Farbanje branika Step auto spa

5.0 | 1 ocena
Ulica: Gučevska 1
Grad: Beograd
Opština: Savski venac
Farbanje branika Step auto spa
Telefon: 011/
Mobilni: 063/

O nama

FARBANJE BRANIKA STEP AUTO SPA

Step auto spa nudi profesionalne usluge popravke, farbanja i poliranja branika za sve vrste vozila: putnička, teretna, motocikli, kombiji... Pored toga domen našeg rada, obuhvata i kompletno sređivanje limarije, farbanje vozila u profesionalnoj komori, kao i poliranje vozila i farova.

Branik je jedan od najosetljivijih delova na vozilu koji najpre strada, jer je kompletno izrađen od plastike. Ukoliko ste se i Vi našli u sličnoj situaciji, radionica Step auto spa, zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i stručnosti, spremno izlazi u susret svim zahtevima klijenta.

Step auto spa nudi kompletne usluge koje će izgled Vašeg vozila dovesti do savršenstva:

Popravka branika u radionici Step auto spa vrši se od strane profesionalnih i veštih majstora koji u svom radu koriste najsavremeniju opremu i alate. Nezavisno da li su u pitanju sitna ili krupna oštećenja i ogrebotine na braniku Vašeg vozila, trudimo se da sve vrste popravki izvšimo u najkraćem mogućem roku.

Osim toga, vršimo usluge farbanja i poliranja branika, što će učiniti da Vaš automobil izgleda kao nov. Takođe, nudimo mogućnost popravke drugih delova od plastike na Vašem vozilu koji su pretrpeli oštećenje: spojleri, farovi, retrovizori...

Ukoliko želite kompletno farbanje automobila ili samo korekciju farbe na određenim delovima, Step auto spa je prava adresa za Vas. Farbanje automobila, motocikala, kombija ili džipa, vrši se u profesionalnoj komori za farbanje i uz upotrebu najkvalitetnijih farbi i lakova vodećih svetskih proizvođača. Postoji mogućnost izbora boje po želji klijenta.

Radionica Step auto spa pruža i usluge sređivanja kompletne limarije za sve tipove i modele vozila. Zahvaljujući upotrebi savremenih alata, tehnika i šablona, naš rad karakteriše pedantnost i preciznost, sa ciljem da po završetku radova limarija Vašeg vozila izgleda savršeno, bez vidljivih tragova oštećenja.

Radno vreme:
ponedeljak – subota od 08-17h
nedelja po potrebi

Farbanje branika Step auto spa, Gučevska 1, Savski venac, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Plastik Servis, Belimarkovićeva 8, Voždovac, Beograd
  Branik servis Matrix tuning, Bulevar Patrijarha Pavla 4b, Rakovica, Beograd
  Branik servis Dejan Kuzmanovic, Miska Kranjca 2a, Beograd, Rakovica, Beograd
  MS Branik servis, Dobanovačka 105, Zemun, Beograd
  Branik servis Plastix, Južni Bulevar 82, Beograd, Vračar, Beograd
  Branik servis Plastic, Riste Marjanovica 13, Čukarica, Beograd
  Branik servis Petrovic, Bulevar Kralja Aleksandra 355, Zvezdara, Beograd
  Auto Deki - farbanje, popravka i servis branika, Svete Milutinovića 2, Čukarica, Beograd