O nama - AUTO DEKI – AUTOLAKIRER I FARBANJE VOZILA


Svaki vozač želi da mu automobil izgleda besprekorno, ali se veoma često događaju situacije da vam neko, sasvim slučajno, izgrebe ljubimca na parkingu. Ta ružna ogrebotina na vašem četvorotoškašu čini ga zaista neuglednim, ali dobra vest je da se taj problem lako rešava.

U servisu Auto Deki, očekuje vas stručno i ljubazno osoblje, sačinjeno od iskusnih majstora, koji su u svakom trenutku spremni da saniraju oštećenja i da vozilu vrate njegov prvobitni sjaj.

Možemo se pohvaliti izuzetno pristupačnim cenama, i po tome što dobijate za svoj novac uslugu najvišeg kvaliteta. Sve štete na automobilima predstavljaju samo još jedan izazov za nas, koji rešavamo u najkraćem vremenskom roku.

Nakon tretmana kod nas, vozilo izgleda kao da je tek izveženo iz salona i kao novo, iako je pretrpelo razna oštećenja.

Usluga farbanja automobila najviše doprinosi tome, a tokom postupka se koristi najsavremenija tehnologija i boje najboljeg kvaliteta. Pružamo i vrlo efikasnu zaštitu boje od svih spoljašnjih uticaja kojima će auto biti izložen.

Na ovaj način, kvalitetnim farbanjem automobila, zapravo štedite značajnu svotu novca, iz razloga što odlažete kupovinu nove mašine za neki možda povoljniji trenutak.

Kada odvezete svog ljubimca iz servisa Auto Deki, on će biti u besprekornom stanju, i zato ako želite maksimalno profesionalnu uslugu, dođite kod nas.

Radno vreme: 08.00 - 17.00


Auto Deki, Svete Milutinovića 2, Železnik, Čukarica, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

25.04.2020 18:56
Neregistrovan korisnik

Interesovalo me farbanje mercedesa 124.cena

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Autolakirer - farbanje auta
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Auto Deki - autolakirer i farbanje vozila
  • Auto Deki autolakirer,
  • Auto Deki farbanje vozila,
  • Auto Deki autolakirer i farbanje vozila Beograd,
  • autolakirer u Železniku,
  • farbanje vozila Železnik,
  • Auto Deki autolakirer i farbanje vozila radno vreme