koje imaju zavidnu kafansku i društvenu tradiciju.

Ne menjajući svog vlasnika, niti lokaciju, kafana Malo Takovo je svih ovih godina stajala ponosno i održavala kvalitet svojih usluga. Njena misija je bila da doprinese svojim postojanjem kafanskom provodu u Beogradu, u čemu je, sa ponosom možemo reći i više nego uspela. Radeći na kvalitetu i poboljšanju ponude same kafane, vlasnik je učinio da ista bude jedno od omiljenih mesta za izlazak brojnih beograđana i gostiju iz inostranstva.

Kapacitet kafane Malo Takovo je oko 250 mesta za sedenje, što je i više nego dovoljno za fenomenalan provod u gradu. Živa muzika na poseban način doprinosi užitku u ovom impozantnoj kafani. Održavajući pravi kafanski duh, svake večeri sve veći broj mladih i svih onih koji su mladi u srcu, do jutra uživa u jedinstvenoj atmosferi i muzici za svačiju dušu.

Ukoliko istu posetite u toku dana, primetićete da je atmosfera u njoj dosta mirnija i da možete poručiti svoju prvu jutarnju kafu, uživajući u harmoničnom okruženju. Vrlo prijatan ugostiteljski objekat, idealan je za kratki predah u toku dana i prelistavanje dnevne štampe, okupljanje sa dragim prijateljima ili članovima porodice. Ista će Vas makar na kratko odvojiti od stalne gradske buke i vreve i priuštiti Vam neprocenjive trenutke opuštanja.

Nezavisno od toga koje doba dana odabrali, sigurni smo da ćete se u istoj osećati prijatno za šta će se posebno pobrinuti ljubazno osoblje Kafane Malo Takovo. Kompletna ponuda ove kafane prilagođena je različitim ukusima i afinitetima njenih gostiju. Već pri prvoj poseti ovom zanimljivom zdanju, ista će postati Vaša nezaobilazna stanica na putu dobrog provoda.
Zahvaljujući kafani Malo Takovo bićete prvi svedoci nove i lepše kafanske ere, koja će biti dobar učitelj svim generacijama. Predstavljajući Vam kafanu i jedinstven kafanski život na pravi način, ista će Vam omogućiti da uživate u vrhunskoj muzici, lepim notama, prijatnim emocijama i trenucima u krugu dragih osoba. Svaki Vaš izlazak biće vredan pamćenja.

Ono što je važno istaći jeste da kafana Malo Takovi ima vlastiti parking za automobile i motore svojih gostiju. Ukoliko ste ljubitelj folk muzike i njenih čari, nemojte propustiti kafanu Malo Takovo. Prihvatljive cene i veliki izbor najrazličitijih osvežavajućih pića upotpuniće Vaš doživljaj. Boravkom u kafani Malo takovo, uvek ćete biti u centru zbivanja i interesovanja.
Savršeno mesto za sve nekadašnje i buduće boeme. Mesto koje ne prestaje da inspiriše i nesebično čeka da Vas upozna sa čairma kafanskog života.

Radno vreme:
- svakog dana od 21 – 04h

Kafana Malo Takovo, kafana koju je lako zavoleti.

Bulevar depota Stefana 119, Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

28.06.2018 04:13
Natasa Predic

Kafana koja jako dugo traje i dalje okuplja veliki broj ljudi. Upravo zbog kvaliteta usluge koje nude ostaju u velikom broju poseceni. Najbolji ste.

21.06.2018 04:12
Nada Nastasijevic

Kafana koja je najposecenija u Beogradu i traje vise od 20 godina jeste kafana Malo Takovo. Mladi su ti koji dolaze uglavnom u ovu kafanu i odlicno se provode kako zbog dobre muzike tako i zbog atmosfere koja vlada u kafani. Imaju dobar asortiman pica. Ma dodjite i spremite se za ludu zurku.

25.10.2016 09:26
Kosta Savic

Svake veceri uzivo muzika uz dobar meni i neverovatan izbor alkoholnih pica.Kapacitet kafane Malo Takovo je oko dvestapedeset mesta za sedenje,sto je i vise nego dovoljno za fenomenalan provod u gradu.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Kafane
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Kafana Malo Takovo
  • kafana malo takovo,
  • kafana malo takovo radno vreme,
  • kafana malo takovo kontakt telefon,
  • malo takovo,
  • kafane sa muzikom uzivo,
  • kafane sa muzikom,
  • kafane beograd