Pretraga

KOMENTARI

 • Sinovci

  saborac: Pa jos jednom od svoje tragedije pravimo cirkus, nije to prvi put ima jos filmova, npr "Turneja" je jedan od takvih nije cudo sto nas svet smatra takvima. a onda nasa glumica ode u Sarajevo da bi glumila kako smo mi zlocinci, a na komentare kaze "to je posao"

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  mat: neznam po koji put gledam i uvek ista rečenica preovlada : ko sa tri metka pobi tolke srbe

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: molim vas prestanite gluposti da pustate

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  jovana: cuti breeeee

 • Pročitaj komentar »
 • Sinovci

  vladan: Немаш ти Јована благе везе,такве као ти само знају за суља и никога више...

 • Pročitaj komentar »
Video » Domaci filmovi » Zivot je cudo

Zivot je cudo

Zivot je cudo 2/2

Uslovi korišćenja i autorska prava

Portal Na vidiku je sajt koji prikazuje video snimke, igrice i ostali zabavan sadržaj. Nijedan video snimak koji se može videti na www.navidiku.rs nije u vlasništvu sajta www.navidiku.rs, niti se hostuje na našem serveru. Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali ... Samim tim sajt www.navidiku.rs nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava.

Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta www.navidiku.rs. Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na kontakt stranici portala www.navidiku.rs/kontakt.php i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, npr. YouTube).

OBJAVI

Rejting: 4.1 od 160 glasa Prijavi video

Izvor: http://www.veoh.com

Opis

Domaci film "Zivot je cudo" iz 2004 godine rezirao je Emir Kusturica i ovaj film predstavlja do sada najskuplji srpski film,  sa budzetom koji je iznosio 8.000.000 $. Film je prica o mladom inzinjeru iz Beograda, po imenu Luka, koji sa zenom i sinom odlazi u Bosnu gde zeli da na jednom proplanku u jednom malo0m selu napravi zeleznicku prugu kojom bi isao turisticki vozic a sve sa ciljem da od tog mesta napravi turisticku atrakciju. Medjutim rat uskoro pocinje i iako na pocetku ne zeli da obraca paznju na to, uskoro i sam nevoljno postaje njegov deo...

Glavne uloge: Slavko Stimac, Natasa Tapuskovic, Vesna Trivalic

Tagovi

Napiši komentar

Komentari

 1. Momčilo

  Не знам ни сам колико пута сам гледао Кустуричине филмове, али сам све више убеђен да на на филму постоје само три звезде: Чаплин, Федерико и Кустурица. Кустурица је жив, али је већ међу звездама.

  Ocena komentara: Thumb up 2 Thumb down 1

 2. Uros

  Odlican je film ! :)

  Ocena komentara: Thumb up 3 Thumb down 1

 3. Филмофил

  Одличан филм, гледао сам га много пута,

  Ocena komentara: Thumb up 6 Thumb down 0

© 2008-2010 Copyright Navidiku.rs d.o.o