Kontakt podaci za vašu firmu

Birotehnika Antika

  • 1
0.0 | 0 ocena
Birotehnika Antika nalazi se u Beogradu i u svojoj ponudi ima sve za opremanje Vaše kancelarije. Ukoliko Vam je potreban kvalitetan štampač, toner ili kertridž, kod nas možete pronaći kompletan program vodećih proizvođača, po najpovoljniji...
Pročitaj više
Autoput za Zagreb 41 J
Novi Beograd,Beograd
Digitron ist birotehnika...
Pročitaj više
Experimental...
Pročitaj više
Biro - centar...
Pročitaj više
Biro elektronik...
Pročitaj više
Biro kopir...
Pročitaj više
Biro Partner...
Pročitaj više
Biromehanika sistem...
Pročitaj više
Biros birotehnika...
Pročitaj više
Cikom - učila...
Pročitaj više
Copy office...
Pročitaj više
Dikti line...
Pročitaj više
Sporeti i ugradna tehnika, osnovne su vrste uredjaja koje mozete pronaci u prodavnici bele tehnike Tenen. Ova prodavnica ima svoje radno vreme tokom kojeg je mozete posetiti i obaviti kupovinu...
Pročitaj više

Iskustva i komentari posetilaca

08.05.2017 11:45
Jovica Vitakic
Visok kvalitet usluga,maksimalna efikasnost u poslovanju,kao i strucnost ovog tima, preporucili su ih kod velikog broja klijenata sa kojima su ostvarili uspesnu saradnju. Ukoliko i vi zelite da vase poslovanje ucinite prepoznatljivim pozovite ih i uverite se u kvalitet usluge.
08.05.2017 11:42
Ana Milosavljevic
Najbolja ponuda kopir aparata na koju sam naisla u gradu.Opremu mozete otplacivati na vise mesecnih rata i to po super uslovima.U ovoj radnji uz visegodisnju garanciju dobijate i besplatan servis.
12.03.2017 10:43
Maja Matic
Najkvalitetnija birotehnika vodecih svetskih proizvodjaca.Unapredite vase poslovanje, uz iznajmljivanje fotokopira ili iznajmljivanje stampaca koji ce ustedeti vase vreme i novac.Najpovoljnija birooprema Beograd.
12.03.2017 10:40
Kristina Milosevic
Prodaja i servis birotehnicke opreme najpovoljnije u gradu.Kvalitetan servis vam omogucava da izvucete maksimum iz vaseg aparata jer oni servisiraju samo originalne delove koji produzavaju rad.
14.07.2016 07:56
Ilija Radovic
Lexmark,HP,Kyocera,po najpovoljnijim cenama u gradu.Veliki izbor birotehnicke opreme vrhunskog kvaliteta.Serviseri su im stvarno vrhunski profesionalci i snabdeveni su svom pratecom opremom.
14.07.2016 07:49
Jovica Vitakic
Vrhunski izbor laserskih faksova.To su uredjaji vrhunskog kvaliteta najpoznatijih svetskih proizvodjaca.Uslovi kupovine su odlicni a obezbedjen je i servis za sve uredjaje.
02.06.2016 12:23
Lazar Ristic
Ukoliko vas posao ne podrazumeva veliki obim stampe i samo povremeno imate potrebu za stampacem veceg kapaciteta i boljih karakteristika,firma Antika nudi vam mogucnost da izbegnete kupovinu skupog aparata.Iznajmljivanje stampaca ili iznajmljivanje fotokopira koji odgovara vasim trenutnim potrebama znatno ce ustedeti vase vreme i novac.
01.06.2016 10:57
Zarko Manic
Najveci uvoznik i prodavac renomirane opreme za birotehniku vrhunskog kvaliteta po najpovoljnijim cenama.Veliki izbor fotokopir aparata,printera,fax masina i laserskih faksova.Sve pohvale za kvalitet.
07.08.2015 04:05
Miloš Marijanović
Rival copy digitalna stampa beograd nudi najbolju biro opremu i servis laserskih stampaca
10.04.2015 10:39
Nikola Maksimovic
Imam fotokopirnicu i zanima me radite li servis fotokopir aparata i servis laserskih stampaca i koja je cena. Da li imate neki veci popust ako je u pitanju 30 fotokopir aparata?
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Tehnika Birotehnika