O nama - FOTOGRAF DEJAN RAKIĆ


Fotograf Dejan Rakić nudi usluge profesionalnog slikanja svih vrsta proslava, privatnog ili poslovnog tipa, u Novom Sadu i okolini. Pored toga, u prijatnom ambijentu našeg studija vrši se profesionalno fotografisanje ljudi, modela, odeće, kao i artikala za kataloge.

Ukoliko želite da ovekovečite najlepše trenutke sa svadbe, krštenja, dečijeg rođendana ili nekog drugog Vama bitnog događaja, fotograf Dejan Rakić je tu za Vas. Besprekorna karijera koja sa uspehom traje 21 godinu, predanost i ljubav prema fotografskom poslu, visoki profesionalizam i posvećenost svakom detalju, kao i strogo poštovanje dogovorenih obaveza, glavne su odlike njegovog rada.

Fotograf Dejan Rakić je specijalizovan za slikanje venčanja koja po njemu predstavljaju najlepše nadahnuće, ali i profesionalni izazov, jer zahtevaju maksimalnu posvećenost i strpljenje kako bi se uhvatio taj poseban momenat, pogled, emocija, uzdah... Najbolja potvrda kvaliteta njegovog rada jesu brojne nagrade i priznanja.

Sa željom da Vaše najlepše uspomene sačuva od zaborava, fotograf Dejan Rakić u svom radu koristi najsavremeniju Nikon opremu sa pratećim blicevima. Zahvaljujući svom višedecenijskom iskustvu, u mogućnosti je da zabeleži taj jedan i neponovljiv trenutak koji čini dobru fotografiju i ako se ne uhvati ostaje nepovratno izgubljen.

Kada pogledate sliku ili snimak sa Vašeg venčanja, prisetićete se svih onih lepih momenata koje ste podelili sa voljenom osobom i najbližima. Profesionalno odrađene fotografije ispričaće najlepšu priču o Vašoj ljubavi, sreći, veri i nadi u blistavu zajedničku budućnost, što je na kraju jedino zaista vredno.

Pored profesionalnog fotografisanja, postoji i mogućnost snimanja svih vrsta privatnih i poslovnih događaja. Upotrebom profesionalne opreme, Dejan Rakić se trudi da zabeleži najlepše trenutke sa Vašeg venčanja, rođendana ili krštenja, i na taj načih ih otrgne od zaborava.

Ne dozvolite da Vaše uspomene izblede, uz pomoć profesionalnog fotografa Dejana Rakića!

Radno vreme:
svaki dan od 09-21h

Neke od radova možete pogledati na Facebook stranici: fotograf.za.vencanje.novi.sad

Fotograf Dejan Rakić, Novi Sad

Iskustva i komentari posetilaca

23.07.2018 11:19
Milan Tosic
Svaka preporuka za fotografa Dejana! Profesionalnost na prvom mestu!
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
USLUGE Foto studio
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Fotograf Dejan Rakić
  • Dejan Rakić,
  • Dejan Rakić Fotograf,
  • Fotograf Dejan Rakić Novi Sad,
  • Fotograf u Novom Sadu,
  • Profesionalni fotograf Dejan Rakić,
  • Dejan Rakić Fotograf radno vreme