Kontakt podaci za vašu firmu

Knjigovodstvena agencija SMINA

  • 3
5.0 | 3 ocena
Knjigovodstvena agencija SMINA pruža kompletne usluge osnivanja i likvidacije svih vrsta firmi. Naš tim čine licencirane knjigovođe sa dugogodišnjim iskustvom koje pružaju profesionalnu računovodstvenu uslugu, usklađenu sa Zakonom i drugim...
Pročitaj više
Ustanička 204a
Beograd

Knjigovodstvena agencija Knjiški moljac

  • 3
5.0 | 2 ocena
Knjigovodstvena agencija Knjiški moljac nalazi se u naselju Mirijevo (opština Zvezdara) i specijalizovana je za preduzetnike, DOO i udruženja. Jedinstvena usluga je online knjigovodstvo...
Pročitaj više
Vitezova Karađorđeve zvezde 50, Mirijevo
Beograd

Knjigovodstvo Libro & Conti

  • 10
5.0 | 7 ocena
Agencija Libro & Conti Knjigovodsvena Agencija“Libro & Conti“ osnovana je 1996 godine. Nalazi se na Opstini Zvezdara u Naselju Mirijevo u ulici Teodora Mirijevskog br 11/5A. Osnovna delatnost Agencije je pruzanje knjigovodstveni...
Pročitaj više
Teodora Mirijevskog 11/5a, Beograd
Beograd

Cash Flow - preduzeće za računovodstvene usluge

  • 6
5.0 | 7 ocena
Osnovnu delatnost našeg preduzeća čine računovodstveni i knjigovodstveni poslovi, revizorski poslovi, poresko savetovanje, izrada poslovnog plana i analiza...
Pročitaj više
Živka Davidovića 13a
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i komentari posetilaca

Uros Filipovic
U danasnje vreme mozete cuti dosta knjigovodja kako kazu da im zavrsni racun predstavlja pravu nocnu moru. Razlog nije toliko u slozenosti postupka koliko u neodgovornosti klijenata po pitanu pravovremenog donosenja papira.
Lea Stankovic
Ukoliko se odlucite da vam neko strucno i profesionalno lice uradi zavrsni racun, odmah treba da budete spremni da takvu jednu uslugu i kvalitetno platite. Sve druge stvari su licno po meni gubljenje vremena i nista vise od toga.
Mihajlo Nastasovic
U svakom slucaju mora da se debelo plati, kako god da okrenete.
Simona Vucinic
Koliko mi se samo cini, svaki poslodavac ili preduzetnik gleda da sto je vise moguce nastimuje zavrsni racun. Sva sreca pa postoje knjigovodje koje ne zele da na taj nacin muljaju.
Todor Markovic
Po pravilu, sto se zavrsnog racuna tice, sigurno to moze da se uradi bez nekih vecih problema. Odnosno, nije za to potrebno neko posebno znanje i veliko iskustvo.
Marta Dencevic
Sto se tice zavrsnog racuna, sve drugo je po meni samo gubljenje vremena.
Janko Zivanovic
Mislim da vam neko posebn uradi samo zavrsni racun, da to kosta bar 100 eura.
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, zavrsni racun je nesto sto mora debelo da se plati. Sve drugo je samim tim manje vazno.
Petar Jankovic
Ne moze svaki racunovodja podjednako dobro da nastimuje zavrsni racun. To ipak nije realno ocekivati.
Nikolina Pantelic
Po ovom pitanju samo treba da potrazite neko strucno mesto u koje ne treba da sumnjate.
Ivan Stojanovic
Po pitanju zavrsnog racuna samo treba da posetite neko provereno mesto u ciji kvalitet ne treba da sumnjate.
Jana Stankovic
Mislim da je generalno po ovom pitanju ubedljivo najbolje resenje za vas da se posavetujete sa nekim strucnim licem u koje mozete da imate puno poverenje. Dobar primer je agencija Konto Plus.
Biljana Brankovic
Mozete nekoga da angazujete da vam uradi zavrsni racun ali je daleko bolje da ako se orpedelite za to, onda je bolje da vam to neko organizovano prati.
Marko Petrovic
Zavrsni racun je stavka koju svako pravno lice i preduzetnik mora da poseduje kako bi mu poslovanje bilo u potpunosti legalno.
Dusan Markovic
To je ono sto se prosto podarzumeva. Postoji i mogucnost da zavrsni racun uradite i na nekom drugom mestu ali zaista ne vidim gde to konkretno moze da vas vodi. Najbolje da uvek imate jednog knjigovodju.
Stojance Ristovski
U danasnje vreme mozete cuti dosta knjigovodja kako kazu da im zavrsni racun predstavlja pravu nocnu moru. Razlog nije toliko u slozenosti postupka koliko u neodgovornosti klijenata po pitanu pravovremenog donosenja papira.