Izaberite neku od firmi koje u svojoj ponudi imaju ČELIČNE FELNE

Beograd

Roki Prodaja i reparacija alu felne

Oblakovska 2a, Veliko Orašje Nemanjina 97
Savski venac

Felne su važan deo opreme koji može značajno izmeniti izgled vašeg automobila čineći ga mnogo atraktivnijim i modernijim....
Pročitaj više

Bomrad repro reparacija i farbanje felni

Danila Srdića 5
Novi Beograd

Reparacija i farbanje aluminijumskih i čeličnih felni Bomrad repro d.o.o nalazi se na Novom Beogradu. Prodaja i poliranje felni kao i druge usluge čekaju vas na ovoj adresi....
Pročitaj više

Felne - Mutata Auto Bulevar

Bulevar kralja Aleksandra 501,
Zvezdara

Mutata Auto Bulevar pruža usluge ugradnje, servisa, farbanja, lakiranja, poliranja i peskarenja aluminijumskih felni. Čak 95 % oštećenja na felni možemo da popravimo! Nudimo Vam i veliki izbor prstenova i šrafova za felne....
Pročitaj više

Šabac

Auto delovi 2M

Kralja Milutina 1

Sve vrste auto-delova za japanska, korejska i evropska vozila: auto-limarija, amortizeri, hladnjaci, delovi motora i trapa, svetlosna oprema, filteri i drugi....
Pročitaj više

Pre 12 h poslednji put pozvana firma

U velikom broju automobila, ugrađene su čelične felne. Zapravo, zajedno sa alu felnama, one predstavljaju najčešći izbor pri opremanju auta.

Postoji mnogo razloga da se i vi odlučite za čelične felne. Više o tome saznajte u nastavku našeg teksta.

Čelične felne za zimu

Širom sveta, na velikom broju puteva, nalaze se vozilakoja su opremljena čeličnim felnama. U odnosu na alu felne, mogu da imaju prednosti i nedostatke. Sve u svemu, i čelične i alu felne drže lidersku poziciju na tržištu.

Čelične felne za sve vrste vozila

Zbog čega su čelične felne tako dobre i poželjne na svakom vozilu? Prvi razlog je što su veoma ekonomične, u stanju su da podnesu jako velika naprezanja, i takođe, za održavanje su vrlo zahvalne. Čelične felne se svakoga dana usavršavaju sve više, pa iako mnogi stručnjaci misle da su alu felne ipak superiornije, nije sporno da im se čelične felne vrlo brzo približavaju po kvalitetu i po performansama.

Ugradnja čeličnih felni

Ugradnju čeličnih felni trebalo bi da prepustite odabranom automehaničarskom servisu. Dovezite svog četvorotočkaša, i nakon toga će ova usluga biti obavljena stručno, profesionalno i po realnoj ceni.

Postavka čeličnih felni

Na ovoj stranici koju čitate, možete da pronađete oglašene auto servise koji se bave prodajom i ugradnjom čeličnim felni. Izaberite najbolji servis za sebe i zakažite vreme obavljanja intervencije.

Vrste čeličnih felni

Sve felne se dele prema više kriterijuma, a jedan od njih je upravo materijal od koga su sačinjene. Pored toga, podela se vrši i na osnovu konstrukcije, namene i broja delova od kojih su sastavljene.

Prodaja čeličnih felni

Čelične felne se prodaju i preko interneta. Naime, sasvim je dovoljno da pogledate lepo osmišljene web prezentacije firmi koje se bave prodajom felni za automobile i druga vozila. Tu ćete naći sve modele i odlučiti se za onaj koji je vama  potreban i koji po svojim karakteristikama vama najviše odgovara.

Ceo proces kupovine moguće je završiti putem interneta, dakle i plaćanje, tako da možete da očekujete da felne stignu na vašu adresu za oko dva radna dana, nakon što uplata legne na račun prodavca.

Polovne čelične felne

Polovne čelične felne su u veoma dobrom stanju, i ono što je prednost kod ovakvih felni jeste što su veoma izdržljive. Pa iako su iza sebe ostavile dosta kilometara i dalje vam dobro mogu poslužiti a za veoma pristojnu cenu.

Obratite se odabranom auto servisu i raspitajte se o tome da li imaju u ponudi polovne čelične felne i po kojoj ceni.

Čelične felne cena

Cena je u proseku oko 4000 dinara, a može biti i viša, tako da je najbolje da se lično raspitte.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontakarate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Ostavite komentar
Ocenite stranu