Centriranje trapa 2M auto servis

  • 3
5.00 | 3 ocena

O nama - CENTRIRANJE TRAPA 2M AUTO SERVIS


Auto servis "2M" pronaći ćete u Ugrinovačkoj ulici broj 129, na teritoriji Zemuna u Beogradu. Postojimo i radimo već duži niz godina, na istoj lokaciji, pružajući vlasnicima motornih vozila širok asortiman usluga, uz najviši vid perfektnosti pri radu. Veliki broj zadovoljnih klijenata, čija smo srdačna preporuka, najbolji su dokaz kavaliteta našeg rada.

Usluge koje naš auto servis može da Vam ponudi su:

  • - pregled trapova
  • - popravka trapova
  • - servis trapa


Auto servis "2M" može da Vam izađe u susret kada Vam zatreba centriranje automobila ili kombi vozila. Centriranje trapa, odnosno podešavanje istog, neophodno je prvenstveno radi Vaše sigurnosti na putevima, kao i zbog veka trajanja Vaših pneumatika.

Prilikom svakodnevne vožnje, dolazi do disbalansa trapa, što automatski deluje na teže upravljanje automobilom, čime je smanjena stabilnost istog i pri čemu se javlja veća opasnost od saobraćajnih nesreća.

Pregled trapova, služi da bi se utvrdi stanje u kom se nalaze točkovi Vašeg vozila. Prilikom našeg rada koristimo najsavremenije mašine i tehnologiju, koja nam omogućava da izvršimo detaljan pregled trapova, kako bi dalje pristupili poslu popravke istih.

Centriranje automobila ili kombi vozila podrazumeva dovođenje uglova točka u paralelu i vertikalan položaj u odnosu na podlogu. Servis i popravka trapa sprečiće proklizavanje vozila na putu pri kočenju, uticati na ravnomernije trošenje pneumatika i doprineti boljem ponašanju vozila u toku vožnje.

Naša preporuka Vam je da najmanje jednom godišnje odradite servis trapa Vašeg vozila, kako biste izbegli potencijalne nezgode na putu. Takođe ukloliko ste menjali amortizere na Vašem vozilu ili bilo koji deo trapa, potrebno je da Vaše vozilo dovezete na pregled i eventualnu popravku i centriranje trapa.

Pregled, popravka i servis trapova automobila i kombi vozila.
Najpovoljnije centriranje trapa u gradu.
Vama na usluzi.

Auto servis "2M", Zemun, Beograd.

Iskustva i komentari posetilaca

06.06.2017 11:36
Andrija Atanaskovic
Auto servis 2m moze da vam izadje u susret kada vam zatreba centriranje automobila ili kombi vozila.Centriranje trapa,odnosno podesavanje istog,neophodno je prvenstveno radi vase sigurnosti na putevima,kao i zbog veka trajanja vasih pneumatika.
17.06.2016 09:00
Ana Milosavljevic
Usluge koje koristim u ovom auto servisu su pregled trapova,popravka trapova,servis trapa.Dijagnostika se radi modernim instrumentima i kvar se pranalazi brzo.Popravka je kvalitetna i nikada nisam imala neku zamerku.
11.09.2015 11:26
Marko NIkolic
Da li radite centriranje kombi vozila?
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
VOZILA Centriranje trapa
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Centriranje trapa 2M auto servis
  • centriranje automobila beograd,
  • centriranje kombi vozila beograd,
  • pregled trapova zemun,
  • popravka trapova zemun,
  • servis trapa zemun