3d slova, 3d reklame 9

0

3D slova su popularan i moćan vid isticanja poslovnih informacija i prenosnik reklamnih poruka. Koriste se za spoljne i unutrašnje namene. 3d slova mogu biti:

1. slova od stirodura ofarbana po Vašoj želji
2. slova od stirodura sa pozadinskim svetlom
3. svetleća slova od klirita
4. kombinovano

Izrađuju se u različitim dimenzijama i fontovima prema zahtevu kupaca.
Materijali koji se koriste u izradi 3D slova su: stirodur, foreks, aluminijum, pvc materijali, vinilno platno, fluo ili led rasveta.

Namena 3D slova?
Stirodur je materijal koji je našao primenu i u izradi trodimenzionalnih reklamnih natpisa i logotipa. Postupkom CNC obrade umogucnosti da smo da uradimo izuzetno efektne 3D ispise i logotipe. Iseceni stirodur se gletuje zatim visoko kvalitetnim bojama po panotn skali se farba uoriginalne kompanijske boje koje su Vam potrebne. Stirodur reklame se koriste za spoljašnje i unutrašnje obeležavanje objekata, sajmova, revija, poslovnih prostora itd.
Reklamna 3D slova i logotipi od stirodura, se izrađuju u najraznovrsnijim formama i veličinama i sto je cesto vrlo bitno kratkim rokovima isporuke.

3d slova

Dizajn 3d slova- priprema za štampu
Dizajn slova i logotipa se vrši u vektorskoj tehnici i to od postojećeg logotipa i fontova koje Vi kao klijent dostavite odnosno želite. Ukoliko nemate vektorsko rešenje, dovoljno je da nam dostavite slikovit fajl koji imate i mi ćemo ga vektorizovati.

Ukoliko nemate logo niti ideju za izradu, naš dizajn tim će Vam pomoći da Vašu želju odnosno zamisao sprovedemo u realnost. Predstavićemo Vam boje i tehnike koje koristimo pri izradi i prezentovati sve dizajnerske mogućnosti.

Naši monteri izlaze na teren da uzmu mere i nađu najbolja tehnička rešenja za montažu i izradu. Besplatno ćemo izaći na teren i posvetiti Vam pažnju, dati savete i pokazati primere drugih kako biste stvorili što bolju ideju za Vašu reklamnu poruku.

Kategorija: Stamparije Beograd
Podkategorija: 3D reklame Beograd
Objavljeno: 05.10.2020.
Ažurirano: 18.07.2020.
# ID Oglasa: 016039
Website: www.eliteprint.rs