Dodaj firmu

Face Yoga Ivana Mrkalj

Face Yoga Ivana Mrkalj je novi metod i prirodni face lifting koji se već dugo primenjuje u svetu. Sada i žene u Beogradu mogu kroz online časove face yoge postići blistaviji i zategnutiji izgled lica ali i psihički mir kroz posebno kreirani program.
Pročitaj više

Srbija
Beograd

Joga za lice Anja Šargin

Joga lica Anje Šargin je kompletni koncept podmlađivanja kroz program vežbi za lice i edukacije o pravilnoj nezi i tretiranju lica. Salon se nalazi u Zemunu, ali se tretman može zakazati i online.
Pročitaj više

Vojni put 2/71 f
Zemun, Beograd

Joga za lice Petariana Beauty Studio

Inovativni tretmani No-tox Botox, češkanje, Face Gym , Kolagen niti u našem Beauty salonu u Železniku
Pročitaj više

Ivo Lole Ribara 156, TC Lola, Železnik
Čukarica, Beograd

Xteam Island Yoga za lice

Yoga, Tai CHI QI Gong u prelepom ambijentu na Savi. Trenirajte okruženi prirodom, sa pogledom na reku.
Pročitaj više

Nehruova 234
Novi Beograd, Beograd

After Work Yoga

Vežbajte jogu u relaksirajućem ambijentu na Savi. After work yoga predstavlja idealan spoj joge i prirode koji doprinosi poboljšanju opšteg fizičkog i energetskog balansa. Časove vodi sertifikovani instruktor Dejana Stanković sa desetogodišnjim iskustvom u hatha jogi.
Pročitaj više

Braće Jerković 112, u prostorijama Wellness centra Star
Voždovac, Beograd

Yoga sa Sanjom

Individualni i grupni časovi joge u Beogradu. Povratite balans umai tela i smirite duh u ubrzanom tempu života.
Pročitaj više


Čukarica, Beograd

Joga za lice je metod da usporite starenje. Niko ne želi da stari, ili bolje rečeno, niko ne bi hteo da deluje starije nego što zaista ima godina. Ipak, starenje je prirodan proces koji ne možemo da sprečimo, ali ipak postoji mogućnost da ga usporimo.

Zbog toga ljudi, i žene i muškarci, pribegavaju raznim metodama, od kojih je najpoznatiji botox, ali se često dešava da preteraju, pa da lice deluje kao naduveno i neprirodno.

Jedan od zdravih i prirodnih načina da očuvate mladost svog lica a bez hemije i dodataka te vrste, jeste joga za lice. O čemu se tačno radi, saznajte u tekstu koji se nalazi pred vama.

Joga za lice iskustva

Sa misicima svoga lica mozete raditi gimnastiku, a da za to niste ni pomisljali.
Ono što treba da znamo, to je da se mišići našeg lica ne razlikuju od mišića tela, a to bi dalje značilo da ako ne vežbamo, tada mišići postaju slabi i mlitavi.

Godine se posebno ocrtavaju na vratu, međutim, redovnim vežbanjem i to možete ublažiti. Jogom za lice se zaustavlja formiranje bora, posebno na mestima gde se one najčešće naprave – čelo, vilica, obrve... Ukoliko već imate bore, ni tada nije kasno za jogu za lice, jer postojeće bore je moguće umanjiti, smanjiti njihovu dubinu, a istovremeno i sprečiti da nastanu nove.

Joga za lice podstiče mišiće da se aktiviraju i da počnu da rade. Vežbe tako deluju što utiču na hipoderm, a to je donji sloj, kao i na dermis, što je srednji sloj i epidermis, a to je gornji sloj kože.

Joga lica

Joga lica podrazumeva vežbe za sve navedene slojeve kože, i to na takav način što povećava cirkulaciju, a zbog bržeg strujanja krvi, više kiseonika i drugih hranljivih materija dolazi do ćelija kože. Ako primenjujete jogu za lice u dužem vremenskom intervalu, primetićete da vam ten postaje zdraviji, i da se ponovo vraća sjaj, jer u koži ima manje toksina. Koža dobija bolju sposobnost da upija vlagu.

Ono što je posebno bitno to je da vežbe za lice podstiču proizvodnju elastina i kolagena u srednjem sloju kože, a znamo da su upravo oni najodgovorniji što nam se pojavljuju bore na licu. Zahvaljujući redovnim tretmanima, dolazi se do čvršćeg, gipkijeg i glatkog izgleda kože lica.

Da svi želimo da izgledamo mlado i lepo u taj prilog govori sve veći broj estetskih

zahvata, upotreba botoksa I hijalurona. Živimo u vremenu u kome se starost doživljava  kao sramota, pokazatelj neuspeha, neki bi rekli I kazna, usled čega smo svedoci ekspanzije različitih agresivnih I veštačkih metoda koje pružaju mogućnost da što duže  izgledamo mlado. Naša prirodna potreba da se dobro osećamo u svojoj koži  I tada se najčešće odlučujemo za dramatične estetske zahvate koji potpuno  menjaju naš odraz u ogledalu.

Joga lica je prirodan fejslifting I predstavlja alternativu  botoksu, hijaluronu, hirurškom fejsliftingu!

Sa specijalno osmišljenim vežbama za lice sa kojima za kratko vreme možemo vrlo uspešno da obrišemo mnoge bore na licu, da zategnemo kožu, vratimo svežinu, podstaknemo proizvodnju kolagena i elastina u srednjem sloju kože, dobijemo zdrav ten i podmladimo se za 10 godina i više. Kao što vežbamo, zatežemo, oblikujemo telo tako je isto i sa mišićima na licu. Jedina je razlika što su mišići na licu manji, tanji i jako brzo reaguju na vežbe. Sloj potkožnog tkiva je dosta tanji u odnosu na ostale delove tela, tako da lakše upravljamo mišićima na licu. Glavni uzrok opuštenog, ostarelog lica sa izraženim borama jeste zapravo u atrofiji mišića. Ne koristimo ih i nema šta da pridržava kožu lica! Zapravo, telo i glava su jedno i po ničemu se ne razlikuju osim po dužini mišića i vežbama koje koristimo.

Ono što je važno za jogu lica jeste kontinuitet, kao i za oblikovanje tela. Nakon određenog vremena primetićete da koža ima drugačiju boju a to je posledica bolje prokrvljenosti koja se postiže vežbanjem. Pod dodirom takođe možete osetiti da je koža postala čvršća, zapravo mišići su postali čvršći. Bolji tonus i čvršći obrisi lica koje postignete vežbanjem trajni su. 

Sa jogom lica možemo da zaustavimo proces starenja:

-nestaju bore oko usana i iznad usana
-nestaju bore oko očiju
-ublažavamo nazolabijalnu boru
-vraćamo punoću obrazima
-vraćamo očima sjaj
-uklanjamo podočnjake
-zatežemo kožu vrata
-ukljanjamo podbradak
-kapci i obrve se podižu
-usne dobijaju punoću
-koža postaje napetija čvršća 

Takođe, za jogu lica vremenski vam je potrebno  5 – 10 minuta dnevno. Koliko puta nedeljno, to zavisi od vaših godina, dubine bora koje imate I šta želite da postignite.

Joga za lice cena

Cena tretmana joge za lice zavisi od njihovog broja, tako da je najbolje da pozovete odabrani salon i da se raspitate za konkretan slučaj.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na ovoj stranici.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane