Dodaj firmu

Auto ključevi Bobi Auto bravar

Porodični biznis, koji uspešno posluje već 40 godina. Bavi se kompletnom popravkom bravarije, popravkom svih vrsta brava i izradom kodiranih i običnih ključeva.
Pročitaj više

Vojvode Šupljikca 20
Vračar, Beograd

Auto ključevi Iži auto elektronika

Servis IŽI mehatronika je specijalizovan servis za održavanje i popravku putničkih automobila. Za dodatne informacije pogledajt sajt
Pročitaj više

Ustanička 17
Vračar, Beograd

Boulevard Key Ključar

Boulevard Key izrada svih vrsta ključeva, auto ključeva i laserskog graviranja, kao i pločica za stanove i kućne brojeve.
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 218
Zvezdara, Beograd

Auto ključevi Mnogo Bolji Servis

„Mnogo bolji servis“ servis auto ključeva nalazi se u Mirijevu. Glavna specijalnost ovog servisa je kodiranje auto ključeva, izrada auto ključeva i narezivanje auto ključeva.
Pročitaj više

Mirijevski venac 48a
Zvezdara, Beograd

Auto ključevi Network Shop

Network Shop se bavi izradom, servisiranjem i programiranjem auto ključeva za sve tipove vozila najpoznatijih svetskih proizvođača. Klijentima pružamo brzu, kvalitetnu i pristupačnu uslugu. Za hitne intervencije za verne klijente dostupni smo i nedeljom. Proverite zašto smo najbolji – Auto ključevi Network Shop!
Pročitaj više

Mihaila Šolohova 33
Borča, Beograd

Auto ključevi MGN

MGN pečatorezac i izrada ključeva nudi Vam sve za Vaše preduzeće na jednom mestu. Bilo da Vam je potreban pečat, lasersko i CNC graviranje, izrada reklama, piktograma i reklamnog materijala, posetite nas i izaberite najbolje proizvode. Takođe, bavimo se sečenjem klirita.
Pročitaj više

Ustanička 128b, (lok.17)
Voždovac, Beograd

Auto ključevi Sef Plus bravarska radnja

Narezivanje ključeva, auto ključevi sa čipom, master sistemi, deblokada sefova i trezora, izrada pečata i graviranje.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 16, Delta City lok. 20, I sprat
Novi Beograd, Beograd

Auto ključevi Oštrica bravarska radnja

Bravarska radanja “Oštrica” bavi se i ručnom izradom lovačkih noževa, kao i proizvodnjom PTT sandučića po najnovijim standardima.
Pročitaj više

Dr Ivana Ribara 91v, Blok 61 TC Kozara, Požeška 79 (City Hall lok.219, parter)
Novi Beograd, Beograd

Auto ključevi Bravarska radnja Kiss

Već više od dve decenije, bavimo se svim vrstama ključarskih i bravarskih poslova, uključujući i rad na terenu…
Pročitaj više


Stari grad, Beograd

Auto ključevi Bravar Nedeljković

Bravarska radnja "Nedeljković" iz Zemuna po najpovoljnijim cenama u gradu nudi Vam u svojoj prodaji sigurnosna vrata, brave i cilindre vrhunskog kvaliteta, kao i izradu i narezivanje ključeva za stanove i automobile.
Pročitaj više

Gornjogradska 11a, Lokal u sklopu Maxi-ja
Zemun, Beograd

Auto ključevi Auto bravar M-Team

Auto bravar M - team se bavi: narezivanjem svih vrsta kodiranih i običnih ključeva za stanove i automobile, izradom i kopiranjem ključeva sa elektronskim kodom transponderom
Pročitaj više

Jurija Gagarina 151a
Novi Beograd, Beograd

Auto ključevi Auto bravar Elezović

Auto bravar Elezović postoji skoro 30 godina u Beogradu. Osnovna delatnost naše firme je izrada i kopiranje svih vrsta auto ključeva, servis auto brava, otvaranje vozila bez ključeva
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 144, Džordža Vašingtona 38a
Vračar, Beograd

Ako imate novo i moderno vozilo, onda ono svakako poseduje posebnu farbričku zaštitu kao sto su elektronski kodirani auto ključevi. Šta to tačno znači? Stvorena je nemogućnost startovanja čak i u slučaju da se poseduje mehanički identičan ključ bez koda.

Sam kod, je zapravo sadržan u transponderu, odnosno elektronskom uređaju koji se nalazi u oplati ključa. 

Ključevi za auto

Moramo se svi složiti sa činjenicom da je ovo siguran i napredan način zaštite od krađe vozila. Ipak, u svakodnevnom životu, neretko se dešava da se ključ ošteti ili ga vlasnik jednostavno, izgubi. 

Tada ćete se naći u problemu kako da pokrenete svoj automobil. Ova situacija se može rešiti na više načina, potrebno je samo da ništa sami ne pokušavate, da ne biste uzrokovali štetu koju možete skupo platiti, već da odmah pozovete auto bravare.

Skidanje i reprogramiranje kompjutera je način koji se naziva direktna metoda. To je intervencija na motornom kompjuteru vozila, i / ili na imobilajzeru. Pri tome se imobilajzer isključuje sasvim, ili se reprogramira da može da prihvati nove ključeve.

To se može dogoditi usled zamene neispravne kontakt brave i u drugim situacijama.

Motorni kompjuter i imobilajzer, obično je potrebno da se izvade iz automobila. Auto bravari ovim putem najčešće rešavaju ovu vrstu problema.

Auto ključevi – iskustva

Čemu služe imobilajzer emulatori? Kao što im i njihov naziv govori, oni služe da pošalju svim blokiranim sklopovima u vozilu signal ili znak da je sa imobilajzerom sve u redu, kao i da se motor može startovati.

Spomenimo i imobilajzer kod čitače. To su uređaji koji iščitavaju Login kod iz motornog kompjutera i/ili iz imobilajzera automobila. Kada znamo Login kod postoji mogućnost dodavanja novih ključeva, brisanja starih i slično.

Često vozačima zatreba usluga narezivanja ključeva za vozilo. Sve to možete obaviti u vašem odabranom servisu, i to na taj način što će majstori izraditi kopiju postojećeg ključa. To se može obaviti sa kodiranjem ili bez njega. 

Auto bravari nude i mogućnost izrade ključa po bravi, ili po broju šasije auta, ako se dogodila takva situacija da ste ostali bez ijednog ključa.

U današnje vreme, firme koje se bave ovom vrstom delatnosti, konstantno prate trendove i dešavanja na evropskom i svetskom tržištu automobila. Na taj način, ove firme su spremne da vam ponude kvalitetnu, brzu i profesionalnu uslugu.

Dobro je i korisno znati, da ako vam je potrebna hitna bravarska usluga, možete se na nju osloniti svim radnim danima i nedeljom. Dovoljno je samo da okrenete broj telefona.

U sklopu servisa auto ključeva, mogu vam biti pružene usluge popravljanje elektronike ključa, zamene mikro prekidača, baterija, oklopa, kao i kućišta ključa.

Neželjene situacije se mogu dogoditi bilo kada, ali kada znamo da auto bravari dežuraju zbog nas i da su nam dostupni u svakom trenutku, stres zbog problema sa auto ključevima potpuno nestaje, pa vi možete uživati u svom automobilu i vožnji.

Auto ključevi – cena:

Cena brava i ključeva, u zavisnosti od marke automobila, kreće se u rasponu od 1200 din. sve do 7338 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate auto bravare ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane