Scan auto servis

4.1 | 15 ocena
Ulica: Kraljevačka 21
Grad: Pančevo
Scan auto servis
Mobilni: 064/

O nama

AUTO SERVIS SCAN AUTO

Auto servis SCAN AUTO je specijalizovan za popravku, servisiranje i održavanje automobila marki: Peugeot, Renault i Citroen. Pored kompletne usluge za Vašeg četvorotočkaša, u našoj ponudi nalazi se i veliki izbor auto delova, auto ulja i akumulatora koji će poboljšati performanse Vašeg automobila.

Ukoliko Vam je potreban pouzdan i kvalitetan servis za Pežo, Citroen i Reno vozila u Pančevu, auto servis SCAN AUTO je prava adresa za Vas. Dugogodišnje iskustvo u radu sa svim tipovima i modelima automobila renomiranih francuskih proizvođača, garantuje vrhunski kvalitet usluge u najkraćem mogućem roku.

Moderno opremljeni servis SCAN AUTO nudi preciznu kompjutersku auto dijagnostiku koja nam omogućava da sa sigurnošću rešimo sve mehaničarske i električarske probleme koji se javljaju u radu Vašeg automobila.

Sa ciljem da osiguramo savršenu funkcionalnost Vašeg Peugeot, Renault ili Citroen vozila, u našem radu koristimo originalne rezervne delove. U sklopu našeg servisa nalazi se i prodavnica auto delova, u kojoj možete nabaviti sve neophodne delove za Vaš automobil.

Pored auto delova, u našoj ponudi nalazi i druga oprema za Vašeg ljubimca na četiri točka:

  • Auto ulja: Elf, Mobil, Total
  • Akumulatori – za sve tipove vozila

Auto servis SCAN AUTO, Kraljevačka 21, Pančevo

Ostavite komentar
Ocenite firmu

    Firme u blizini

    Reno auto servis Panta, Ive Kurjačkog 66, Pančevo, Pančevo
    Auto kuke, Raška 14, Pančevo, Pančevo