Kontakt podaci za vašu firmu
Firma Energoterma - čišćenje termoenergetskih postrojenja i opreme nalazi se u Beogradu, a osnovna delatnost je industrijsko čišćenje: pranje i hemijsko čišćenje rezervoara, pranje i hemijsko čišćenje industrijskih kotlova...
Pročitaj više
Stanka Vraza 24
Zvezdara,Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

ENERGOTERMA se bavi ciscenjem termoenergetskih postrojenja i opreme.Hemisko ciscenje i pranje kotlova;ciscenje cisterne od nafte,pranje cisterne od nafte,ciscenje cisterne od mazuta.Prilikom radova koristi najsavremeniju opremu ,mehanizaciju i alate. Sve pohvale sa srucan kadar ljudi!

21.05.2018 10:41
Svetlana Andric

Prilikom izvodjenja radova vezano za ciscenje koriste najsavremeniju opremu i hemijska sredstva vodecih svetskih proizvodjaca. Peduzece MOPEX vam nudi usluge generalnog ciscenja prostora. Uverite se i sam i njihov vec poznat kvalitet!

Negujuci profesionalan odnos prema klijentima uspostavili su uspesnu saradnju sa velikim brojem zadovoljnih partnera iz ove oblasti.O kvalitetnu njihovog rada govori i veliki broj firmi koje su im ukazale svoje poverenje.

18.04.2017 10:55
Kristina Milosevic

Prilikom izvodjenja radova koriste najsavremeniju opremu i hemijska sredstva vodecih svetskih proizvodjaca koja su neutralna i ne izazivaju nikakva ostecenja povrsina, niti ugrozavaju zdravlje ljudi.

Specijalizovana firma cija je delatnost ciscenje masinskih postrojenja i masina.Odmascivanje i ciscenje kotlova od mazuta,ciscenje cisterni za naftu i benzin veoma pouzdano i povoljno.

01.02.2017 12:17
Ana Milosavljevic

U okviru preduzeca Mopex mozete pronaci usluge generalnog ciscenja,dnevnog odrazavanja higijene,profesionalno ciscenje objekata,odrzavanje objekata kao i ciscenje industrijskih hala i postrojenja.

Firma Energoterma se bavi ciscenjem industrijskih postrojenja i opreme kao sto su kotlovi i cisterne od nafte.U ovom specificnom radu koriste visoko tehnolosku opremu kojom rukovodi strucan kadar.Sve preporuke.

Iskusan i strucan tim preofesionalaca obavlja najzahtevnije poslove kada je u pitaju odrzavanje cistoce hemijskih i mehanicki postrojenja.Najcesce usluge koje nude odnose se na ciscenje cisterni nafte,cisterne od mazuta,hemijsko ciscenje i pranje kotlova.

Da li radite pranje cisterne od nafte, čišćenje cisterni od mazuta i hemijsko čišćenje kotlova?

Ukoliko Vam je potrebno efikasno čišćenje cisterne od nafte, preporučujemo saradnju sa preduzećem Energoterma. Vrhunski tim profesionalaca na jednom mestu.

Oldicna usluga. Svima kojima je potrebno pranje rezervoara ili ciscenje industrijskih hala Energoterma je pravo resenje. Veoma ste brzi i efikasni. Sve preporuke.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Industrija Industrijsko čišćenje