O nama - PAVLE KORČAGIN GOTOVA JELA ZA PONETI


Pored velikog izbora jela sa roštilja i gotovih jela, Korčagin nudi i odlične pice i paste.

Vrlo autentičan i nesvakidašnji enterijer, u crveno-plavo-belim bojama komunizma, sa etno elementima predstavlja svojevrstan eksponat Beograda. Naša kafana je idealno mesto na kome se možete odmoriti dok se sa punim cegerima vraćate sa pijace, uživati sa Vašim prijateljima ili kolegama, kao i pričati sa narodom, a da to ne košta puno.

Ukoliko želite da probate najbolja gotova jela za poneti kod Vuka, svratite do kafane Pavle Korčagin. U našoj ponudi nalaze se kuvana jela, jela sa roštilja, pice i paste, koje za Vas spremaju vrsni majstori kulinarstva.

Kao i sve drugo u našoj kafani što je autentično i drugačije, tako ćete i na našem jelovniku naći neobičnu ponudu - “da me vidi moja mila majka”, “živ mi ti” ili “batak Daliborke Stojšić”. Iako se godinama vešto odupirao jelima sa roštilja, “Pavle” je danas, na zahtev svojih gostiju, poklekao. I nije mu žao, jer smo dobili samo pohvale za naša jela sa roštilja.

Pored vrhunske hrane, u kafani Pavle Korčagin zagarantovan je i najbolji provod, zato što svake noći ovde svira muzikica. Ponedeljkom su to sremski tamburaši, utorkom i sredom ever green, a četvrtkom, petkom i subotom akustičan band, koji je, svirajući godinama, potvrdio svoj kvalitet.

Pavle Korčagin gotova jela za poneti po najpovoljnijim cenama
Veliki izbor jela sa roštilja i kuvana jela

Radno vreme kuhinje od 07:30h-23h

Korčagin gotova jela za poneti, Ćirila i Metodija 2a, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

18.05.2017 10:57
Ilija Radovic

Ukoliko zelite da probate najbolja gotova jela za poneti kod Vuka,svratite do kafane Pavle Korcagin.U njihovoj ponudi nalaze se kuvana jela,jela sa rostilja,pice i paste, koje za vas spremaju vrsni majstori kulinarstva.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Gotova jela za poneti
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Pavle Korčagin gotova jela za poneti
  • Pavle Korcagin gotova jela za poneti,
  • Gotova jela za poneti na Zvezdari,
  • Gotova jela za poneti kod Vuka,
  • pice,
  • paste,
  • jela sa rostilja,
  • kuvana jela,
  • Pavle Korcagin gotova jela za poneti radno vreme