O nama - ZORAN STANIŠIN PROFESIONALNI FOTOGRAF

Vaše venčanje gledano iz ugla objektiva profesionalnog fotografa Zorana Stanišina iz Novog Sada mnogo je više od pukog beleženja trenutka na digitalnom snimku. On će umeti da zaviri u Vašu dušu, prepozna Vašu ljubav i svemu tome doda notu perfekcionizma i tradicije koja se u njegovoj porodici gaji već više od 50 godina.

Kao treća generacija profesionalnih fotografa u porodici, Zoran Stanišin morao je po nečemu da se istakne u odnosu na druge. Zato su sve njegove fotografije mimo šablona, uvek originalne i nove, autentične i lične.

Venčanje je za svakoga poseban čin koji ne sme ostati nezabeležen, ali je veoma važno i na koji način.

Ako želite nekoga ko će umeti da svu Vašu radost, ljubav i veselje pretvori u magične fotografije koje ćete godinama ponosno pokazivati, onda je on prava osoba za Vas.

Pre svakog angažovanja, vaš profesionalni fotograf Zoran Stanišin najpre će porazgovarati sa Vama u želji da Vam se približi dovoljno da bi mogao da osmisli ono što baš Vama najbolje pristaje. Budite iskreni, budite svoji i budite najlepši na svim fotografijama.

Bogatstvo detalja, uhvaćeni trenuci, vrhunske boje, sjaj u očima.. sve to i još mnogo toga drugog, vešto oko majstora fotografije pretvoriće u zapis kojim ćete sigurno biti zadovoljni. Najmodernija oprema se podrazumeva, kao i šarolikost ponuda i paketa.

Nazovite i obezbedite sebi uspomene dostojne krune Vaše ljubavi.

Zoran Stanišin - profesionalni fotograf, Novi Sad

Email: stanisinz@gmail.com

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Foto studio
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Zoran Stanišin Profesionalni fotograf
  • Zoran Stanišin Profesionalni fotograf,
  • fotograf Zoran Stanišin,
  • Profesionalni fotografi u Novom Sadu,
  • Profesionalno fotografisanje,
  • Profesionalni fotograf Zoran Stanišin radno vreme