O nama - APEX TEHNIKS – VILJUŠKARI SERVIS I PRODAJA


Firma Apex Tehniks doo iz Beograda posebno je specijalizovana za rad sa viljuškarima. Domen naših usluga obuhvata dostavu i servisiranje lake i heavy duty profesionalne magacinske tehnike i opreme koja se proizvodi u Japanu i širom Evrope.Ova oprema posebno je prepoznatljiva po svojim niskim troškovima eksploatacije i visokoj izdržljivosti prilikom različitih uslova upotrebe.

Godine 2015. naša firma je sertifikovana u skladu sa ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 и OHSAS 18001:2007 standardima, što predstavlja najbolji dokaz kontrole kvaliteta naših proizvoda i usluga.

Na jednom mestu u mogućnosti smo da Vam ponudimo usluge:
- servisiranja viljuškara
- remonta viljuškara
- popravke viljuškara

Usluge se odnose na viljuškare u garantnom i vangarantnom roku.


Servisiramo, remontujemo i popravljamo viljuškare svih tipova:

 • - dizel
 • - gasne
 • - elektro

Svojim radom obuhvatamo proizvode najpoznatijih svetskih brendova:

 • - Toyota, Hyster, Linde, Still, Catepillar, Indos, Jungheinrich, Mitsubishi…

Oblast našeg delovanja, takođe, podrazumeva i popravku i remont:
- hidraulike, mehanike, elektronike i elektrike

U skladu sa Vašim potrebama vršimo i usluge:
- montaže i demontaže guma na viljuškarima


Na raspolaganju su Vam:

 • - novi viljuškari
 • - remontovani viljuškari
 • - delovi za viljuškare

U našoj ponudi se nalazi i obiman asortiman proizvoda nove generacije u koje spadaju visokokvalitetni i iznad svega ekonomični viljuškari za unutrašnji prostor magacina i fabrika. Svojim performansama naši jednako novi i remontovani viljuškari ispuniće Vaša očekivanja i pokazati se kao Vaša dobra investicija.

Održavanje i servis viljuškara

Kako bi svaki mehanički i tehnički deo viljuškara dobro funkcionisao i činio jedinstvenu skladnu celinu, isti mora biti ispravan, jer je jedino na taj način moguće obavljanje određenog posla i iznad svega zagarantovana sigurnost radnika na radnoj poziciji. Ukoliko se vrši redovno održavanje viljuškara, mogu se izbeći veći troškovi, odnosno veći kvarovi.

Firma Apex Tehniks doo je tu da Vam ponudi specijalne kompletne servisne ugovore, na osnovu kojih će Vam biti obezbeđeno sveukupno održavanje Vaših viljuškara. Stručni tim zadužen za održavanje i servis viljuškara iza sebe ima dugogodišnje iskustvo u radu i veliki broj uspešno obavljenih poslova kao i stalnih klijenata, što pokazuje našu prednost u ovoj oblasti. Sarađujemo sa širokim krugom dobavljača rezervnih delova, što znači da Vam iste možemo nabaviti u rekordnom roku.

Servis viljuškara podrazumeva sve od nabavke delova i neophodne opreme do ugradnje iste, kao i remonta motora, menjača, hidraulike, elektronike i drugih delova. U mogućnosti smo da popravke odnosno servis viljuškara obavimo na terenu kada za to postoje adekvatni uslovi. Međutim kada se radi o zahtevnijim poslovima, viljuškare prevozimo do naše radionice i tamo vršimo demontažu i popravku istih.

Nastojimo da u svakom trenutku budemo Vaš najbolji izbor kada je u pitanju održavanje viljuškara, odnosno ispravnost istih.
Sigurni u kvalitet naših proizvoda i usluga, pružamo Vam garanciju na kvalitet istih.

Radno vreme:
- radnim danima od 08-16h
- subotom od 09 – 14h

Novi i remontovani viljuškari vrhunskog kvaliteta i preformansi.
Svi delovi za viljuškare na jednom mestu, po povoljnim cenama.
Na pravom ste mestu.

Apex Tehniks doo, Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

12.06.2017 09:29
Sanja Kekic

Nastoje da u svakom trenutku budu vas najbolji izbor kada je u pitanju odrzavanje viljsškara,odnosno ispravnost istih.Sigurni u kvalitet svojih proizvoda i usluga, pruzaju vam garanciju na kvalitet istih.

31.03.2017 11:15
Ana Milosavljevic

Kod njih su vam na raspologanju polovni i novi viljuskari kao i veliki izbor delova,tako da ma kakav kvar da je u pitanju njihovi iskusni serviseri ce vam pomoci u najkracem mogucem roku.

21.12.2016 09:17
Kosta Savic

Veliki izbor i nabavka delova u kratkom vremenskom roku,odusevice sve radnike na utovaru.Servis viljuskara podrazumeva sve od nabavke delova i neophodne opreme do ugradnje iste,kao i remonta motora,menjaca,hidraulike,elektronike i drugih delova.

19.06.2016 11:04
Iva Markovic

Servisiraju,remontuju i popravljaju viljuskare svih tipova dizel,gasne,elektro.Visoka obucenost i tehnicko poznavanje najpoznatijih svetkih proizvadjaca doveli su do toga da postanu najtrezeniji u ovom domenu usluga.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Viljuškari
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Apex Tehniks - viljuškari servis i prodaja
 • Apex Tehniks radno vreme,
 • Apex Tehniks,
 • Apex Tehniks Altina,
 • Apex Tehniks Beograd