3.93 | 5168 ocena

Trenutno se emituje: --

0:00
0:00
Komentari (7) Prijavi da ne radi

Vazna napomena:

Ukoliko imate problema da pustite radio preko google chrome pretrazivaca, koristite mozilu, operu, safari, explorer...

Ime radio stanice: Radio Brač
Frekvencija: 102.7 MHz
Lokacija: Brač, Hrvatska
Vrsta muzike koja se emituje: Zabavna

Iskustva i preporuke posetilaca

09.08.2019 07:13
SRDJAN

NAJBOLJI STE POZZZZ IZ SOKOBANJE

04.01.2019 07:52
Ivo

Lijepo je da se slusate sirom regiona, a samo moralni degenerici mogu dati losu ocjenu pozitivnim komenarima. Zbog takvih nam je svima lose.

28.12.2018 11:54
Ana

Najboljem radiju,

Srećni praznici i sve najbolje u Novoj 2019. godini.

Pozdrav iz Srbije

15.11.2017 09:47
Ranka

Dobar Vam ovaj i svaki naredni dan :) Uzivam u Vasem programu i kada dodjem u Selca ili Pucisca, a evo sada i u Beogradu. Zelim Vam svaki uspeh u daljem radu.

31.08.2017 11:29
Zorica

Postovani veliki pozdrav iz Srbije. Uzivam u vasoj radio stanici, izbor muzike savrsen, voditelji zanimljivi, izbor tema profesionalan. Samo tako nastavite, srecno vam zeli vasa verna slusateljka.

07.04.2017 21:48
Nenad

Pozdrav prijatelji,20 godina sam letovao na Bracu i uvek smo se lepo druzili i iskreno voleli i postovali...posebno pozdravljam Sutivan i voleo bih opet da dodjem kod vas i makar na trenutak povratim svoje emocije iz mladosti koje stoje tu negde u mom srcu...puno vas pozdravljam u nadi da cu doci ako me pozovete jer politika me nikada nije interesovala,pa ni sada kao matorca...volim ljude i puno vas nostalgicno pozdravljam...sve najbolje vam zelim...Nenad...

22.04.2014 12:44
Anonimno

~~~ Slava Gospodu našem Isusu Kristu ~~~ ------------------------------------------------------------- ~~~ Kada se prepuštamo Božijoj volji,lakše biva,jer inače sve je po volji Božijoj ~ Svoje živote živimo,trudimo se da nikoga ne uznemiravamo,gledamo da smo koliko je to u našoj moći dobri sa svima ~ Ponekad ne pravedno stradamo,a kada stradavamo,pokušavamo sami da se izborimo,a kad više sami da se izborimo ne možemo,onda se setimo da nam biva lakše tek kada zaištemo kraljevstvo Božije i pravednost Njegovu ~ Zar nije u većini slučajeva kod svakoga slično stanje? ~ Kao što je preko Biblijskog pisma rekao Duh Sveti da,kada,što se kaže ne daj Bože razbolimo,tada jedni za druge,od našega nebeskog Oca u ime Krista Isusa ištemo isceljenje,napredak,obnovu i potpuno ozdravljenje,((neki od nas sada doživljavaju da isceljenje imaju i pre nego su za ozdravljenje zaiskali))u vreme Njegovo,dobivši isceljenje ~ Kao što vidimo i doživljavamo koliko godina unazad,svi mi,izmedju zemalja ostalih,zemlja Srbija,zemlja Hrvatska i zemlja BiH,živimo u stresnim vremenima,a ispod našeg podneblja ima toliko biljaka i mirisnih travčica koje smanjuju stres,samo ih treba u kuću uneti,kao na primer,stres smanjuje cvet lavande,žalfija se pije izmedju ostalog i protiv depresije,naše unutrašnje biće okrepljuje ~ A što se tiče stranih filmova,izmedju ostalih,najviše volim filmove iz krajem sedamdesetih,i iz osamdesetih((volim i filmove čija se radnja odvija šezdesetih godina)),jer sam tih godina sebe doživljavao najsmirenije i bezbrižno,zato ih ponekad i ovih godina rado gledam ~ Kada za sebe mislimo da nismo ništa posebno,tada od Isusa Krista,u nama verujućem,ne zamenljivim,temeljom izlivenim,imamo saznanje da smo našem Bogu i nebeskom Ocu predivni i dragoceni ~~~ I danas,zbog svega,kroz Krista Isusa zahvaljujemo našem Bogu i Ocu nebeskome ~~~ I danas,u potpisu : ovo napisano,do najvećih doprvši,poslao beskorisni sluga,a pročitala jeste osoba velika ~~~

26.12.2014 11:45
BG

Bog sa tobom i u dobru i u zlu, poydrav iz Beograda, sve najbolje.