Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Dnevni smestaj
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Dnevni smestaj

Dnevni apartmanski smeštaj ističe se kao najjednostavnija i najudobnija opcija za kratkoročni boravak. Dnevni najam ili iznajmljivanje apartmana na dan je ujedno i najjeftinija varijanta odsedanja među svim mogućnostima za smeštaj. Apartmani se mogu iznajmiti na jedan ili više dana.

Apartmani se međusobno razlikuju po kvadraturi, opremljenosti i lokaciji u gradu. Što se tiče strukture apartmana, najčešći i najpopularniji su jednosobni, dvosobni i trosobni stanovi koji imaju mogu da prime od jedne do osam osoba. U pojedinim apartmanima i vaš kućni ljubimac može biti rado prihvaćen gost.

Apartmani za dnevni smeštaj mogu biti luksuzni i atraktivni ili jednostavni i korektni, ali su svi opremljeni i namešteni tako da vaš boravak učine što ugodnijim i opuštenijim. Čistoća i urednost su uvek najvažnije.

Dnevni apartmani

Opšte odlike dnevnih apartmana su sledeće: 

  • kompletno opremljena kuhinja; 
  • kompletno opremljeno kupatilo; 
  • udobno namešten spavaći i dnevni prostor;
  • televizor sa kablovskom ili satelitskom televizijom;
  • bežični internet;
  • parking ili druge pogodnosti po dogovoru.

Tržište izdavanja dnevnog smeštaja je vrlo raznovrsno i dobro razgranato. Svakom gostu je lako da nađe smeštaj u skladu sa sopstvenim ukusom i potrebama pošto se dnevni apartmani javljaju u svim klasama, od luksuzne do ekonomske.

Osim toga, dnevni apartmani su pristutni na svim lokacijama – od najužeg preko šireg centra grada, do periferija.

Dnevni apartmani cena 

Za određivanje cene dnevnog smeštaja treba uzeti u obzir površinu stana, opremu i uslugu, kao  i lokaciju na kojoj se apartman nalazi. Najjeftiniji dnevni apartmani koštaju od 25 evra na dan, dok za one luksuzne treba izdvojiti između 50 i 100 evra dnevno.

Navedeni iznosi predstavljaju informativni okvir. Savetujemo vam da se za tačne cene obratite firmama čiji kontakti slede za tekstom.

Iskustva i komentari posetilaca

Jovana Lukic
Vila Vertigo iz Rakovice nudi po veoma povoljnim cenama dnevni smestaj. Osoblje je veoma ljubazno i usluga je zaista korektna. Pre par nedelja su mi u gostima bili prijatelji iz inostranstva, pa sam ih tamo smestio.
Petar Jankulovski
Naravno da je dnevni smestaj nesto sto bi trebalo da se posebno plati. Druge stvari koje se mene licno ticu, kazu samo da je veoma bitno da se na vreme odlucite za kvalitet i da vam je smestaj u kojem se nalazi pre svega cist i dobro odrzavan.
Marina Zivkovic
Nije on bas toliko jeftin, kao sto mozda pojedini ljudi smatraju.
Stojance Ristovski
Kako god da okrenete, dnevni smestaj je nesto sto u svakom slucaju vredi.
Jovana Milinkovic
Koliko mi se samo cini, kako god da okrenete, ovaj smestaj jeste nesto sto mora da se pre ili kasnije debelo plati.
Milen Jovanovic
Po pravilu sto se ovog smestaja tice, sigurno je kvalitet nesto sto je ovde prisutno. Takodje, ni cene ne moraju nuzno da ovde budu veoma jake. Sve ostalo je samo gubljenje vremena.
Lea Stankovic
Postoji mnogo problema u vezi sa njim ali je ipak osnovni problema taj da nije bas toliko jeftin kao sto se mozda na prvi pogled cini.
Filip Milutinovic
Po meni je naravno sto se dnevnog smestaja tice, sigurno kvalitet nesto sto ce da dodje do izrazaja.
Simona Vucinic
Sigurno je samo to da su sto se ovog smestaja tice, kvalitet nesto sto treba posebno da dodje do izrazaja. Sve drugo je po meni cisot gubljenje vremena.
Mihajlo Nastasovic
U svakom slucaju svaki dnevni smestaj mora da se debelo plati. Sve drugo je po meni daleko manje vazno.
Marta Dencevic
Ako nista, bar je dnevni smestaj nesto sto dosta kosta u Beogradu. Pre svega ce svako gledati da vam sto je vise moguce odere kozu sa ledja.
Todor Markovic
Nije po mnei poenta samo u tome da se pronadju povoljne cene vec zaista da sa tim novcem i uradi.
Ljubinka Sreckovic
Po pitanju dnenog smestaja,a veoma je bitno znate da treba da se opredelite samo za povoljne cene.
Janko Zivanovic
Koliko sam do sada imao priliku da se upoznam sa cenama ni dnevni smestaj nije bas toliko jeftin.
Nikolina Pantelic
Po ovom pitanju samo treba da potraziet bas neko strucno mesto u koje mozete da imate puno poverenje
Petar Jankovic
Ne samo da se prenocisce moze dobiti za male pare u danasnje vreme u Beogradu, vec i dnevni smestaj takodje u danasnje vreme moze da bude bas onako povoljan.
Jana Stankovic
Po pitanju kvalitetnog dnevnog mestaja, samo treba da posetite odmaraliste Barsa i videcete da se tamo mozete odmoriti po veoma pristojim cenama.
Biljana Brankovic
Po pitanju dnevnog smestaja, definitivno je po meni najbolje resenje da posetite Narcis i tamo se licno raspitate o raspolozivosti i cena smestaja.
Ivan Stojanovic
Skoro su mi dolazili u posetu prijatelji izu Bugarske. Dnevni smestaj su placali oko 20 eura po osobi i imali su sve obroke (ako su hteli) koji su bili ukljuceni u cenu.
Marko Petrovic
Ukoliko vam je potreba kvalitetan dnevni smestaj u Beogradu, onda je u svakom slucaju najbolje resenje za vas da posetite Vilu Manjez. Pre svega, to je vila koja se nalazi u lepom delu grada i koja ima zaista i vise nego pristojne cene.
Dusan Markovic
Dobro, u ovom trenutku postoji veliki broj vila koji nudi smestaj . Sve su to manje-vise nesto luksuznije varijante, tako da je najbolje da se oko toga posavetujete sa nekim ko vec sa nekom vilom ima iskustva.
Filip Milutinovic
Vila Vertigo iz Rakovice nudi po veoma povoljnim cenama dnevni smestaj. Osoblje je veoma ljubazno i usluga je zaista korektna. Pre par nedelja su mi u gostima bili prijatelji iz inostranstva, pa sam ih tamo smestio.