Dodaj firmu

Frizerski Salon Katarina Belušević

Frizerski Salon Katarina Belušević iz Valjeva nudi veliki izbor usluga za sve potrebe nege Vaše kose. Relaksacija, bojenje, pramenovi, senčenje ili jednostavno feniranje, samo su neke od usluga koje kod nas možete dobiti po pristupačnim cenama.
Pročitaj više

Čika Ljubina 11
Valjevo

Frizerski salon Mira Radić

Frizerski salon Mira Radić iz Valjeva Vam nudi široki asortiman usluga, počev od šišanja, niranja, farbanja, pramenova, svečanih frizura, do ekskluzivnih tretmana kose u skladu sa najnovijim svetskim trendovima. Posetite nas u Valjevu na adresi Vojvode Mišića 27 i uz pomoć stručnjaka ili Vašeg omiljenog magazina, odaberite frizuru po vašoj meri i ukusu, a zatim prepustite veštim rukama profesionalaca da rade u korist Vaše lepote.
Pročitaj više

Vojvode Mišića 27
Valjevo

Nena salon za negu kose

Nena salon za negu kose iz Valjeva zapošljava profesionalni tim kome je na prvom mestu Vaše poverenje. Na osnovu oblika lica, kvaliteta kose, vaše želje i naravno karaktera, temperamenta, naš tim će predložiti šta je njabolje za Vašu kosu.
Pročitaj više

Karađorđeva 127
Valjevo

Trend Frizerski salon

Trend Frizerski salon iz Valjeva se od ostalih izdvaja kvalitetom, znanjem, ljubaznošću i perfektnom komunikacijom sa svojijim klijentima. Ako želite da saznate čime je frizerski salon Trend zaslužio poverenje i lojalnost svojih klijenata, posetite nas i uverite se sami.
Pročitaj više

Vuka Karadžića 16 1
Valjevo
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane