Auto škola Stop Line

  • 7
4.56 | 16 ocena

O nama - AUTO ŠKOLA STOP LINE


Auto škola STOP LINE nalazi se na adresi Bulevar Arsenija Čarnojevića, broj 37 i Makedonska broj 5 TC Staklenac II sprat. Uspešno poslujemo od 1990. godine, kao jedna od prvih privatnih auto škola. Sa željom da doprinesemo povećanju bezbednosti u drumskom saobraćaju, svim kandidatima nudimo vrhunsku obuku i prenošenje vozačkog iskustva, kako bi i sami postali dobri i samostalni vozači i ostvarili što bolju prolaznost na ispitima.

Zahvaljujući savremenim metodama i principima obuke, kao i stručnom timu instruktora i nastavnom programu prilagođenom svim starosnim dobima kandidata, možemo se pohvaliti visokom prolaznošću na ispitima.

Auto škola STOP LINE svim kandidatima nudi kvalitetnu nastavu, uz primenu savremenih sredstava za održavanje nastave, kako bi na što zanimljiviji način shvatili i naučili kompletan sadržaj teorijske nastave.

Pored kompletne teorijske nastave, koja se održava u prostorijama naše škole, izradili smo posebnu stranicu na kojoj se nalaze najbolji online testovi i priručnik za pripremu ispita u elektronskoj formi.

Praktična obuka za polaganje vozačkog ispita vrši se na novim automobilima, uz mogućnost izbora instruktora, automobila i vremena za obuku, po Vašoj želji.

U našoj ponudi se nalaze vozila marki Suzuki, Fiat, Tojota, Škoda, Volkswagen, Auto škola STOP LINE garantuje Vam stručne i motivisane instruktore, koji se neprekidno usavršavaju u svom radu.

Takođe, u našoj ponudi se nalazi i KONDICIONA VOŽNJA, koja je namenjena vozačima koji već imaju vozačku dozvolu, ali nisu u prilici često da upravljaju motornim vozilom, kao i svima onima koji žele da se podsete pravila vožnje i usavrše svoje veštine.

Auto škola STOP LINE može se pohvaliti velikim brojem zadovoljnih klijenta koji nas preporučuju kod svojih rođaka i prijatelja i daju nam dodatnu motivaciju da i dalje radimo sa puno elana i verujemo da je zadovolja kandidat najbolja reklama za auto školu.

Pružamo mogućnost odloženog plaćanja na 10 mesečnih rata čekovima građana, platnim karticama (Maestro, MasterCard, Visa, DinaCard), nalogom za prenos ili putem administartivne zabrane. Takođe, svim kandidatima nudimo mogućnost mesečnog plaćanja rata u gotovini.

Najbolji online testovi za vozače, za lakšu pripremu ispita
Kompletni testovi za vozače na sajtu auto škole STOP LINE

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak od 09h-18h

Za sve dodatne informacije, možete nas kontaktirati putem telefona ili e-maila:

Tel: 011/31 11 431, Novi Bedograd

Tel: 011/33 43 692, Stari Grad

Mob: 064/59 35 047, 063/284 992 (zakazivanje van radnog vermena)

E-mail: AutoSkolaStop.011@gmail.com

Posetite naš sajt: www.autoskolastop.rs


Auto škola STOP LINE, Bulevar Arsenija Čarnojevića 37 i Makedonska 5 ( TC Staklenac, II sprat )

Slogan naše auto škole je BUDI DRUG NA DRUMU!


Iskustva i preporuke posetilaca

01.06.2020 14:11
Neregistrovan korisnik

Najbolja auto skola na Nbgd

29.01.2020 12:59
Neregistrovan korisnik

Super auto skola!

08.06.2019 04:20
Sunčica Bogojević

Auto škola Stop Line je moja odluka kada su auto škole u pitanju. Zahvaljujući njima sam naučila da vozim u nešto poznijim godinama života, ali znate kako je sada - svi smo motorizovani, živimo jako brzo i ne možemo da stignemo da obavimo sve zadatke ako nemamo auto. Nedovoljno je da suprug vozi, pa sam morala da naučim i ja. Cene su vrlo prihvatljive, instruktori strpljivi i znaju da prenesu znanje!

20.01.2019 02:32
Marija Mladenovic

Zaista mogu da kazem da sam uz pomoc odlicnih instruktora u auto skoli Stop Line uspela da osvezim vozacke sposobnosti. Nisam imala prilike da cesto upravljam vozilom,pa sam uzela dodatne casove da bih se najpre podsetila.Kondicionalna Voznja je segment koji moze da pomogne svim zainteresovanima koji nisu cesto u prilici da voze a pri tom su polozili voznju. Hvala vam!

23.06.2016 08:33
Kosta Savic

Odlozeno placanje na deset mesei.Veoma prijatni instruktori i moderna i pouzdana vozila.Svidelo mi se sto su instruktori veoma strpljivi i edukativni.Sve preporuke svima koji zele da se obucavaju.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Škole Auto škole
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Auto škola Stop Line
  • Auto škola Stop Line,
  • Auto škola Stop Line Beograd,
  • auto škola stop line radno vreme,
  • obuka vozača b kategorije,
  • najbolja obuka vozača u beogradu