Lanser vodovodni materijal

4.5 | 2 ocena
Ulica: Kirovljeva 17
Grad: Beograd
Opština: Čukarica
Lanser vodovodni materijal
Telefon: 011/
Mobilni: 063/

O nama

LANSER VODOVODNI MATERIJAL

Firma Lanser bavi se maloprodajom proizvoda iz oblasti kao što su elektrika, vodovod i kanalizacija, rasveta, alati, sistemi gromobranske zaštite. Dugogodišnja tradicija uspešnog poslovanja, širok asortiman proizvoda na jednom mestu i povoljne cene, preporučili su nas kod velikog broja klijenata sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju.

Nakon petnaestogodišnjeg uspešnog poslovanja na Banovom brdu, naša radnja je na novoj lokaciji, Kirovljeva broj 17, takođe na Banovom brdu, gde Vas očekuje veliki izbor proizvoda za Vašu kuću i prostor u kome živite.

Laser vodovodni materijal iz svoje ponude izdvaja:

 • bojlere i protočne bojlere – Elit Čačak, Metalac
 • sifone
 • vodomere
 • WC šolje i daske
 • vodovodne i kanalizacione cevi
 • lukove
 • kolena
 • račve
 • ventile
 • baterije
 • slavine
 • dihtunge
 • silikone
 • lepkove
 • ventilacione cevi

Sa željom da našim kupcima ponudimo samo vrhunski kvalitet proizvoda, naš prodajni asortiman čine isključivo najkvalitetniji proizvodi priznatih domaćih i svetskih brendova. Proizvodi iz naše ponude prošli su strogu kontrolu ispravnosti, na osnovu čega smo u mogućnosti da Vam iste preporučimo, sigurni u njihov vrhunski kvalitet.

Posebno bismo hteli da istaknemo našu ponudu bojlera vodećih domaćih proizvođača: Elit Čačak, Metalac i dr. Bilo da Vam je potreban običan ili protočni bojler, Lanser vodovodni materijal je prava adresa za Vas. Takođe, kod nas možete nabaviti veliki izbor slavina, baterija, WC šolja i daski, modernog dizajna koji će dodatno oplemeniti izgled Vašeg kupatila.

Na jednom mestu, Lanser Vam nudi i kompletan asortiman proizvoda za vodovodne instalacije i kanalizaciju: cevi, ventili, kolena, račve, sifoni, vodomeri, lukovi, dihtunzi i sl. Budući da je dugotrajnost karakteristika na koju se najviše obraća pažnja prilikom izbora cevi za vodovod i kanalizaciju, ističemo da su cevi iz naše ponude renomiranih proizvođača, što Vam garantuje duži vek trajanja istih.

Pored vodomaterijala, firma Lanser nudi i širok asortiman elektromaterijala i prateće opreme, kao što su: kablovi i žice svih vrsta i preseka, automatski i topljivi osigurači, prekidači, šuko tasteri, grejači za rerne, bojlere, kotlove, produžni kablovi itd. Ako želite da ulepšate Vaš dom ili kancelariju, u našoj ponudi nalazi se najkvalitetnija LED rasveta koja će poboljšati osvetljenost Vašeg prostora i ujedno omogućiti uštedu električne energije.

Više ne morate da lutate, jer mi imamo bukvalno sve na jednom mestu po najboljim cenama i uslovima prodaje. Dođite i uverite se u kvalitet proizvoda iz naše ponude.

Lanser vodovodni materijal – najbolji izbor za Vaše domaćinstvo!

Radno vreme:

Ponedeljak – petak od 08-20h
Subota od 08-15h

Lanser vodovodni materijal, Kirovljeva 17, Banovo brdo, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Nikola Gavrilovic
  08.06.2018 01:49

  Ono sto sam ja primetio je ogromna ponuda elektromaterijala i pratece opreme pored vodomaterijala. Najpoznatija evropski proizvodjaci se nalaze u LANSER asortimanu. Preporucujem ih.

  Kristina Milosevic
  09.02.2017 01:01

  Celokupna ponuda vodovodnog materijala i opreme.Roba je kako domace tako i iz uvoza najpoznatijih evropskih proizvodjaca.Isporuka se vrsi na kucnu adresu a roba je cesto na raznim akcijama.

  Milos Topalovic
  08.07.2016 09:57

  Posebno bih istakao njihovu ponudu bojlera vodecih domacih proizvodjaca Elit Cacak, Metalac.Lanser Vam nudi i kompletan asortiman proizvoda za vodovodne instalacije i kanalizaciju cevi,ventili,kolena,racve,sifoni,vodomeri.

  Firme u blizini

  Binemikom, Toše Jovanovića 11, Čukarica, Beograd
  Metalelektro, Bulevar Kralja Aleksandra 447, Zvezdara, Beograd
  Vodovodni materijal i oprema za kupatila Baća, Majora Zorana Radosavljevića 5, Batajnica, Zemun, Beograd
  HSG - Hydrosol Group, Jovana Miodragovića 28c, Zemun, Beograd
  Elektromaterijal i vodovod ORTHODOXA COMPANY, Slavka Miljkovića 39a, Resnik, Rakovica, Beograd
  Kantal vodovodni materijal, Pariske Komune 13, Novi Beograd, Beograd
  TERMOKLIK vodovodni materijal i sanitarije, Lenkina 1, (Bivša Bulevar JNA 26b), Voždovac, Beograd