Bubice Team

  • 3
5.00 | 3 ocena

O nama - BUBICE TEAM


Naša firma Bubice Team Beograd bavi se iznajmljivanjem, prodajom, kao i servisom uređaja koji se koriste za bežičnu komunikaciju, a u koje spadaju bubice za polaganje ispita.

Naša bogata ponuda se odlikuje pre svega vrhunskim kvalitetom proizvoda, i sa ponosom možemo da kažemo da nudimo bežične bubice koje su najmanje, a u isto vreme i najkvalitetnije. U poređenju sa starijim modelima, bežične bubice su po svemu neuporedivo bolje. Njihova prednost je u kvalitetu zvuka, dimenzijama, a i odnos cena-kvalitet je definitivno na njihovoj strani.

Naš asortiman čini veliki broj različitih modela bežičnih bubica, a uz to nudimo i celokupnu prateću opremu koja uz njih ide.

Bubice su svakako najsigurniji metod kada govorimo o diskretnoj i skrivenoj komunikaciji. To su tehnički uređaji koji pružaju maksimalnu diskreciju, a koriste se za razne prezentacije, poslovne sastanke, zatim tajne security operacije, ali i prilikom vožnje automobila. Takođe, njihova upotreba je rasprostranjena i među studentima, koji bubice za ispite koriste prilikom polaganja istih, kao i prilikom polaganja kolokvijuma.

Bubice Team se pored prodaje i iznajmljivanja bubica bavi i prodajom kamera za ispite, a uz to i servisom svih naših uređaja.

Poverenje i preporuka je ono na čemu temeljimo naše poslovanje, a brojni zadovoljni klijenti koje smo stekli u prethodnim godinama su nam garancija da smo na pravom putu.

Kontakt telefoni:

+381 61 688 26 39 za Srbiju i sve ostale zemlje
+387 62 466 056 samo za Bosnu i Hercegovinu
+382 68 462 939 samo za Crnu Goru

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
USLUGE Detektivske agencije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Bubice Team
  • Bubice Team,
  • Bubice Team Beograd,
  • bubice,
  • bubice za polaganje ispita,
  • iznajmljivanje bubica