Dodaj firmu

Dečija Igraonica Super Heroji

Najlepša dečija igraonica Super Heroji u Kragujevcu nudi najbolju zabavu za decu uzrasta od 2 do 14 godina. U prostoru od 250 m2 dostupni su brojni sadržaji za igru dece, rođendaonica, diskoteka za tinejdžere i kafić za roditelje.
Pročitaj više

Nikole Pašića 7đ
Kragujevac

Rođendaonica Misterija

Za sve klince i klinceze kojima su dosadili, ili su jednostavno prerasli tobogane, penjalice islične igrarije, otvorena je specijalna rođendaonica u kojoj će se zabaviti na sasvim drugačijinačin, koristeći vijugice, razmišljajući, otkrivajući i rešavajući prave pravcate misterije.
Pročitaj više

Save Kovačevića 3
Kragujevac

Vrtić i Igraonica Iskrica

Organizujte proslavu rođendana svojim mališanima u poznatom i prijatnom ambijentu njihovog omiljenog vrtića.
Pročitaj više

Dragoljuba Milovanovića Bene 11
Kragujevac

Igraonica Circus

Decija Igraonica Circus, Kragujevac. Ukoliko planirate da iznenadite svoje malisane, nema boljeg nacina od odlaska u deciju igraonicu - rodjendaonicu Circus.
Pročitaj više

Bulevar kraljice Marije 23, Nivo 1, lokal 260, Kragujevac
Kragujevac
Iskustva i preporuke posetilaca
Mirka Nikolić
22.01.2020 11:52

Slavili smo klincu 12-ti rođendan u Misteriji, ja sam prezadovoljna organizacijom i jako ljubaznim osobljem, sve je prošlo u najboljem redu. Pogotovo me raduje što su detetovi drugari bili oduševljeni animacijom, drugačiji su od ostalih igraonica u kojima smo bili. Za svaku preporuku.

Tijana Radić
15.01.2020 02:17

Sve pohvale za rođendaonicu Misterija. Slavila sam detetu 10-ti rođendan kod njih i oduševljena sam prostorom, sadržajem za klince, a posebno osobljem koje je zaista bilo ljubazno i sve smo se dogovorili brzo. Tople preporuke ukoliko ste odlučili da svom detetu proslavite rođendan u igraonici.

Tanja Škorić
14.01.2020 11:30

Za svaku preporuku ukoliko planirate da vase dete obradujete rodjendanom u igraonici. Divno osoblje, ambijent i animatorski sadrzaj su premasili moja ocekivanja. Sin i njegovi drugari su vise dana posle toga prepricavali dogadjaje sa rodjendana.

Sofija Petrović
26.08.2019 10:14

Organizaciju rođendana svog mališana prepustila sam igraonici Super Heroji. Moje dete i njegovi drugari bili su oduševljeni sadržajem, animatorima koji su za svaku pohvalu i mnoštvom igara. Klinci su uživali, a ja sam mogla na miru da sednem i popričam sa svojim prijateljicama. Svaka preporuka za ceo tim Super Heroja, sve je prošlo u savršenom redu. Veliki pozdrav.

Dušica Despotović
18.01.2019 11:50

Novootvoreni privatni vrtić Iskrica u Kragujevcu je opremljen baš za moje dete! Veliki prostor, kreativne radionice i stručno osoblje je ono po čemu sam se ja odlučila da svoje dete pošaljem u ovaj vrtić. Sve pohvale.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane