Auto gas Ivan Gas

5.0 | 1 ocena
Ulica: Čingrijina 52
Grad: Beograd
Opština: Zvezdara
Auto gas Ivan Gas
Telefon: 011/
Mobilni: 066/

O nama

AUTO GAS IVAN GAS


Auto gas servis IVAN GAS je ovlašćeni servis za ugradnju auto gas opreme vrhunskih svetskih proizvođača AC, Landi i Lovato. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu koje posedujemo u ovoj oblasti vršimo profesionalnu ugradnju auto gasa za sve tipove putničkih vozila, po najpovoljnijim cenama u gradu.

Auto gas je gorivo koje je zbog svojih karakteristika “najveći prijatelj” okoline, jer nema emisije štetnih gasova. Pored zaštite životne sredine, ugradnja auto gasa ima i niz drugih prednosti, kao što su: dvostruko jeftinija vožnja, duži vek trajanja motora i drugih delova.

Ovlašćeni servis IVAN GAS vrši ugradnju auto gasa renomiranih proizvođača auto gas opreme: AC, Landi i Lovato za sve tipove putničkih vozila, kao i servisiranje svih vrsta gasnih instalacija.
Ugradnja auto gas sistema u našem servisu vrši se od strane visoko profesionalnog tima koji poseduje iskustvo i sve neophodne sertifikate za servisiranje i ugradnju auto gas uređaja.

Kompletna oprema koja se ugrađuje u našem servisu je od originalnih proizvođača i po svim trenutno važećim najvišim svetskim standardima. Stručnim i odgovornim pristupom omogućićemo Vam bezbednu vožnju i znatnu uštedu novca. Auto gas ugradnja omogućava Vam gotovo 50% manju cenu goriva, kao i niže troškove održavanja vozila.

Dugogodišnje iskustvo u radu i veliki broj zadovoljnih klijenata omogućili su nam da stvorimo prepoznatljivo ime u oblasti našeg poslovanja.

Radno vreme:
Ponedeljak – Subota od 09h-17h

Ugradnja auto gasa renomiranih svetskih proizvođača
Auto gas ugradnja, po najpovoljnijim cenama u gradu

Auto gas IVAN GAS, Čingrijina 28, Zvezdara, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  03.03.2021 15:20

  Stručni, ljubazni, usluga brza i korektna. Za svaku pohvalu i preporuku!

  Neregistrovan korisnik
  18.01.2021 08:22

  Redovno održavam auto ovde jer je usluga profesionalna i cena veoma prihvatljiva!!!

  Sanja Kekic
  28.03.2017 04:06

  Sve preporuke za kvalitetnu ugradnju i cenu pre svega.Dugogodisnje iskustvo u radu i veliki broj zadovoljnih klijenata omogucili su im da stvore prepoznatljivo ime u oblasti svog poslovanja.

  Andrija Atanaskovic
  11.12.2016 03:14

  Originalna prateca oprema u visegodisnju garanciju.Ovlasceni servis Ivan Gas vrsi ugradnju auto gasa renomiranih proizvodjaca auto gas opreme Ac,Landi i Lovato za sve tipove putnickih vozila,kao i servisiranje svih vrsta gasnih instalacija.

  Firme u blizini

  Auto gas servis Toma, Surcinski put 9k, Beograd, Surčin, Beograd
  Auto centar Makedo Gas - ugradnja auto gasa, Smederevski put 22e, Zvezdara, Beograd
  Ride 011 Auto Gas, Vjekoslava Kovača 1, Zvezdara, Beograd