Dodaj firmu

Hair Max frizerski salon

Hair Max je frizerski salon koji se bavi pružanjem frizerskh usluga. Pored standardnog u ponudi imamo i razne nadogradnje kao i pravljenje svečanih frizura. Naše zaposlene krasi veliko znanje i veština. Zakažite Vaš termin putem gore navedenih telefona ili nas posetite na adresi Solunska 13 u Čačku.
Pročitaj više

Solunska 13
Čačak

Twiny frizerski salon

Twiny je muško - ženski frizerski salon koji svojim klijentima nudi širok spektar frizerskih usluga. Tu smo za Vas kako bismo brinuli o Vašoj lepoti. Klijenti su nam uvek na prvom mestu. Možete nas posetiti na adresi Devet Jugovića 21 u Čačku ili nas kontaktirajte putem gore navedenih telefona,
Pročitaj više

Devet Jugovića 21
Čačak

Hipnozis frizerski salon

Hipnozis je frizerski salon koji pruža sve vrste frizerskih usluga muškarcima i ženama. U svom poslovanju koristimo preparate svetski renomiranih proizvođača. Kod nas možete pronaći sve inovacije aktuelne na svetskom tržištu. Za više informacija i zakazivanje nas možete kontaktirati putem gore navedenih telefona ili nas posetite na adresi Bate Jankovića 59 u Čačku.
Pročitaj više

Bate Jankovića 59
Čačak

Jungle frizerski salon

Jungle je muško - ženski frizerski salon. Pružamo širok spektar usluga našim klijentima. Trudimo se da Vam ispunimo sve želje i da iz našeg salona izađete lepši, nasmejani i zadovoljni. Koristimo kvalitetne preparate. Za više informacija i zakazivanje nas možete pozvati putem gore navedenih telefona ili nas posetite na adresi Knićaninova 6 u Čačku.
Pročitaj više

Knićaninova 6
Čačak

Ruža frizerski salon

Ruža je frizerski salon za žene i muškarce koji se već dugi niz godina bavi pružanjem svih vrsta frizerskih usluga. Kod nas se možete šišati, fenirati, frizirati Naši zaposleni su vrhunski majstori svog zanata. Posetite nas na adresi Danice Marković 5/2 u Čačku ili zakažite Vaš termin putem gore navedenih telefona.
Pročitaj više

Danice Marković 5/2
Čačak

Žiko frizerski salon

Žiko je modni frizer za muškarce i žene sa tradicijom dugom preko trideset pet godina. Pružamo usluge šišanja, feniranja, šatiranja i slično. Naš cilj je da svaki klijent bude zadovoljan postignutom promenom. Posetite nas na adresi Bate Janković 21 u Čačku ili svoj termin možete zakazati putem gore navedenih telefona.
Pročitaj više

Bate Janković 21
Čačak

Mistique frizerski studio

Mistique je frizerski studio kojem je osnovni cilj da uvek imate kvalitetnu kosu i savršenu frizuru. Koristimo preparate renomiranih svetskih proizvođača proverenog kvaliteta. Svakom klijentu pružamo maksimalnu pažnju. Za više informacija nas možete kontaktirati putem gore navedenih telefona ili nas posetite na adresi Ljubićska 10 u Čačku.
Pročitaj više

Ljubićska 10
Čačak
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane