Centriranje trapa Euroguma plus

  • 1
0.00 | 0 ocena

O nama - CENTRIRANJE TRAPA EUROGUMA PLUS

Kompanija Euroguma postoji i uspešno posluje već duži niz godina, pružajući vlasnicima motornih vozila širok asortiman usluga, uz najviši vid perfektnosti pri radu. Bilo da su Vam potrebne usluge mehanike ili vulkanizerske usluge, čuvanje vansezonskih guma, delovi za sve vrste automobila, kao i registracija vozila, Euroguma plus je prava adresa za Vas.

Centriranje trapa ili reglaža trapa je jedan od najbitnijih elemenata bezbednosti na putu i spada u redovno održavanje vozila. Ovaj postupak direktno utiče na nekoliko faktora, kao što su: bezbednost, potrošnja goriva i habanje pneumatika. Samo ispravan i centriran trap garantuje sigurnu, stabilnu i udobnu vožnju, tako da se redovna kontrola trapa savetuje na 15-20 hiljada pređenih kilometara.

U našem servisu koristimo najsavremenije aparate za centriranje trapa koje podrazumeva podešavanje nagiba, raspona i zatura točkova na vrednosti koje je propisao proizvođač automobila. Centriranje trapa potrebno je uraditi, pre svega zarad Vaše, ali i bezbednosti ostalih učesnika u saobraćaju. Nakon završetka ovog procesa koji traje oko 20 minuta, Vaš limeni ljubimac je spreman za sigurno i ekonomično putovanje.

Pored reglaže trapa, servis Euroguma plus pruža i druge vulkanizerske usluge, kao što su: zamena pneumatika, balansiranje, pumpanje guma azotom, krpljenje guma. Ukoliko niste sigurni u svoje gume, u svakom trenutku možete doći do nas i proveriti pneumatike na Vašem vozilu. Takođe, nudimo čuvanje vansezonskih guma u našem hotelu za gume, na sigurnom, suvom i mračnom mestu.

Euroguma plus nudi i sve vrste usluga iz oblasti mehanike, kao i prodaju delova za automobile, po pristupačnim cenama. Ukoliko želite da Vašem vozilu obezbedite odgovarajuću snagu, kod nas možete pronaći veliki izbor akumulatora različite amperaže od 35Ah do 225Ah, vodećih svetskih proizvođača: ENERGIZER, FIRECELL, VARTA. Pored prodaje novih akumulatora, nudimo i mogućnost zamene starog za novi, kao i besplatnu zamenu akumulatora kupljenih kod nas.

U našoj ponudi nalazi se i sve što Vam je potrebno od kozmetike za negu Vašeg vozila, metlice brisača, ratkapne, ulja, aditivi, pneumatici, obavezna i zimska oprema i još mnogo toga.

Posetite nas i izaberite najbolje za Vaš automobil!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 08-19h
subota od 08-16h

Centriranje trapa Euroguma plus, Poenkareova 35, Dorćol, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

29.03.2017 04:41
Milos Topalovic
Centriranje trapa ili reglaza trapa je jedan od najbitnijih elemenata bezbednosti na putu i spada u redovno odrzavanje vozila.Ovaj postupak direktno utice na nekoliko faktora,kao sto su bezbednost,potrosnja goriva i habanje pneumatika.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
VOZILA Centriranje trapa
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Centriranje trapa Euroguma plus
  • centriranje trapa euroguma plus,
  • centriranje trapa euroguma plus radno vreme,
  • centriranje trapa euroguma plus kontakt telefon,
  • centriranje trapa