Auto centar Makedo Gas - ugradnja auto gasa

3.4 | 14 ocena
Ulica: Smederevski put 22e
Grad: Beograd
Opština: Zvezdara
Auto centar Makedo Gas - ugradnja auto gasa
Telefon: 011/
Mobilni: 065/
www.autogasservis.rs

O nama

AUTO CENTAR MAKEDO GAS – UGRADNJA AUTO GASA


Firma Makedo Gas poseduje dugogodišnje iskustvo i nudi Vam veliki broj usluga iz oblasti auto industrije. Zahvaljujući stručnosti i obučenosti našeg tima majstora nudimo Vam sledeće usluge:

 • Profesionalna ugradnja plina i servisiranje gasnih instalacija
 • Remont turbina za putnička i teretna vozila
 • Punjenje auto klima
 • Uvoz i distribucija svećica i grejača renomiranog proizvođača Brisk iz Češke
 • Uvoz i distribucija auto gasnih sistema renomiranih proizvođača LPG TECH, KME, OMVL, Emer

Zbog svojih karakteristika auto gas je gorivo koje je “najveći prijatelj” okoline. Vozila sa pogonom na auto gas u odnosu na dizel motore ne ispuštaju dim, krute čestice i sumporne diokside. U odnosu na benzinske motore ne ispuštaju olovo, proizvode manje ugljen dioksida i nerazgradivih ugljikovodika. Ugradnja auto gasa ima prednosti kao što su: dvostruko jeftinija vožnja, duži vek trajanja motora, manje zagađenje okoline i duži vek trajanja katalizatora i lambda sonde.

Auto gas oprema se dosta koristi u Italiji, Holandiji, Velikoj Britaniji, Rusiji, Ukrajini, Indiji, a kod nas je u ekspanziji poslednjih 10 godina, iako je do devedesetih godina prošlog veka ugradnja bila u zamahu. Auto gas ugradnja je ustvari adaptacija na opremi za doziranje benzina motoru koja se vrši na karburatorskim i ubrizgavajućim motorima automobila, skutera, čamaca i agregata. Ekonomičnost ovog postupka se ogleda u gotovo 50% manjoj ceni goriva, kao i nižim troškovima održavanja vozila.

Auto gas servis Makedo Gas na Zvezdari, sa radnim iskustvom od 20 godina, bavi se ugradnjom plina i ugradnjom metana, kao i servisiranjem svih vrsta gasnih instalacija. Osoblje našeg auto gas servisa ima više od 20 godina iskustva na poslovima ugradnje auto gasnih instalacija u vozila, te poseduje sve neophodne sertifikate za servisiranje i ugradnju auto gas uređaja: LPG TECH, Ac Stag, OMVL, Apolo Tech, Landi, Zavoli, Lovato, Baykan.

Ugradnja auto gasa zbog svojih karakteristika, ima povoljan uticaj na motor: omogućava tiši i mirniji rad motora, vek trajanja motora povećava se za oko 35%, obezbeđenja je veća trajnost ulja u motoru, ne dopušta stvaranje korozije koja nastaje prisustvom aditiva koji se dodaju benzinu radi poboljšanja njegovih osobina, udvostručuje se vek katalizatora i lambda sonde, obezbeđuju se čistiji izduvni gasovi...

U našem servisu vrše se sledeće usluge po pristupačnim cenama:

 • Ugradnja plina
 • Ugradnja metana
 • Servis auto gasnih instalacija
 • Kompjuterska dijagnostika benzinskog računara
 • Punjenje i servis auto klima
 • Vulkanizerske usluge
 • Mehanika (mali i veliki servisi)
 • Servis i popravka turbina

*Ugradnja auto gasa podrazumeva gore navedenu ugradnju plina i ugradnju metana.

Takođe, u auto gas servisu Makedo Gas možete dobiti usluge ugradnje auto gasa u motore sa direktnim ubrizgavanjem: VW-Audi, Seat, Škoda sa FSI, TSI i TFSI motorima. Sve ugrađenje komponente poseduju homologacije proizvođača, što je preduslov za dobijanje atesta koji izdaju nadležne službe.

Auto gas uređaj zahteva minimalno održavanje. Potrebno je svakih 10.000km izvršiti kontrolu instalacije, ili jednom godišnje ako se pređe manje kilometara. Na svakih 50-60.000km potrebno je servisiranje isparivača. Zbog nečistoće koja se nalazi u gasu, potrebno je svakih 10.000km očistiti ili zameniti filter za gas koji se nalazi u elektroventilu za gas. Zamena nekog dela se vrši po potrebi, ali je to vrlo retko, jer instalacija često nadživi motor.

Radno vreme:
Ponedeljak – Subota od 09h-17h

Makedo Gas - ugradnja auto gasa, Smederevski put 22e, Zvezdara, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Lazar Ristic
  06.06.2017 12:28

  Zbog necistoce koja se nalazi u gasu,potrebno je svakih deset hiljada kilometara ocistiti ili zameniti filter za gas koji se nalazi u elektroventilu za gas.Zamena nekog dela se vrsi po potrebi,ali je to vrlo retko, er instalacija cesto nadzivi motor.

  Maja Matic
  16.06.2016 10:27

  Profesionalna ugradnja plina i servisiranje gasnih instalacija,remont turbina za putnicka i teretna vozila,punjenje auto klima i sve ostale usluge po super cenama.Prebacite vas auto na plin u ovom renomiranom servisu i necete se pokajati.

  Firme u blizini

  Auto gas servis Toma, Surcinski put 9k, Beograd, Surčin, Beograd
  Auto gas Ivan Gas, Čingrijina 52, Zvezdara, Beograd
  Ride 011 Auto Gas, Vjekoslava Kovača 1, Zvezdara, Beograd