O nama - PRODAVNICA BALONA PARTY BUDŽAK


Proslave rođendana, svečana otvaranja poslovnih prostora, prodajnih objekata, ordinacija; svadbe, krštenja, godišnjice, mature, diplomske svečanosti... sve to gotovo da ne može više ni da se zamisli bez fantastičnih dekorativnih balona i ukrasa, a Vi se pitate ko sve to osmišljava i pravi? Jedan od sigurno tačnih odgovora upravo je pred Vama - Prodavnica balona Party Budžak.

U našoj prodavnici balona dobićete dekoraciju iz snova, bilo da želite da ona bude od običnih balona, figura od balona, balona sa helijumom, ili od balona koji na sebi imaju odštampanu najlepšu poruku iz srca.

Prodavnica balona i party programa Budžak, između ostalog nudi:

- štampu na balonima
- izradu party programa po želji za sve vrste slavlja
- kompletnu dekoraciju slatkog stola
- uslužno pakovanje poklona
- izradu figura i imena od stiropora
- prodaju gumenih balona
- prodaju balona od folije
- prodaju balona punjenih helijumom
- uslužno punjenje balona helijumom
- prodaju čestitki
- prodaju ukrasnih kesa i kutija
- prodaju vatrometa za torte
- prodaju konfeta
- izradu i prodaju cveća od papira
- iznajmljivanje cvetnih panela (cvetni zid)

Vešte ruke osoblja prodavnice balona Party Budžak za Vas izrađuju cvetne panele od papirnog cveća različitih dimenzija. Cvetni zid postao je nezaobilazni deo ulepšavanja prostora za sve vrste proslava, a takođe i omiljeno mesto za poziranje i slikanje Vaših zadovoljnih i srećnih gostiju. Ne dozvolite da izostane sa Vašeg slavlja.

Sa druge strane, klinci posebno vole naše balon figure koje pravimo sami - u obliku kućica, životinja, buketa, drveća i svega što možete i da zamislite. Kačimo ih po ulazima, vratima, prozorima, gelenderima, mogu čak i da vise sa plafona. Kod dece su naročito popularne i pokretne figure poznatih likova iz crtaća, kao što su Miki i Mini Maus, Patrolne šape, Hello Kitty…

Party programi mogu da sadrže najrazličitije stvari, a naš bogat asortiman proizvoda garantuje da će konačno rešenje sve prisutne ostaviti bez daha. Uslužno izrađujemo i detalje kao što su: rođendanske kapice, čaše, omoti za mafine, kutije za kokice.. sve to sa slikom ili natpisom po Vašem izboru. Ukoliko želite da uradimo Vaše ime, ime ili logo Vaše firme, ili pak figure od stiropora u najrazličitijim oblicima i veličinama - može!

Naš program ukrašavanja prilagođava se Vašim željama i mogućnostima, a sve to po veoma pristupačnim cenama, jer garantujemo da smo najpovoljniji u gradu i da ćemo naći način da se dogovorimo oko svega.

Zažmurite i zamislite svet napravljen od ukrasa i balona, dodajte mu sve što mašta može da smisli, a mi ćemo baš to i još mnogo više napraviti samo za Vas!

FB: balonipartyprogramnovisad
Instagram: @party_budžak

Radno vreme:
pon - pet 10 -20h;
subota 10 - 15h

Prodavnica balona Party Budžak, Šafarikova 35, Novi Sad (Centar)

Iskustva i komentari posetilaca

13.02.2020 01:25
Jana Kovacevic
Katastrofa. Preskupo i ne mogu da naprave ono što nude na slikama koje očigledno nisu njihove.
16.04.2019 07:25
Milan Tosic
Mesto na kom mozete naci sve sto vam treba da ukrasite vasu firmu. Jako sam zadovoljan uslugom i cenom. Moja preporuka za svakog. Imaju siroku ponudu i vrlo su predusretljivi. Svaka pohvala
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Dekoracija Proslava
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Party Budžak
  • Party Budžak,
  • Party Budžak Novi Sad,
  • Prodavnica balona Party Budžak Novi Sad,
  • Prodavnica balona u Novom Sadu,
  • party program Novi Sad,
  • Dekoracija balonima,
  • Party Budžak radno vreme