Be happy be yogi

  • 4
  • %
5.00 | 5 ocena

Vežba za otklanjanje podočnjaka, brisanje bora oko očiju i sjajan pogled.

Cena na upit
Oceni ovaj proizvod
0.0 | 0 ocena

Porudžbenica

Proizvod Količina Cena
Vežba za otklanjanje podočnjaka, brisanje bora oko očiju i sjajan pogled. din.
+ troškovi dostave
Podaci za isporuku

Porudžbenica

Uspešno ste poslali porudžbenicu.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati radi potvrde porudžbine.

Hvala!

Vežba za otklanjanje podočnjaka, brisanje bora oko očiju i sjajan pogled.

Vežba za otklanjanje podočnjaka, brisanje bora oko očiju i sjajan pogled.

Da svi želimo da izgledamo mlado i lepo u taj prilog govori sve veći broj estetskih zahvata, upotreba botoksa I hijalurona. Živimo u vremenu u kome se starost doživljava kao sramota, pokazatelj neuspeha, neki bi rekli I kazna, usled čega smo svedoci ekspanzije različitih agresivnih I veštačkih metoda koje pružaju mogućnost da što duže izgledamo mlado. Naša prirodna potreba da se dobro osećamo u svojoj koži I tada se najčešće odlučujemo za dramatične estetske zahvate koji potpuno menjaju naš odraz u ogledalu.

Joga lica je prirodan fejslifting I predstavlja alternativu botoksu, hijaluronu, hirurškom fejsliftingu!

Sa specijalno osmišljenim vežbama za lice sa kojima za kratko vreme možemo vrlo uspešno da obrišemo mnoge bore na licu, da zategnemo kožu, vratimo svežinu, podstaknemo proizvodnju kolagena i elastina u srednjem sloju kože, dobijemo zdrav ten i podmladimo se za 10 godina i više.

Kao što vežbamo, zatežemo, oblikujemo telo tako je isto i sa mišićima na licu. Jedina je razlika što su mišići na licu manji, tanji i jako brzo reaguju na vežbe. Sloj potkožnog tkiva je dosta tanji u odnosu na ostale delove tela, tako da lakše upravljamo mišićima na licu. Glavni uzrok opuštenog, ostarelog lica sa izraženim borama jeste zapravo u atrofiji mišića. Ne koristimo ih i nema šta da pridržava kožu lica! Zapravo, telo i glava su jedno i po ničemu se ne razlikuju osim po dužini mišića i vežbama koje koristimo.

Ono što je važno za jogu lica jeste kontinuitet, kao i za oblikovanje tela. Nakon određenog vremena primetićete da koža ima drugačiju boju a to je posledica bolje prokrvljenosti koja se postiže vežbanjem. Pod dodirom takođe možete osetiti da je koža postala čvršća, zapravo mišići su postali čvršći. Bolji tonus i čvršći obrisi lica koje postignete vežbanjem trajni su.

Sa jogom lica možemo da zaustavimo proces starenja:

-nestaju bore oko usana i iznad usana
-nestaju bore oko očiju
-ublažavamo nazolabijalnu boru
-vraćamo punoću obrazima
-vraćamo očima sjaj
-uklanjamo podočnjake
-zatežemo kožu vrata
-ukljanjamo podbradak
-kapci i obrve se podižu
-usne dobijaju punoću
-koža postaje napetija čvršća


Takođe, za jogu lica vremenski vam je potrebno 5 – 10 minuta dnevno. Koliko puta nedeljno, to zavisi od vaših godina, dubine bora koje imate I šta želite da postignite.

Vi odlučujete!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
SPORT I KULTURA Yoga