Auto dijagnostički centar Nikola

0.0 | 0 ocena
Ulica: Svetozara Miletića 87a
Grad: Pančevo
Auto dijagnostički centar Nikola
Telefon: 063/

O nama

AUTO DIJAGNOSTIČKI CENTAR NIKOLA

Auto dijagnostički centar Nikola je specijalizovani centar za popravku sistema za ubrizgavanje goriva na automobilima koji postoji i uspešno radi od 1998. godine. Zahvaljujući tradiciji dugoj preko 35 godina i upotrebi najsavremenijih uređaja i opreme sa pouzdanošću ćemo izvršiti dijagnostiku motora Vašeg automobila.

Kod starijih generacija automobila, karburatori su bili sistem ubrizgavanja goriva, dok kod novijih modela postoje MSI i SPI sistemi ubrizgavanja goriva. Zahvaljujući farbičkim dijagnostičkim uređajima, u našem savremeno opremljenom centru izvršićemo brzu i efikasnu dijagnostiku motora Vašeg automobila.

Auto dijagnostički centar Nikola nudi Vam sledeće usluge:

-auto dijagnostika motora za sve modele automobila

-pranje i testiranje benzinskih i plinskih dizni

-ultrazvučno čišćenje benzinskih i plinskih dizni

-kontrola sagorevanja goriva

-popravka karburatora

-provera kvaliteta izduvnih gasova (CO) da li je u granicama propisanih

Širok asortiman naših usluga odnosi se na sve modele automobila vodećih svetskih proizvođača: Mercedes, Audi, Opel, BMW, Volkswagen, Peugeot, Fiat, Citroen, Renault, Ford, Mazda, Kia, Hundai. Uređaji koji se koriste u našem servisu su najnovije generacije i omogućavaju pouzdanu auto dijagnostiku i popravku sistema za ubrizgavanje goriva na automobilima.

Kod benzinskih motora sa ubrizgavanjem, dizna ili brizgaljka ima važnu ulogu u pripremi smeše. Zadatak dizne je fino raspršivanje goriva u tačno određenom smeru i trenutku. Ukoliko je dizna oštećena ili prljava dovod goriva će biti otežan ili će deo ubrizganog goriva biti neiskorišćen. Ta pojava se manifestuje kroz povećanu potrošnju goriva, nemiran rad motora, gubitak snage, otežano paljenje, loš sastav izduvnih gasova...

Kao preventivu problema sistema za ubrizgavanje, auto dijagnostički centar Nikola nudi Vam ultrazvučno čišćenje benzinskih i plinskih dizni. Prednosti čišćenja ultrazvukom su brojne: brizgaljke su očišćene po svim površinama, a nečistoće ostaju izvan motora, omogućen je uvid u delovanje čišćenja, može se utvrditi da li je neka od brizgaljki mehanički oštećena.

Osim samog čišćenja, ovakvim pregledom naš stručni tim majstora dobija kompletan uvid u rad brizgaljki, što im u velikoj meri pomaže u postavljaju ispravne dijagnoze i uspešnoj popravci vozila. Naš centar poseduje najsavremenije aparate, kao i stručno osposobljen i iskusan kadar za čišćenje i ispitivanje dizni.

Sprovođenjem testiranja automobiliskih izduvnih gasova možemo Vam pomoći da utvrdite da li je Vaše vozilo u skladu sa odgovarajućim ograničenjima propisanih zakonom. Takođe, jedna od usluga auto dijagnostičkog centra Nikola je kontrola sagorevanja goriva.

Auto dijagnostički centar Nikola, Svetozara Miletića 87a, Pančevo

Ostavite komentar
Ocenite firmu