HEADCOMMERCE

  • 0
5.00 | 3 ocena
  • Ulica: Kursulina 22
  • Opština: Vračar
  • Grad: Beograd
  • Telefon: 011/Prikaži broj

O nama - HEADCOMMERCE d.o.o.


Preduzeće HEADCOMMERCE d.o.o. bavi se spoljnom i unutrašnjom trgovinom u oblasti crne i obojene metalurgije, hemije i elektrotehnike kao i proizvodnjom kućne, profesionalne hemije i prerade drveta.


Firma je osnovana 1994. godine kao članica u lancu firmi gde joj je osnovna funkcija bila u davanju podrške drugim povezanim firmama u oblasti procesinga u crnoj metalurgiji tj. proizvodnje sivog sirovog liva uglavnom u Ukrajini i Rumuniji. Znatan deo aktivnosti u kasnijem razvoju firme odnosio se kako na plasman energetskih kablova i provodnika na tršžište EU, a najviše u Nemačkoj i Francuskoj, tako i u nabavci sirovina i obojenih metala za potrebe kablovske industrije Srbije.


U oblasti spoljne trgovine-zastupanju stranih firmi angažovano je više stručnjaka koji rade na obradi tržišta i plasmanu proizvoda principala kao što su : TYCO S.A.D., Keystone Holandija, Vanessa Italija, RMI Francuska, Aspac International Belgija, gde smo nabrojali samo najveće po obimu prodaje.


Proizvodni program trenutno obuhvata 56 različitih programa iz oblasti kućne hemije. Preduzeće raspolaže sopstvenom tehnologijom za proizvodnju kapaciteta do 300 t praškastih proizvoda i do 400 t tečnih proizvoda na mesečnom nivou kao i sopstvenim voznim parkom. Pored plasmana na domaćem tržištu proizvodi se plasiraju na tržištima Hrvatske, Albanije, Grčke i Austrije.


Prerada drveta vrši se u strugari u čijem sastavu su: sušara i paraonica kapaciteta 10000m³ raznih vrsta drveta na godišnjem nivou. Osnovni proizvodi su: rezana gradja i proizvodi od rezane gradje za potrebe industrije nameštaja.

Iskustva i preporuke posetilaca

14.04.2018 09:53
Sofija Katanic

Hedcommerce preduzece je odlican izbor ukoliko vam je potrebna profesionalna hemija i prerada drveta. Svaka zena voli kvalitetnu hemiju koja daje dobre rezultate. Odlican izbor, probajte i sami se uverite.

17.07.2017 08:59
Kristina Milosevic

Veliki izbor kucne hemije uvezene iz inostranastva za sve maloprodajne lance u gradu a cene su dosta povoljnije nego kod konkurencije.Vec nekoliko godina saradjujem sa njima i imam samo reci hvale.

06.04.2017 10:09
Borislav Milic

Veoma povoljna proizvodnja iz oblasti kucne hemije.U proizvodnji koriste samo najkvalitetnije sirovine koje svakom proizvodu daju lepe mirise i vrhunske performanse.Saradjujem sa njima vec godinama,sve pohvale.

04.01.2017 07:05
Jovica Vitakic

Veliki izbor kucne i profesionalne hemije na jednom mestu.Bilo da zelite nesto za svoje podove da blistaju ili da zastitite parket,sirovina za proizvodnju deterdzenta ili sampona vrhunskog kvaliteta.

12.05.2016 04:36
Ana Milosavljevic

Headcommerc ima kucnu hemiju u svim oblicima,iako mali potrosac sve od kucne hemije nabavljam kod njih jer imaju neverovatan izbor renomiranih inostranih proizvoda po najjeftinijim cenama u gradu.

12.05.2016 04:33
Andrija Atanaskovic

Preporucujem svima kompaniju Headcommerce za saradnju a tice se kucne hemije.Imaju veliku ponudu deterdzenata i antibakterijskih brisaca podova.Cene su pristupacne,imaju cesto akcije i popuste,samo sve najbolje mogu reci za njih.

12.05.2016 04:28
Milos Topalovic

Veoma sam zadovoljan vasom uslugom i zelim svima da vas preporucim.Ona se odnosi na rezanu gradju sa kojom svakodnevno imam posla.U izradi komadnog namestaja kvalitet mi je neophodan a uvek se mogu osloniti na firmu Heodcommerce.

23.03.2015 05:00
Biljana Jovanovic

Kućna hemija Headcommerce je najbolji izbor za sve domaćice koje žele da njihov dom uvek blista.

27.07.2012 01:11
Milena Stoiljkovic

Postovani, Licencirani savetnik za hemikalije može vam pomoći: - pri izradi dokumentacije za upis hemikalija u registar hemikalija(dosije o hemikalijama) - u primeni odredba koje se odnose na klasifikaciju, pakovanje, obeležavanje i oglašavanje - informiše i sarađuje na primeni zabrana i ograničenja proizvodnje, stavljanja u promet i korišćenja određenih opasnih hemikalija - upis biocidnog proizvoda u Privremenu listu - sprovođenju odredbi zakona o biocidnim proizvodima Ako Vam bilo koja usluga treba mozete me kontaktirati. S postovanjem, Milena Stoiljkovic,dip.ing teh.

03.05.2011 20:47
silvana

zadovoljna sam vasom uslugom

03.05.2011 20:47
Duska

Da li imate naocare dioptrije 2 i po

03.05.2011 20:47
sanja

da li naplacujete odredjivanje dioptrije?

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Biznis Higijena
Osnovni proizvodi/usluge za firmu HEADCOMMERCE
  • headcommerce,
  • proizvodnja kucne i profesionalne hemije