Bubuce za ispite

0

Da li su bubice za ispit i dalje aktuelne kao nekad?

https://www.spijunskaoprema.org/da-li-su-bubice-za-ispit-i-dalje-aktuelne-kao-nekad/

Pitate se da li su bubice za ispite aktuelne kao nekada? U prvim godinama XXI veka mnoga tehnološka dostignuća postala su dostupna i nama u Srbiji. Njihova korišćenja su olakšala mnoge segmente naših života. Sigurno ste više puta za vreme studiranja čuli da je neko položio ispit koristeći bubicu. Kako je to moguće? Bubice za ispit su vrlo praktične i iz razloga što su vrlo malene i skoro pa nevidljive kada se stave u uho. Korišćene su tokom prethodne decenije vrlo često za polaganje ispita.

Bubice za ispit iskustva?

To je funkcionisalo tako što imate nekoga kome diktirate pitanja ispita, preko bubice koja je u vašem uhu. A taj neko traži odgovore u knjizi ili na drugi način, i saopštava vam preko mikrofona. A vi preko bubice čujete svaku reč. I to je godinama bio efikasan način polaganja ispita za one koji nisu želeli da uče, koji su imali ideju da završe fakultet što pre, pa čak i varanjem.
sajt
www.spijunskaoprema.org
Za više informacija posetite nas
#bubice #bubicesamikrofonom #bubicezaispit #bubiceslusalice #bubicezapracenje #bubicezatelefon #bubicecena #bubiceprodaja #bubicezasnimanje #bubicezapracenje #bubicezasnimanjezvuka #bubicezatelefoncena #bubicezausi #bubicebeograd #bubicebeogradprodaja

Kategorija: Detektivske agencije Beograd
Podkategorija: Bubice Beograd
Objavljeno: 05.04.2021.
# ID Oglasa: 058673
Website: www.spijunskaoprema.org