O nama - BTEX4BABY GNEZDA ZA BEBE

Sigurni smo da želite samo najbolje za svoju bebu, najfinije, najsigurnije i najzdravije okruženje za njen boravak i san.

Zato smo mi tu kao Btex4baby tu da izradimo za vas handmade unikatne proizvode koji će biti udobni i mekani i sigurni za vašu bebu.

Sada i vi možete imati Btex4 baby gnezdo koje se pravi sa puno ljubavi i pažnje, a može biti i odličan poklon za tek rođenu bebu.

Btex4baby gnezda i ostalu opremu za bebe radi jedna kreativna i inovativna tekstilna tehničarka sa preko 25 godina radnog iskustva u tekstilnoj industriji.

U našem asortimanu možete pronaći prvenstveno gnezda za bebe koj su rađena od čistog pamuka sa antialergijskim punjenjem koje će obezbediti zaštitu od grinja i mikroorganizama koji se lako nastanjuju u posteljini, zatim jastuk za dojenje, sirena ćebe koje je veoma praktično za bebe, kao i za veće devojčice.

Sva gnezda su sa dva lica, sa jedne strane jednobojna, a sa druge strane dezen u istoj nijansi.
Veoma lako se podešavaju u željeni oblik i veličinu. Peru se na program za osetljivo rublje i ne preporučuje se sušenje u mašini.

Gnezdo je namenjeno za sigurno uživanje u krevecu, između mame i tate u velikom krevetu a staje i u većinu kolica. Beba uvek spava na poznatom mestu, gde god da se nalazite, što joj omogućava le pi ugodan san,a praktično je i za presvlačenje bebe. Imamo velliki izbor materijala za devojčice i dečake. Imamo uvek na stanju gotova gnezdaa možete i sami birati i praviti svoje kombinacije boja i dezena.

Btex4baby gnezda za bebe dostavljamo na teritoriji cele Srbije, a u tome nam pomaže Post Express, koji svakog dana vredno raznosi pošiljke.

Btex4baby možete poručiti putem naše Facebook i Instagram stranice, svakog dana od 8-20h!

Iskustva i preporuke posetilaca

28.12.2020 19:01
Neregistrovan korisnik

Odličan kvalitet, profesionalni i izuzetno ljubazni. Sve pohvale

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Bebi oprema
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Btex4baby gnezda za bebe
  • Btex4baby gnezda za bebe,
  • Btex4baby gnezda za bebe Beograd,
  • Btex4baby gnezda za bebe radno vreme