Branik servis Petrovic

3.4 | 10 ocena
Ulica: Bulevar Kralja Aleksandra 355
Grad: Beograd
Opština: Zvezdara
Branik servis Petrovic
Mobilni: 064/

O nama

Branik servis Petrović već dugi niz godina uspešno se bavi popravkom branika za sve vrste putničkih i teretnih vozila. Nezavisno od vrste štete, naš stručni tim majstora će učiniti da Vaš automobil izgleda kao nov kada izađe iz našeg servisa. Pored toga, nudimo i usluge varenja plastike i ostalih predmeta od plastike.

Bilo da je došlo do oštećenja na braniku, spojleru ili faru Vašeg vozila, servis Petrović je prava adresa za Vas. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i profesionalnosti našeg tima majstora, garantujemo brzo i efikasno otklanjanje svih vrsta oštećenja, po pristupačnim cenama.

Servis Petrović nudi sledeće usluge za Vaš automobil:

Branik je jedan od najranjivijih delova na automobilu koji uglavnom prvi strada prilikom udara. Bez obzira na vrstu vozila, servis Petrović nudi sve vrste popravki, kao što su varenje, peglanje i krpljenje branika. U našem radu koristimo najsavremeniju tehnologiju koja omogućava reparaciju branika na Vašem vozilu, u najkraćem mogućem roku.

Većina vlasnika motornih vozila smatra da je slaba tačka modernih automobila veliki broj delova od plastike, među kojima najčešće strada branik. Sa željom da Vas poštedimo kupovine novog branika, servis Petrović nudi uslugu varenja plastičnih branika. Upotrebom profesionalne opreme naš stručni tim će otkloniti sitna ili krupna oštećenja i vratiti branik Vašeg vozila u prvobitni položaj.

Takođe, vršimo i varenje svih drugih predmeta od plastike, po pristupačnim cenama. Proverite zašto je uvek bolje popraviti originalni branik, nego kupiti novu kopiju. Posetite branik servis Petrović!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 08-17h
subota od 08-14h

Popravka branika za putnička i teretna vozila
Varenje plastike i ostalih predmeta od plastike
Krpljenje branika u najkraćem mogućem roku

Branik servis Petrović, Bulevar kralja Aleksandra 355, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Goran Sarenac
  29.03.2017 04:31

  Bilo da je doslo do ostecenja na braniku,spojleru ili faru vaseg vozila,servis Petrovic je prava adresa za vas.Zahvaljujuci dugogodisnjem iskustvu i profesionalnosti njihovog tima majstora,garantuju brzo i efikasno otklanjanje svih vrsta ostecenja.

  Firme u blizini

  Plastik Servis, Belimarkovićeva 8, Voždovac, Beograd
  Branik servis Matrix tuning, Bulevar Patrijarha Pavla 4b, Rakovica, Beograd
  Branik servis Dejan Kuzmanovic, Miska Kranjca 2a, Beograd, Rakovica, Beograd
  MS Branik servis, Dobanovačka 105, Zemun, Beograd
  Branik servis Plastix, Južni Bulevar 82, Beograd, Vračar, Beograd
  Branik servis Plastic, Riste Marjanovica 13, Čukarica, Beograd
  Farbanje branika Step auto spa, Gučevska 1, Savski venac, Beograd
  Auto Deki - farbanje, popravka i servis branika, Svete Milutinovića 2, Čukarica, Beograd