Dodaj firmu

Šta da radite ako vam se zaledila brava na automobilu?

Šta da radite ako vam se zaledila brava na automobilu?

Zimski uslovi vožnje, donose sa sobom dodatne specifične neprijatnosti. Zaleđena brava je jedna od njih, posebno ako se nalazite daleko od kuće ili žurite na neodložni sastanak. Rešenje je da se pozove mobilni bravar.

U slučaju da nemate pomoć u blizini, pokušajte da ugrejete ključ od automobila i ponovo otključate auto. Topla voda ili sredstvo za dezinfekciju, mogle bi da pomognu, da svoju vožnju nastavite sa neoštećenom bravom.Takođe, potrebno je da proverite i druge brave na automobilu, jer se može desiti, da se zadnja vrata otvaraju, što će vam pmoći da uđete u automobil, a da tom prilikom ne oštetite bravu.

Ipak, često se dešava da se tom prilikom unervozimo, naročito ako je napolju jako hladno i pokušavamo da na silu otključamo bravu. Ovo se nikako ne savetuje, jer ćete najverovatnije morati da menjate ne samo ključ, već  kompletnu bravu.

Najbrže i najblje rešenje u ovoj situaciji je da pozovete baravara, koji imaju uslugu rada na terenu, odnosno pomoć oko otključavanja brave. On će zameniti staru bravu novom, u slučaju da ste pokušali na silu da otključate bravu i tom prilikom slomili ključ.

Mobilni bravar Beograd će veoma brzo doći na vašu lokaciju, zameniti staru bravu novom i za nekoliko minuta, možete nastaviti svoj put.

Bravari su vremenom proširili svoj asortiman usluga, pa osim narezivanja ključeva, menjanja brave na vratima stana ili kuće, danas rade i ovu vrstu usluge.

Takođe, tu su i usluga izrade pečata, graviranje, oštrenje noževa i drugo. Bravari često u svojim objektima drže i baravrsku robu, šrafove, ključeve i razne vrste brava i noževa. Izrada pečata je jedna od najtraženijih usluga za pravna lica.

Firme povezane sa tekstom

Bravar Music

SZBR Bravar Music se nalaze na adresi Bulevar Despota Stefana 36, Beograd.
Pročitaj više

Bulevar Despota Stefana 36
Beograd

Bravar Stojanović 24

Bravar Stojanović pruža uslugu narezivanja ključeva, prodaje i poravke svih vrsta brava, izrade pečata i graviranja. Za hitne intervencije na rapolaganju smo 00-24h.
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 367
Zvezdara, Beograd

Sefovi Mihajlović

Sefovi Mihajlovic se nalazi na adresi Sremska 6, Beograd.
Pročitaj više

Sremska 6
Stari grad, Beograd

Bravar Nedeljković

Bravarska radnja "Nedeljković" iz Zemuna po najpovoljnijim cenama u gradu nudi Vam u svojoj prodaji sigurnosna vrata, brave i cilindre vrhunskog kvaliteta, kao i izradu i narezivanje ključeva za stanove i automobile.
Pročitaj više

Gornjogradska 11a, Lokal u sklopu Maxi-ja
Zemun, Beograd
Bravarska radnja Kiss ( HITNE INTERVENCIJE )

Stari grad, Beograd

Već više od dve decenije, bavimo se svim vrstama ključarskih i bravarskih poslova, uključujući i rad na terenu…

Oštrica bravarska radnja
Dr Ivana Ribara 91v, Blok 61 TC Kozara, Požeška 79 (City Hall lok.219, parter)
Novi Beograd, Beograd

Bravarska radanja “Oštrica” bavi se i ručnom izradom lovačkih noževa, kao i proizvodnjom PTT sandučića po najnovijim standardima.

Pekon bravarska radnja
Ruska 1
Savski venac, Beograd

Pored navedenih usluga možemo da Vam obezbedimo i sve ostale bravarske radove po Vašoj želji i meri, kako bi Vaš dom ili poslovni prostor učinili pre svega sigurnijim, a potom estetski prihvatljivim. Zanatska bravarska radnja „Pekon“ Beograd.

Obrada inoxa Escoterm
Kralja Vladislava 58
Zemun, Beograd

Firma Ecoterm nudi Vam kvalitetnu i stručnu obradu Inoxa, savijanja i sečenja limova debljine do 10mm i dužine 3000mm…

Savijanje limova Escoterm
Kralja Vladislava 58
Zemun, Beograd

Pored usluga sečenja i savijanja limova ,sečenja čeličnih profila, flahova,cevi, nudimo Vam uslugu izrade krovnih i fasadnih TR limova, kao isporuku i montažu panela od poliuretana i vune potrebne debljine…

Sef Plus bravarska radnja
Jurija Gagarina 16, Delta City lok. 20, I sprat
Novi Beograd, Beograd

Narezivanje ključeva, auto ključevi sa čipom, master sistemi, deblokada sefova i trezora, izrada pečata i graviranje.

Blind Door
Dragoljuba Spasića 61
Sopot, Beograd

Kada Vam zatreba brza i profesionalna bravarska usluga, Blind Door je pravi izbor za Vas. Bilo da imate problem sa otključavanjem ili zaključavanjem vrata vršimo sve vrste hitnih intervencija na teritoriji Beograda, u najkraćem mogućem roku.

Bravarska radnja Kiss ( HITNE INTERVENCIJE )
Bulevar Kralja Aleksandra 335a
Zvezdara, Beograd

Bravarska radionica „Kiss“ nalazi se u Bulevaru kralja Aleksandra broj 335a. Postojimo i radimo već više od dve decenije, baveći se svim vrstama ključarskih i bravarskih poslova, uključujući i rad na terenu.

MG stil - Izrada ključeva
Pop Lukina 3
Stari grad, Beograd

Izrada ključeva MG STILl nalazi se u centru Beograda. Bavi se izradom svih vrsta ključeva za stanove i kuće.

Boulevard Key Ključar
Bulevar Kralja Aleksandra 218
Zvezdara, Beograd

Boulevard Key izrada svih vrsta ključeva, auto ključeva i laserskog graviranja, kao i pločica za stanove i kućne brojeve.

Idi na vrh strane