Dodaj firmu

Energoterma – čišćenje termoenergetskih postrojenja i opreme

Firma Energoterma - čišćenje termoenergetskih postrojenja i opreme nalazi se u Beogradu, a osnovna delatnost je industrijsko čišćenje: pranje i hemijsko čišćenje rezervoara, pranje i hemijsko čišćenje industrijskih kotlova
Pročitaj više

Stanka Vraza 24
Zvezdara, Beograd

Eco Steam

Prodaja, servis i ponuda profesionalnih industrijskih mašina i paročistača za čišćenje i pranje podova u Beogradu i celoj zemlji.
Pročitaj više

Vojvode Putnika 43
Beograd

Antivlaga Izvlačenje vlage

Iznajmljivanje profesionalnih mašina za izvlačenje vlage u prostoru na teritoriji Beograda i okoline uz dostavu i preuzimanje mašina sa vaše adrese.
Pročitaj više

Dimitrija Tucovića 20
Zvezdara, Beograd

CFC servis i iznajmljivanje mašina za vlagu i pranje podova

CFC servis i iznajmljivanje mašina za vlagu i pranje podova nalazi se u Beogradu. Nudi servis, iznajmljivanje i otkup mašina za vlagu i pranje podova za velike poslovne objekte, hale, tržne centre i drugo.
Pročitaj više

Svetozara Radojčića 68b
Zvezdara, Beograd

Industrijsko ciscenje Mopex

Kao jedan od lidera u oblasti čišćenja na ovim prostorima, preduzeće Mopex nudi širok asortiman usluga održavanja poslovnih objekata. Pored profesionalnog održavanja higijene u državnim institucijama i kompanijama, nudimo i industrijsko čišćenje hala i postrojenja.
Pročitaj više

General Zdanova 18
Voždovac, Beograd
Iskustva i preporuke posetilaca
Ana Jakovljevic
21.05.2018 10:52

ENERGOTERMA se bavi ciscenjem termoenergetskih postrojenja i opreme.Hemisko ciscenje i pranje kotlova;ciscenje cisterne od nafte,pranje cisterne od nafte,ciscenje cisterne od mazuta.Prilikom radova koristi najsavremeniju opremu ,mehanizaciju i alate. Sve pohvale sa srucan kadar ljudi!

Svetlana Andric
21.05.2018 10:41

Prilikom izvodjenja radova vezano za ciscenje koriste najsavremeniju opremu i hemijska sredstva vodecih svetskih proizvodjaca. Peduzece MOPEX vam nudi usluge generalnog ciscenja prostora. Uverite se i sam i njihov vec poznat kvalitet!

Ilija Radovic
18.04.2017 10:57

Negujuci profesionalan odnos prema klijentima uspostavili su uspesnu saradnju sa velikim brojem zadovoljnih partnera iz ove oblasti.O kvalitetnu njihovog rada govori i veliki broj firmi koje su im ukazale svoje poverenje.

Kristina Milosevic
18.04.2017 10:55

Prilikom izvodjenja radova koriste najsavremeniju opremu i hemijska sredstva vodecih svetskih proizvodjaca koja su neutralna i ne izazivaju nikakva ostecenja povrsina, niti ugrozavaju zdravlje ljudi.

Jovica Vitakic
01.02.2017 12:20

Specijalizovana firma cija je delatnost ciscenje masinskih postrojenja i masina.Odmascivanje i ciscenje kotlova od mazuta,ciscenje cisterni za naftu i benzin veoma pouzdano i povoljno.

Ana Milosavljevic
01.02.2017 12:17

U okviru preduzeca Mopex mozete pronaci usluge generalnog ciscenja,dnevnog odrazavanja higijene,profesionalno ciscenje objekata,odrzavanje objekata kao i ciscenje industrijskih hala i postrojenja.

Sanja Kekic
04.07.2016 09:48

Firma Energoterma se bavi ciscenjem industrijskih postrojenja i opreme kao sto su kotlovi i cisterne od nafte.U ovom specificnom radu koriste visoko tehnolosku opremu kojom rukovodi strucan kadar.Sve preporuke.

Kosta Savic
19.05.2016 09:54

Iskusan i strucan tim preofesionalaca obavlja najzahtevnije poslove kada je u pitaju odrzavanje cistoce hemijskih i mehanicki postrojenja.Najcesce usluge koje nude odnose se na ciscenje cisterni nafte,cisterne od mazuta,hemijsko ciscenje i pranje kotlova.

Marija Andrić
07.08.2015 10:14

Da li radite pranje cisterne od nafte, čišćenje cisterni od mazuta i hemijsko čišćenje kotlova?

Marija Stojanović
30.04.2015 04:49

Ukoliko Vam je potrebno efikasno čišćenje cisterne od nafte, preporučujemo saradnju sa preduzećem Energoterma. Vrhunski tim profesionalaca na jednom mestu.

Ivana Jovic
27.03.2015 04:19

Oldicna usluga. Svima kojima je potrebno pranje rezervoara ili ciscenje industrijskih hala Energoterma je pravo resenje. Veoma ste brzi i efikasni. Sve preporuke.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane