O nama - ROĐENDAONICA MISTERIJA


Za sve klince i klinceze kojima su dosadili, ili su jednostavno prerasli tobogane, penjalice i slične igrarije, otvorena je specijalna rođendaonica u kojoj će se zabaviti na sasvim drugačiji način, koristeći vijugice, razmišljajući, otkrivajući i rešavajući prave pravcate misterije.

Kako se pokazalo, sva deca starija od osam (8) godina, kao i mlađi tinejdžeri dugo su čekali na ovakvo mesto, pa im je naša rođendaonica Misterija postala omiljena za veoma kratko vreme. Istinski uživajući u ulozi detektiva ni ne osete kako vreme proleti, a zadovoljstvo rešenih slučajeva drži ih još dugo.

Za sve one koji žele da se oprobaju u ulozi velikih istraživača spremili smo dve tematske sobe. U jednoj je sakriven sef sa vrednim nakitom, a u drugoj dijamant. Do skrivenih predmeta dolazi se uz pomoć mašte, malo znanja, timskog duha i na opšte zadovoljstvo.

Rođendaonica Misterija jedinstveno je mesto za proslavu dečijih rođendana na drugačiji i kreativniji način, a sem toga, imamo sve što je potrebno za dobro slavlje: prijatan i uredan ambijent prilagođen deci, X-box, karaoke, igre za različite uzraste, stručno i prijatno osoblje, kao i mogućnost da Vam obezbedimo sokove i posluženje.

Razrešite konačno misteriju proslave rođendana i dođite u Misteriju. Čekamo Vas u centru
grada.

Radno vreme: po dogovoru

Adresa: Save Kovačevića 3, Kragujevac (prolaz)

Iskustva i komentari posetilaca

22.01.2020 11:52
Mirka Nikolić
Slavili smo klincu 12-ti rođendan u Misteriji, ja sam prezadovoljna organizacijom i jako ljubaznim osobljem, sve je prošlo u najboljem redu. Pogotovo me raduje što su detetovi drugari bili oduševljeni animacijom, drugačiji su od ostalih igraonica u kojima smo bili. Za svaku preporuku.
15.01.2020 02:17
Tijana Radić
Sve pohvale za rođendaonicu Misterija. Slavila sam detetu 10-ti rođendan kod njih i oduševljena sam prostorom, sadržajem za klince, a posebno osobljem koje je zaista bilo ljubazno i sve smo se dogovorili brzo. Tople preporuke ukoliko ste odlučili da svom detetu proslavite rođendan u igraonici.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
DECA Decije igraonice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Rođendaonica Misterija
  • Rođendaonica Misterija,
  • Rođendaonica kragujevac,
  • Rođendaonica Misterija Kragujevac