Elite Print štamparija

  • 7
5.00 | 9 ocena

Jelovnici, cenovnici, štampa jelovnika, stampa cenovnika, izrada jelovnika, izrada cenovnika 16

Cena na upit
Oceni ovaj proizvod
0.0 | 0 ocena

Porudžbenica

Proizvod Količina Cena
Jelovnici, cenovnici, štampa jelovnika, stampa cenovnika, izrada jelovnika, izrada cenovnika 16 din.
+ troškovi dostave
Podaci za isporuku

Porudžbenica

Uspešno ste poslali porudžbenicu.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati radi potvrde porudžbine.

Hvala!

Jelovnici, cenovnici, štampa jelovnika, stampa cenovnika, izrada jelovnika, izrada cenovnika 16

Štampa i izrada jelovnika za vaš lokal može biti urađena na više načina i od različitih materijala. Prvo trebate definisati kakav jelovnik je adekvatan za Vaš ugostiteljski objekat:

Za brze hrane (fast food) ili kafić preporučujemo da to bude plastificiran meni mekog poveza i nekoliko unutrašnih strana u zavisnosti koliko artikala imate u ponudi.
Ukoliko je restoran u pitanju, naša preporuka je da uradite tvrdo povezan jelovnik sa fatiranim koricama obloženim kožom ili ekokožom. Na k?rici zatim radimo blindruk- zlatotisak odnosno žig sa Vašim logom i natpisom po Vašoj želji ili zlatotisak. Druga varijanta je da korice budu, kao na primeru sa desne strane, ilustrovane dizajnom koji Vi želite. Unutrašnje strane mogu da budu plastificirane mat ili sjajno, ili od nekog reljefnog papira, sa mogućnošću da budu uslikana jela i odštampana, što Vašim gostima znatno olakšava odabir jela. Druga varijanta je da se ubace transparentni džepovi u koje se ubacuju strane jelovnika, koje se kasnije mogu zameniti novim ukoliko dodje do izmena cena ili artikala. Dizajn bi bio urađen u dogovoru sa našim dizajnerom po Vašoj želji.
Za picerije preporučujemo da jelovnik bude izradjen od ilustrovanih plastificiranih tvrdih ili mekih korica i unutrašnjim plastificiranim stranama sa slikama pica koje su u ponudi.
Koričenje jelovnika vršimo tvrdim povezom, a unutrašnje strane pričvršćene sa pocinkovanim nitnama. Nitne mogu biti imitacija zlata ili srebra.

Proces izrade jelovnika se sastoji iz tri dela i to:
1. Izrada klišea za zlatotisak na koricama. Kliše izradjujemo na CNC mašini kada nam pošaljete logo Vašeg lokala ili kada Vam mi uradimo dizajn logotipa.

2. Izrada dizajna unutrašnjih stranica i ukucavanje artikala (ova stavka je opciona jer deo klijenata štampaju i ubacuju sami svoju ponudu)

3. Izrada korica, utiskivanje logotipa i ubacivanje stranica.

Rok izrade jelovnika je 3-5 radnih dana i najviše zavisi od samog dizajna i zahtevnosti klijenta. Ukoliko Već posedujete logotip i imate zamisao kakav jelovnik želite, sve ide dosta brže.

Ispod možete videti primere jelovnika koje najčešće radimo. Ukoliko imate bilo kakvu nejasnoću ili dilemu, slobodno nas kontaktirajte.

Slične objave
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
BIZNIS Stamparije