Auto - moto lakirer Spektar

0.0 | 0 ocena
Ulica: Sopoćanska 2a
Grad: Beograd
Opština: Zvezdara
Auto - moto lakirer Spektar
Telefon: 011/
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Milos Babic
  05.02.2018 12:34

  Potvrdjujem i ja da je kod Milana najbolji odnos cene i kvaliteta. Mozete se sa covekom i lepo ispricati i pojesti pljeskavicu od pravog mesa iz obliznje mesare. Odlican majstor i covek.

  milos ilic
  18.02.2017 10:05

  Igrom slucaja vrlo dobro prepoznajem pravog farbara jer mi je brat jedan od najboljih farbara u zemlji, naravno otisao odavde i zivi i radi preko, tako da sam morao da nadjem coveka koji ce mi ofarbati i ispraviti auto. Obisavsi dosta farbara u Beogradu, videvsi na licu mesta koliko posla imaju, kako farbaju i koliko cene svoje usluge, svratih i kod Mileta. Imao je dva automobila u radionici i odmah sam video kako covek radi. Vrlo malo gita, lim ispravljen odlicno, uspricava boju da se ne vidi razlika u nijansi. Pogledao je auto i sve sta treba da se uradi i odmah mi rekao cenu KOJA JE BILA OKRUGLO DUPLO NIZA od vecine cena koje sam dobijao od raznih samonazvanih farbara u sirokom krugu od Zvezdare do Palilule. Ostavio sam mu kljuceve odmah i covek me je nazvao kada je zavrsio automobil.
  Prezadovoljan sam kako je covek uspricao boju na delovima gde je trebalo, nijansa u boji ne postoji, zazori izmedju slomljenih branika i karoserije dovedeni na minimum itd. Covek mi je gratis ispolirao farove. Povrh svega, covek je vrhunski lik, iskusni saveti, ima vremena i razumevanja za svako vase pitanje u sta sam se uverio kada sam odmah posle preuzetog auta odveo svog kuma da ofarba i svoj autobomil. Kum se ne razume u ispravljanje lima, pripremu i farbanje, te je Mileta malo davio, ovaj je imao strpljenja i sa osmehom sve saslusao i odgovarao sa iskusnim predlozima. Dosta sam ga hvalio, idite i sami se uverite.

  Filip Kojic
  03.07.2016 10:50

  Pre nego sto se odlucite kome da poverite popravku limarije svog automobila, obavezno posetite SPEKTAR .
  [znenadice vas brzinom usluge, kvalitetom i narocito cenom.

  Iva Markovic
  17.06.2016 06:25

  Ako zelite da vasem ljubimcu vratite stari sjaj ovde mozete pronaci sledece usluge visoko kvalitetna manuelna priprema,vrhunski prajmeri i spric git podloge,farbanje motora,farbanje motocikala,farbanje auta u komori.